yazdıklarımı başdan sona okuyun...
çocugum yada ailemin hehangi bir ferdi dahi yapsa tepkim değişmez.bu konuda netim.bunu eleştirmek kimsenin hakkı değil...
herkesin doğruları kendisini bağlar....bana yanlış gelen bir şeyi neden gelmemiş gibi yazayım anlayamıyorum.
yazdıklarımı başdan sona okuyun...
çocugum yada ailemin hehangi bir ferdi dahi yapsa tepkim değişmez.bu konuda netim.bunu eleştirmek kimsenin hakkı değil...
herkesin doğruları kendisini bağlar....bana yanlış gelen bir şeyi neden gelmemiş gibi yazayım anlayamıyorum.
maşallah konu etrafımda dönüyor.konu sahibini aydınlatsanız???neden alıntı yapıp bana cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz?
yaşım 24 sizden 1 yaş büyüğüm ve 2 yıllık evliyim..
kesinlikle sizi yargılamıyorum sakın yanlış anlamayın ..
sadece çok üzülüyorum böyle şeyler okuduğum zaman ..
ne kadar sıradan oldu artık böyle şeyler..
büyük konuşmuyorum benimde çocuğum olduğunda nasıl onu koruyabileceğimi nasıl sakınacağımı düşünüyorum ve çok korkuyorum..
şuanda bir sorun olmadığı halde bebek sahibi olamıyorum...
herkesin sınavı farklı şekilde..
Merhaba hanımlar, başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum, bi yanlışım olduysa affınıza sığınıyorum... Bu siteyi önceden de sürekli takip ediyordum, bugün de üye olayım dedim... Sizinle paylaşmak istediğim bi konu var... 23 yaşındayım, 4 yıldır erkek arkadaşım var. Asıl paylaşmak istediğim konuysa; erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama hep geri çekilme yöntemini kullandık. Bugüne kadar bu şekilde hiçbi sorunumuz olmadı, adet günlerim 22 gün ile en geç 28 gün arası muhakkak geliyordu...Bu ay ayın 1inde adet olmuştum fakat bugün tam 29 gün oldu hala adet olmadım... İşin tuhaf tarafı hiçbi şekilde adet belirtilerim yok, sadece çok hafif göğüslerde hassasiyet var ve çok ama çok nadir tuvalete girip çıktıktan sonra adet olmuşum gibi bi ağrım oluyor ama sonrasında da hemen geçiyor... Kendimi yorgun hissediyorum, normal uyuduğumun çok daha fazlası uykuya ihtiyaç duyuyor bünyem... Bunun dışında da genellikle üşüyorum ve kat kat giyiniyorum, üzerimde son 1 haftadır miskinlik var... Bahar yorgunluğu diyeceğim fakat yine de adetimin gecikmiş olması aklımda soru işaretleri uyandırıyor... İştahım pek yok, eskiden çok yemek yerken bianda iştahımda kesildi... Önceleri adet olmadan önce belirtiler fazlasıyla gösterirdi kendini, ama bu sefer hiçbi belirti yok anlattıklarım dışında. 1-2 gün daha bekleyeceğim, hala adet olmazsam kan testi yaptıracağım.. Peki ya siz durumumu neye yorumluyorsunuz? Görüşlerinize ihtiyacım var hanımlar, inanın çok doluyum paylaşamıyorum sizden başka kimseyle
inşallah psikolojik yapmışsındır kendini.. biz aylardır uğraşıyoruz hiçbir sorun yok ama gene olmuyo.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. zaten istemeyenin hemen oluyo isteyenin bi türlü olmuyo1-2 gün daha bekle bi test yap adet gecikmesinin 2. veya 3. günü idrar testi sonuç verebilir. bekleyemem dersen bi kan testi yaptır emin olursun.. idrar testi negatif çıkarsa yanlış olma ihtimali de oluyo. ama pozitifte yanılma ihtimali yok.. Allah yardımcın olsun bacım..
burda istediğim yorumu yazarım kimse bana ukalalık yapamaz.eğer konu açıldıysa bir üye olarak yorum yazma hakkına sahibim.herkes yazdıgı yorumdan mesuldur...müdafa sizlere kalmamış...
inşallah psikolojik yapmışsındır kendini.. biz aylardır uğraşıyoruz hiçbir sorun yok ama gene olmuyo.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. zaten istemeyenin hemen oluyo isteyenin bi türlü olmuyo1-2 gün daha bekle bi test yap adet gecikmesinin 2. veya 3. günü idrar testi sonuç verebilir. bekleyemem dersen bi kan testi yaptır emin olursun.. idrar testi negatif çıkarsa yanlış olma ihtimali de oluyo. ama pozitifte yanılma ihtimali yok.. Allah yardımcın olsun bacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?