• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

Bu tür sorulara Haydar amca bile kızıyor:)
Fikrime gelince,fikrim yok ama dileğim var,umarım hamile değilsindir.

Ben adet gecikmemin ikinci gunü idrar testi yapmıştım, çıkmıştı. İkinci çizgi silik de olsa hamile oldugunuzu gösterir. Bence kendi kendinizi strese sokacağınıza bir test alıp yapın.

yazdıklarımı başdan sona okuyun...
çocugum yada ailemin hehangi bir ferdi dahi yapsa tepkim değişmez.bu konuda netim.bunu eleştirmek kimsenin hakkı değil...
herkesin doğruları kendisini bağlar....bana yanlış gelen bir şeyi neden gelmemiş gibi yazayım anlayamıyorum.

Tepki alıyorsunuz çünkü burda tartışılan evlilik öncesi hamilelik değil.Tabi ki evlenmeden hamile kalmak hoş bir durum değil,kimse bunu savunamaz ancak burda sorulan soru bu değil.Dolayısıyla yorumunuz da gereksiz.

Bu arada hamilesiniz,Allah kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsin.:nazar:

yaşım 24 sizden 1 yaş büyüğüm ve 2 yıllık evliyim..
kesinlikle sizi yargılamıyorum sakın yanlış anlamayın ..
sadece çok üzülüyorum böyle şeyler okuduğum zaman ..
ne kadar sıradan oldu artık böyle şeyler..
büyük konuşmuyorum benimde çocuğum olduğunda nasıl onu koruyabileceğimi nasıl sakınacağımı düşünüyorum ve çok korkuyorum..
şuanda bir sorun olmadığı halde bebek sahibi olamıyorum...
herkesin sınavı farklı şekilde..

konu sabi arkadaşım git kanda gebelik testi yaptır.. emin olursun en azından :34: bikaç saate sonucu veriyorlar nasılsa:34:

burda herkes istediğini yazamaz buranın kuralları var forum sayfasının başında yazıyor o kurallar

kız sadece hemilemiyim diye sormuş hamileysede değilsede her iki duruma görede planları hazır zaten kızın... sadece hamilelik belirtilerini sormuşşş

ayrıca arkadaşımızın öncesini sonrasını bilmiyoruz nasıl bir ilişkisi var tam olarak bilmiyoruzz bunları bilmeden bişeyler söylemek doğru değil

yazdıklarımı başdan sona okuyun...
çocugum yada ailemin hehangi bir ferdi dahi yapsa tepkim değişmez.bu konuda netim.bunu eleştirmek kimsenin hakkı değil...
herkesin doğruları kendisini bağlar....bana yanlış gelen bir şeyi neden gelmemiş gibi yazayım anlayamıyorum.

yo ben baştan sona gayet güzel okuyorum ama okumayan sizsiniz

arkadaş hiç bir mesajın da ben öldüm bittim napıcam bebeği aldırmam lazım erkek arkadaşım istemiyor diye birşey yazmadığı halde hala napıcaksınız
ailelere ne diceksiniz diyip duruyorsunuz

evet bende aynı fikirdeyim sizinle ama yok ben bilinçliyim , böyle büyük hata yapmam imkansız , yapamam da zaten bunlar kırıcı şeyler

eğer sizi eleştirmek kimsenin hakkı değilse bi zahmet sizde eleştirmeyin arkadaşı yazdıklarınızla çelişiyorsunuz haberiniz yok demişiniz ya herkesin doğrusu

kendisini bağlar diye bırakın işte sizde yargılamayı

evet hamilelik belirtesi deyip geçin işte

maşallah konu etrafımda dönüyor.konu sahibini aydınlatsanız???neden alıntı yapıp bana cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz?

Ay bir saattir yazmamak kendimi tutuyorum ama olmadı.. Çok büyük konuşuyorsunuz ve asıl büyük ukalalığı yapanda sizsiniz. Hormonlarınızdan dolayı sinir sisteminiiz iyice bozulmuş zaar. Biz konu sahibini aydınlattık peki siz ne yaptınız? Bizim görevimizin o olduğunu söylemişsniz ya ??

yazdıklarınız doğrultusunda hamıle olma olasılıgınız yuksek ancak birde sabahın körunde uyanmak ve deli gibi acıkmak fıkrınıde soyleseydınız tamam kesın gebesınız derdım..

belkide psikolojıktır.. bi kaç gun daha bekleyın ve test yaptırın en iyisi..

bende konudan faydalanayım bari
peki şu eczanelerde satılan testen alıp akşam yapsam farkeder mi yani sabah yapılması gerekiyor diyorlar ya o yüzden sordum

not :üstüme gelmeyin 2 senelik evliyim :ssz:

inşallah psikolojik yapmışsındır kendini.. biz aylardır uğraşıyoruz hiçbir sorun yok ama gene olmuyo.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. zaten istemeyenin hemen oluyo isteyenin bi türlü olmuyo :( 1-2 gün daha bekle bi test yap adet gecikmesinin 2. veya 3. günü idrar testi sonuç verebilir. bekleyemem dersen bi kan testi yaptır emin olursun.. idrar testi negatif çıkarsa yanlış olma ihtimali de oluyo. ama pozitifte yanılma ihtimali yok.. Allah yardımcın olsun bacım..

