hamile miyim?

Cok tesekkur ederim .Allah tum annelerin evlatlarini korusun,hamile olanlara hayirli dogumlar nasip etsin.Ben dayanamayip adet gunumden 3 gun once idrar testi yapmistim.Iki cizgide cok belirgin cikmisti. Emin olmak icin ayni gun kan testide yaptirmistim.Tabi bu da kisiden kisiye degisiyor.Dedigim gibi Rabbim gonlunuze gore versin.Hata olarak gormeyin.Her serde bir hayir vardir.Olumlu tarafindan dusunun.

canım 23 yaşındayım hayatımda ilk defa adetim tam 20 gün gecikmeli oldu doktora gidip sordum mevsim değişikliğinden dedi acaba seninkide böyle bir sebepten dolayı gecikmiş olabilir mi?

geri cekilerek iliskiye girmek sizin neyinize??? Geri cekilme diye bir yöntemde yoktur, kendinizi kandirmayin!!!! Hamileysen eger simdiden sana gecmis olsun... yarinda cocugumu aldirdim vicdan azabi cekiyorum ne yapmaliyim diye bir konu acmazsin insAllah...

bende ogluma hamıle oldugum sırada gebelık testı yapmıstım ve yaklasık 10 gun gecmesıne ragmen silik kırmızı cızgı cıkmıstı
sonrasında kan tahlılıyle gebelıgım kesınlestı. silik çizgi ile hamıle olma ıhtımalı buyuk bence

evet benimde 2 gebeliğimdede ilk testimde silik çizgi vardı,,ilk oğlumda 2gün gecikmişti reglim,yaptım testte silik 2.çizgi vardı,ertesi gün yaptığımda tam pozitifti,2. gebeliğimse kızıma hamile olduğumda daha oğlum kucağımda 3aylıktıki ben ne olduda test yaptım onu bile hatırlamıyorum2.çizgi silikti,dedim eyvah ben yandııımağladım yapamam daha oğlum çok küçük,ama nasıl oldu süt koror sanıyodum,daha bikez regl olmuştum kırkımdan sonra,bibaktım yine gebeyimhadi geçmiş olsun dedim kendimmeeeedoğurdum valla yapcak bişey yook

ee yaptınmı idrar testii sonuç nee

Son düzenleme:
geri çekilmeyi evli olmayan bir insanın düzenli sekste kullanmasına pes diyorum!
biz evli olduğumuz halde prezervatif kullandık 1,5 yıl boyunca cocuk istemediğimiz için.
siz bu yontemi kullandığınıza gore ve inşallah bebeği kucağıma alırım vs konuştuğunuza gore zaten hamile kalmak istiyormuşsunuz.
madem evlenebiliyordunuz boyle erken, neden daha once mutlu huzurlu evlenip çocuğunuzu stressiz bir şekilde doğurmadınız ben de bunu merak ediyorum. ya da belki erkek arkadaşınız evliliği erteliyordu bu da güzel bir bahane oldu.

bizde bu yöntemi kullanıyoruz bişey olmaz çok küçük bir ihtimal belki

Arkadaşlar lütfen yorumlarınızda biraz daha seçici olalım.bu arkadaşımız zor durumda olmasa bizimle paylaşma gereği duymaz.bırakında günahını verceği hesabı kendisi düşünsün.ALLAH katında kimin ne kadar günahkar ne kadar sevapkar olduğu bilinmez.yargılamakta biz kullara düşmez.rabbim ne demiş sizlerden biri birinizin bir ayıbını örterse bende sizlerin bin ayıbını örterim diye.Arkadaşım gecikmen büyük ihtimalle mevsim değişikliğindendir.ama içinin rahat etmesini istiyorsan eğer kan testi yaptırabilirsin.sonuca görede çaresine bakarsın.ama kürtaj olmayı asla ama asla düşünme....

yalnız başkası olsa şimdiye 10 defa test yapardı....
sabrınıza hayran kaldım...
iyi olan tarafı hamileyseniz bebeğinizi aldırmayacak olmanız...
ailelerde bu durumu sizin gibi kabullenirler inş.

yalnız başkası olsa şimdiye 10 defa test yapardı....
sabrınıza hayran kaldım...
iyi olan tarafı hamileyseniz bebeğinizi aldırmayacak olmanız...
ailelerde bu durumu sizin gibi kabullenirler inş.

