• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

günün her saati yapabilirsin arkadaşım adtin geçtiyse eğer yani hani daha adetine varsa değerin en yüksek olduğu sabah idrarı olduğu için sabah idrarı diyolar yoksa ben hiç sabah yapmadım o tetsii
hoş çift çizgi çıktığındada yanlış çıkmıştıı

kısacası merakımıza yenilmeyip adetimiizn geçmesini bekleyelim ve 3 gün geçtikten sonra gidip kan testi yaptıralımm

teşekkürler :3:

Sitede reklam yapmak yasak mı arkadaşlar? Eğer değilse siz hangi gebelik testini kullandınız isimlerini yazabilir misiniz?

tatlım ıyıce gecıkmenı bekle şöyle 1 hafta falan gecsın bence.. ben daha yenı evlencem bı fıkrım yok ama hamıleysende yapacak bırsey yok.. zaten evlenmeyı dusunuyormussunuz hızlandırırsınız herseyı.. hamıleysende allahım sag saglım elıne almayı nasıp eder ınsallah herkeze...

tatlım ıyıce gecıkmenı bekle şöyle 1 hafta falan gecsın bence.. ben daha yenı evlencem bı fıkrım yok ama hamıleysende yapacak bırsey yok.. zaten evlenmeyı dusunuyormussunuz hızlandırırsınız herseyı.. hamıleysende allahım sag saglım elıne almayı nasıp eder ınsallah herkeze...

Amiiin amin arkadaşım...

Öncelikle Allah herseyin hayirlisini nasip etsin canim, bende diger arkadaslara katilip birkac gün daha bekle derim ve sirf teste güvenip ona göre hareket etme bence bi doktora da git.
Nasil ve nezaman oldugu kimseyi ilgilendirmez, Allahin takdiri, yazdiysa öyle olacaktir ve insallah hersey istedigin gibi gider.

Ayyy bende karnimda kücücük bi bebek hayal ediyorum, bu bile heyecanlandiriyo beniiii, Allahim herkese nasip etsin Yarabbim. Dünyanin en güzel meslegi Annelik galiba :49::49:

Öncelikle Allah herseyin hayirlisini nasip etsin canim, bende diger arkadaslara katilip birkac gün daha bekle derim ve sirf teste güvenip ona göre hareket etme bence bi doktora da git.
Nasil ve nezaman oldugu kimseyi ilgilendirmez, Allahin takdiri, yazdiysa öyle olacaktir ve insallah hersey istedigin gibi gider.

Ayyy bende karnimda kücücük bi bebek hayal ediyorum, bu bile heyecanlandiriyo beniiii, Allahim herkese nasip etsin Yarabbim. Dünyanin en güzel meslegi Annelik galiba :49::49:

Bu güzel mesajın için çok teşekkür ederim temiz kalpli arkadaşım benim, aynen öyle insan düşündükçe heyecanlanıyor :) Dediğin gibi bikaç gün daha bekleyip öyle test yapacağım, sonuç her ne olursa olsun allah'ın takdiri olmuş olacak sonuçta. Kaderimizde ne yazıyorsa onu yaşayacağız, dilerim senin de herşey gönlünce olur :))

öğrenmenin en kesin yöntemi kan tahlili sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyorlar. Sabahtan verirsen öğlen çıkar sonucun muhtemelen.
1-Herkes hata yapabilir.
2-Hatalar kişiden kişiye değişir. Kimine göre hata olan kimine göre normal bir şeydir. O yüzden kendi kabullerimiz kurallarımızla başkalarını yargılamamız doğru değil.

Beni aydınlattığın için teşekkür ederim eylül, bu arada hamileymişsin, allah sağlıklı doğum sağlıklı ömürler nasip etsin :) Cinsiyeti nedir? :)

Son düzenleme:
Beni aydınlattığın için teşekkür ederim eylül, bu arada hamileymişsin, allah sağlıklı doğum sağlıklı ömürler nasip etsin :) Cinsiyeti nedir? :)

teşekkür ederim canım oğlum olacak Allah(c.c) nasip ederse. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun her şeyde bir hayır vardır. Evliliğiniz için şimdiden mutluluklar dilerim.

Merwosh,

Tatlım bence bu kadar tepki verme insanlık hali evlenmeden iliskiye girilirse her ihtimale acik olmak lazım

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende sabah idrar testi yapptım, sonuçpozitifti,şimdi testi tekrarladım sonuç negatif,acaba hangi 1 test yanlış mıydı???

teşekkür ederim canım oğlum olacak Allah(c.c) nasip ederse. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun her şeyde bir hayır vardır. Evliliğiniz için şimdiden mutluluklar dilerim.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin meleğini... Hayatı boyunca tüm güzellikler onunla birlikte olur inşallah.

