Çok teşekkür ederim, biz ne kadar böyle söylesekte çoğu insan sanki hiç hata yapmamışçasına başkasının açığını yakalayıp yüzüne vurmaktan büyük keyif alıyor, yukarıda allah var arkadaşım. Bende yaptığım hatayı kesinlikle savunmuyorum, ama sonucu da gebelik olacaksa sonuna kadar sahip çıkacağım meleğime. Bende de şuan sadece çok hafif göğüslerde ağrı var, ama dediğin gibi herkesin bünyesi farklı kişiden kişiye değişir. En kısa zamanda testi yapacağım. Allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah, sana da ailene de uzun ömürler versin...
Hepinize cevaplar için çok teşekkür ederim, ama dediğiniz gibi olmuyor, derlerya terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye... İnsan ister istemez stres yapıyor... Rabbim isteyen herkesi kavuştursun melekleriyle... Peki bi sorum olacak, forumda hep araştırdım 2. çizgi silik çıktı diyenler var, silik çıkınca ne oluyor? Hamile olmadığımızı mı gösteriyor? İnanın ilk defa gebelik testi kullanacağım, merak içindeyim açıkcası.
Hepinize cevaplar için çok teşekkür ederim, ama dediğiniz gibi olmuyor, derlerya terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye... İnsan ister istemez stres yapıyor... Rabbim isteyen herkesi kavuştursun melekleriyle... Peki bi sorum olacak, forumda hep araştırdım 2. çizgi silik çıktı diyenler var, silik çıkınca ne oluyor? Hamile olmadığımızı mı gösteriyor? İnanın ilk defa gebelik testi kullanacağım, merak içindeyim açıkcası.
yalnız başkası olsa şimdiye 10 defa test yapardı....
sabrınıza hayran kaldım...
iyi olan tarafı hamileyseniz bebeğinizi aldırmayacak olmanız...
ailelerde bu durumu sizin gibi kabullenirler inş.
12 defa test yaptım bu ay, son 3 ü pozitifti.
12 defa test yaptım bu ay, son 3 ü pozitifti.
aydan bizler kadınız ve anne adaylarıyız ve burda istediğimiz yorumları yapma hakkınada sahibiz...dolayısıyla bu konuda hassas olmamız çok olağan...
burdaki bir çokları gibi iki yüzlü davranıp olağan bir durummuş gibi yorum yapamam kimsede kusura bakmasın...
yanlış arkadaşım o kadar...ben böylesine bir hata yapmadım yapmamda imkansız zaten...Allaha şükür bilinçli ve geleciği düşünen bir insanım...
yorumları başından beri okudum..yaşanan ilişki tamamen seviyesiz ama bu benim fikrim...
evlilik düşünüyorsunuz niye birlikte oluyorsunuz...neyse...madem bir günaha giriyorsunuz niye adam gibi korunmuyorsunuz...bunuda geçtim...madem hamile olma korkun var hemen ışık hızı gibi hastaneye özel veya devlet parayla test yapılıyor ve 3 saat içinde öğreniyorsun...hadi onada cesaret edemedin...seni tanımayan bir semtten bir kaç tane test alıp uygulayabilirdin iki sabah geçti üstünden...
gelelim belirtilerine benim hamilelik belirtilerim çok anlaşılmadı çünkü çok hastaydım sadece göğüslerim şişmeye başlamıştı ve adetimi 3 gün geçmişti..sabah test yaptığımda silik bir çizgi çıktı....
son yaşadığın akıntı meselesi kahverengi bir leke ise adet başlangıcıda olabilir..benim öyle başlar çünkü..hafif kahverengi sonra devamı gelir işte...
yerleşme kanaması ilk önce hafif bir pembelik sonra lekelenmeler olur ve geçer.....ben öyle yaşadım...
ALLAH ISLAH ETSİN...RABBİM GÜNAHLARINIZI VE BİZİM GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN...
burda istediğim yorumu yazarım kimse bana ukalalık yapamaz.eğer konu açıldıysa bir üye olarak yorum yazma hakkına sahibim.herkes yazdıgı yorumdan mesuldur...müdafa sizlere kalmamış...
Arkadaşlar bende sabah idrar testi yapptım, sonuçpozitifti,şimdi testi tekrarladım sonuç negatif,acaba hangi 1 test yanlış mıydı???
Merhaba hanımlar, başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum, bi yanlışım olduysa affınıza sığınıyorum... Bu siteyi önceden de sürekli takip ediyordum, bugün de üye olayım dedim... Sizinle paylaşmak istediğim bi konu var... 23 yaşındayım, 4 yıldır erkek arkadaşım var. Asıl paylaşmak istediğim konuysa; erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama hep geri çekilme yöntemini kullandık. Bugüne kadar bu şekilde hiçbi sorunumuz olmadı, adet günlerim 22 gün ile en geç 28 gün arası muhakkak geliyordu...Bu ay ayın 1inde adet olmuştum fakat bugün tam 29 gün oldu hala adet olmadım... İşin tuhaf tarafı hiçbi şekilde adet belirtilerim yok, sadece çok hafif göğüslerde hassasiyet var ve çok ama çok nadir tuvalete girip çıktıktan sonra adet olmuşum gibi bi ağrım oluyor ama sonrasında da hemen geçiyor... Kendimi yorgun hissediyorum, normal uyuduğumun çok daha fazlası uykuya ihtiyaç duyuyor bünyem... Bunun dışında da genellikle üşüyorum ve kat kat giyiniyorum, üzerimde son 1 haftadır miskinlik var... Bahar yorgunluğu diyeceğim fakat yine de adetimin gecikmiş olması aklımda soru işaretleri uyandırıyor... İştahım pek yok, eskiden çok yemek yerken bianda iştahımda kesildi... Önceleri adet olmadan önce belirtiler fazlasıyla gösterirdi kendini, ama bu sefer hiçbi belirti yok anlattıklarım dışında. 1-2 gün daha bekleyeceğim, hala adet olmazsam kan testi yaptıracağım.. Peki ya siz durumumu neye yorumluyorsunuz? Görüşlerinize ihtiyacım var hanımlar, inanın çok doluyum paylaşamıyorum sizden başka kimseyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?