12 defa test yaptım bu ay, son 3 ü pozitifti.

yorumları başından beri okudum..yaşanan ilişki tamamen seviyesiz ama bu benim fikrim...
evlilik düşünüyorsunuz niye birlikte oluyorsunuz...neyse...madem bir günaha giriyorsunuz niye adam gibi korunmuyorsunuz...bunuda geçtim...madem hamile olma korkun var hemen ışık hızı gibi hastaneye özel veya devlet parayla test yapılıyor ve 3 saat içinde öğreniyorsun...hadi onada cesaret edemedin...seni tanımayan bir semtten bir kaç tane test alıp uygulayabilirdin iki sabah geçti üstünden...

gelelim belirtilerine benim hamilelik belirtilerim çok anlaşılmadı çünkü çok hastaydım sadece göğüslerim şişmeye başlamıştı ve adetimi 3 gün geçmişti..sabah test yaptığımda silik bir çizgi çıktı....

son yaşadığın akıntı meselesi kahverengi bir leke ise adet başlangıcıda olabilir..benim öyle başlar çünkü..hafif kahverengi sonra devamı gelir işte...
yerleşme kanaması ilk önce hafif bir pembelik sonra lekelenmeler olur ve geçer.....ben öyle yaşadım...

ALLAH ISLAH ETSİN...RABBİM GÜNAHLARINIZI VE BİZİM GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN...

12 defa test yaptım bu ay, son 3 ü pozitifti.

ay ne güzel ne mutlu sana,allahım tamamına erdirsin,bende 2gün gecikse test aldıranlardanım,napiyim strese giriliyo ister istemez,3.cü çocuğu bünyem kafam beynim vücudum oram buram,kaldıramıycak kadar,stresli düşünüyorum,ama olursa bigün kazarada olsa 3.cü çocuğumuda dünyaya getiririm ne var sanki dimi,yeterki sağlıcakla dünyaya gelsinler:))
aman allahım isteyenlere versin artık diyorum,,benimkilerede sağlık versin,büyüsünler,

Son düzenleme:

Rabbim sakındığın şeyi yaşatmadan göndermezmiş derler ..

evlilik düşünüyorsunuz niye birlikt oluyorsunuz demişsiniz.. evlilik düşünenler beraber olamaz mı.. ?

burda istediğim yorumu yazarım kimse bana ukalalık yapamaz.eğer konu açıldıysa bir üye olarak yorum yazma hakkına sahibim.herkes yazdıgı yorumdan mesuldur...müdafa sizlere kalmamış...

o zaman bizimde sana istediğimizi yazma hakkımız doğar. bak güzel hamile arkadaşım hata kullara mahsustur.millet olarak oooo o yaptı ahlkasız düşüncesiz ben asla yapmazdım diyip kapı arkasından binbir iş çeviren insanları hemen hemen hepimiz görürüz. mademki bu kardeşimiz bi akıl istemiş dövmek yada ben olsam yapmam diye büyüklenmek yerine yol yakınken hangi çözümler bulunur onu söylemek düşer.

şimdi güzel kardeşim. konunun son kısımlarını okumadım ama ilk yapılacak iş bir idrar testi. terste ikinci çizgi silik çıktıysa bu bi hamilelik olabilir en yakın hastaneye gidip kanında betahcg değerine baktır. sonra bu değeri doktora danış. zira burdaki herkes bilir hamile kalmak hem kolay hemde çok zor olabilir.rabbim kimseyi bebeişiyle sınamasın. bütün bunlar doğpru çıktıysa o zaman erkek arkadaşınla konuş düğün tarihini hemen önceye çek. acelen neydi sorularına ramazandan dlayı öne çektik dersin. sonrada sevgili bebeişinizi dünyaya getirisin.bizler hata yapabiliriz zira allahın aciz kullarıyız.tevbe etmek ondan bağışlanmayı dilemek seninle rabbin arasında. zira ben kimimki seni yargılayayım.sağlıcakla kal güzel kardeşim

Arkadaşlar bende sabah idrar testi yapptım, sonuçpozitifti,şimdi testi tekrarladım sonuç negatif,acaba hangi 1 test yanlış mıydı???

tatlım şunu söylemeliyim eğer idrar testi pozitif veriyorsa o doğrudur. negatif olanı değerlendirme.10 tane test alsan iki tanesi çift çizgi diğerleri değilse bile sekiz taneyi dikkate almayacaksın. pozitif sonuç doğru olandır diğer kasetler yanlış olabilir.

sonuc ne sımdı hamılemısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…