Arkadaşım etraftan edindiğim bilgiye göre sabah ilk idrarla yapılan test daha doğru sonuç verirmiş, inşallah hamilesindir :))

sen baya bilgilisin bu konuda sanırsam ozaman kimseye sormaya gerek yok sende al bi test sabah ilk idrarla yap.:1:
ama bana kalırsa 4 haftalık gebesin.hadi bakalım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.sorunsuz bi gebelik geçirmen dileğiyle:49::49::49::49:

Son düzenleme:
Daha önce hiç gebelik testi kullanmadım, adetimin iyice gecikmesini bekleyeceğim... 3 ya da 4 gün sonra sonucu burada paylaşırım. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım, allah hepimizin gönlüne göre versin ve hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Son düzenleme:
evliliğimin ilk aylarında bizde bu yöntemle korunuyorduk eşimle, ve bir ay adetim gecikmişti, senin yaşadığın bu belirtilerin kat kat fazlasını yaşadım üstelik bulantı ve kusmada vardı, ama hepsi psikolojikmiş :ssz:

test yaptırın ve öğrenin, ama benim fikrim sadece psikolojik gebelik olduğu :8:

bu korunma yönteminide değiştirin isterseniz, pek güvenli değil.

biz eşimle şimdi birbirimizden mesleğimiz gereği ayrıyız da kurtuldum bu yöntemden, hoş ben kocamı bir yakalasam güvenliymiş değilmiş dinlemiycem vala , öhöömm neyse, değiştirin siz değiştirin :27::27:

mozzarella güldürdün beni yorumunla vallahi :)) Peki senin adetin kaç gün gecikmişti o dönem? Bu arada söylemeyi unuttuğum çok önemli bir detay var, bundan bi 10 gün önce iç çamaşırımda koyu kırmızı bikaç damla kan vardı, yayılmıştı çamaşırıma. Bu da beni çok şüpheye düşürdü, acaba yerleşme kanaması dedikleri şey o muydu? Ayyy dayanamıyorum artık yaa içim içimi yiyor....

Konu sahibi yardima ihtiyaci oldugu icin bulundugu durumu yaziyor ve hamileysem aldirmayi dusunmuyorum ,kiyamam diyor ama nedense "vurun abaliya " muamelesi goruyor.Yahu kime ne evlenir ,evlenmez,aldirir,aldirmaz .Insanoglunun haddinemi dusmus yargilamak.Allah tan baska kimse yargiliyamaz ki .Ustelik konuda bu degil.
Ben cok sukur rabbime 2 bucuk aylik hamileyim arkadasim.Belirtileride gogus agrisi oldu sadece ne midem bulandi ne de yorgunluk hissettim.Bu durum kisiden kisiye degisir.En sagliklisi test yaptirmaniz zaten yaptiricam demissiniz.Allah gonlunuze gore versin.

Konu sahibi yardima ihtiyaci oldugu icin bulundugu durumu yaziyor ve hamileysem aldirmayi dusunmuyorum ,kiyamam diyor ama nedense "vurun abaliya " muamelesi goruyor.Yahu kime ne evlenir ,evlenmez,aldirir,aldirmaz .Insanoglunun haddinemi dusmus yargilamak.Allah tan baska kimse yargiliyamaz ki .Ustelik konuda bu degil.
Ben cok sukur rabbime 2 bucuk aylik hamileyim arkadasim.Belirtileride gogus agrisi oldu sadece ne midem bulandi ne de yorgunluk hissettim.Bu durum kisiden kisiye degisir.En sagliklisi test yaptirmaniz zaten yaptiricam demissiniz.Allah gonlunuze gore versin.

Çok teşekkür ederim, biz ne kadar böyle söylesekte çoğu insan sanki hiç hata yapmamışçasına başkasının açığını yakalayıp yüzüne vurmaktan büyük keyif alıyor, yukarıda allah var arkadaşım. Bende yaptığım hatayı kesinlikle savunmuyorum, ama sonucu da gebelik olacaksa sonuna kadar sahip çıkacağım meleğime. Bende de şuan sadece çok hafif göğüslerde ağrı var, ama dediğin gibi herkesin bünyesi farklı kişiden kişiye değişir. En kısa zamanda testi yapacağım. Allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah, sana da ailene de uzun ömürler versin...

Back