günün her saati yapabilirsin arkadaşım adtin geçtiyse eğer yani hani daha adetine varsa değerin en yüksek olduğu sabah idrarı olduğu için sabah idrarı diyolar yoksa ben hiç sabah yapmadım o tetsii
hoş çift çizgi çıktığındada yanlış çıkmıştıı
kısacası merakımıza yenilmeyip adetimiizn geçmesini bekleyelim ve 3 gün geçtikten sonra gidip kan testi yaptıralımm
Sitede reklam yapmak yasak mı arkadaşlar? Eğer değilse siz hangi gebelik testini kullandınız isimlerini yazabilir misiniz?
tatlım ıyıce gecıkmenı bekle şöyle 1 hafta falan gecsın bence.. ben daha yenı evlencem bı fıkrım yok ama hamıleysende yapacak bırsey yok.. zaten evlenmeyı dusunuyormussunuz hızlandırırsınız herseyı.. hamıleysende allahım sag saglım elıne almayı nasıp eder ınsallah herkeze...
Öncelikle Allah herseyin hayirlisini nasip etsin canim, bende diger arkadaslara katilip birkac gün daha bekle derim ve sirf teste güvenip ona göre hareket etme bence bi doktora da git.
Nasil ve nezaman oldugu kimseyi ilgilendirmez, Allahin takdiri, yazdiysa öyle olacaktir ve insallah hersey istedigin gibi gider.
Ayyy bende karnimda kücücük bi bebek hayal ediyorum, bu bile heyecanlandiriyo beniiii, Allahim herkese nasip etsin Yarabbim. Dünyanin en güzel meslegi Annelik galiba
Beni aydınlattığın için teşekkür ederim eylül, bu arada hamileymişsin, allah sağlıklı doğum sağlıklı ömürler nasip etsin :) Cinsiyeti nedir? :)
teşekkür ederim canım oğlum olacak Allah(c.c) nasip ederse. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun her şeyde bir hayır vardır. Evliliğiniz için şimdiden mutluluklar dilerim.
Arkadaşlar bende sabah idrar testi yapptım, sonuçpozitifti,şimdi testi tekrarladım sonuç negatif,acaba hangi 1 test yanlış mıydı???
Arkadaşım etraftan edindiğim bilgiye göre sabah ilk idrarla yapılan test daha doğru sonuç verirmiş, inşallah hamilesindir :))
Konu sahibi yardima ihtiyaci oldugu icin bulundugu durumu yaziyor ve hamileysem aldirmayi dusunmuyorum ,kiyamam diyor ama nedense "vurun abaliya " muamelesi goruyor.Yahu kime ne evlenir ,evlenmez,aldirir,aldirmaz .Insanoglunun haddinemi dusmus yargilamak.Allah tan baska kimse yargiliyamaz ki .Ustelik konuda bu degil.
Ben cok sukur rabbime 2 bucuk aylik hamileyim arkadasim.Belirtileride gogus agrisi oldu sadece ne midem bulandi ne de yorgunluk hissettim.Bu durum kisiden kisiye degisir.En sagliklisi test yaptirmaniz zaten yaptiricam demissiniz.Allah gonlunuze gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?