yaşım 24 sizden 1 yaş büyüğüm ve 2 yıllık evliyim..
kesinlikle sizi yargılamıyorum sakın yanlış anlamayın ..
sadece çok üzülüyorum böyle şeyler okuduğum zaman ..
ne kadar sıradan oldu artık böyle şeyler..
büyük konuşmuyorum benimde çocuğum olduğunda nasıl onu koruyabileceğimi nasıl sakınacağımı düşünüyorum ve çok korkuyorum..
şuanda bir sorun olmadığı halde bebek sahibi olamıyorum...
herkesin sınavı farklı şekilde..

evlilik öncesi ilişkileri kesinlikle tasvip etmiyorm ama yaşam şeklimiz o kadar değiştikii gençlerimize öğüt verince karışma işimize onlar eskide kaldı gibi saçma sapan cevaplar alıyoruz o yüzden kimseye karışmıyorum artık benimde bir kıızm var rabbim onu koruusn benimde hep ona yol gösterebilmem için yardımcım olsun

allah yardımcın olsun umarım en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun

Merhaba hanımlar, başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum, bi yanlışım olduysa affınıza sığınıyorum... Bu siteyi önceden de sürekli takip ediyordum, bugün de üye olayım dedim... Sizinle paylaşmak istediğim bi konu var... 23 yaşındayım, 4 yıldır erkek arkadaşım var. Asıl paylaşmak istediğim konuysa; erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama hep geri çekilme yöntemini kullandık. Bugüne kadar bu şekilde hiçbi sorunumuz olmadı, adet günlerim 22 gün ile en geç 28 gün arası muhakkak geliyordu...Bu ay ayın 1inde adet olmuştum fakat bugün tam 29 gün oldu hala adet olmadım... İşin tuhaf tarafı hiçbi şekilde adet belirtilerim yok, sadece çok hafif göğüslerde hassasiyet var ve çok ama çok nadir tuvalete girip çıktıktan sonra adet olmuşum gibi bi ağrım oluyor ama sonrasında da hemen geçiyor... Kendimi yorgun hissediyorum, normal uyuduğumun çok daha fazlası uykuya ihtiyaç duyuyor bünyem... Bunun dışında da genellikle üşüyorum ve kat kat giyiniyorum, üzerimde son 1 haftadır miskinlik var... Bahar yorgunluğu diyeceğim fakat yine de adetimin gecikmiş olması aklımda soru işaretleri uyandırıyor... İştahım pek yok, eskiden çok yemek yerken bianda iştahımda kesildi... Önceleri adet olmadan önce belirtiler fazlasıyla gösterirdi kendini, ama bu sefer hiçbi belirti yok anlattıklarım dışında. 1-2 gün daha bekleyeceğim, hala adet olmazsam kan testi yaptıracağım.. Peki ya siz durumumu neye yorumluyorsunuz? Görüşlerinize ihtiyacım var hanımlar, inanın çok doluyum paylaşamıyorum sizden başka kimseyle :(

Bebek olursa aldırmayacağım dediğin yere kadar okudum canım.Amacım seni daha fazla üzmek değil,benim derdim evlilik dışı ilişki de değil.Ama bu devirde böyle bir doğum kontrol yöntemi kaldı mı ya.Keşke daha dikkatli olsaydınız.Neyse bebeği aldırmayacak olmana sevindim.Umarım senin için en kısa zamanda düzelir herşey.

günün her saati yapabilirsin arkadaşım adtin geçtiyse eğer yani hani daha adetine varsa değerin en yüksek olduğu sabah idrarı olduğu için sabah idrarı diyolar yoksa ben hiç sabah yapmadım o tetsii
hoş çift çizgi çıktığındada yanlış çıkmıştıı

kısacası merakımıza yenilmeyip adetimiizn geçmesini bekleyelim ve 3 gün geçtikten sonra gidip kan testi yaptıralımm

inşallah psikolojik yapmışsındır kendini.. biz aylardır uğraşıyoruz hiçbir sorun yok ama gene olmuyo.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. zaten istemeyenin hemen oluyo isteyenin bi türlü olmuyo :( 1-2 gün daha bekle bi test yap adet gecikmesinin 2. veya 3. günü idrar testi sonuç verebilir. bekleyemem dersen bi kan testi yaptır emin olursun.. idrar testi negatif çıkarsa yanlış olma ihtimali de oluyo. ama pozitifte yanılma ihtimali yok.. Allah yardımcın olsun bacım..

Kendinizi sıkmayın lütfen, rabbim isteyen herkesi kavuştursun yavrularıyla..Bu arada beni de aydınlattığınız için çok teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım... Dilerim biran evvel müjdeli haberini alırsın bebeğinin...

günün her saati yapabilirsin arkadaşım adtin geçtiyse eğer yani hani daha adetine varsa değerin en yüksek olduğu sabah idrarı olduğu için sabah idrarı diyolar yoksa ben hiç sabah yapmadım o tetsii
hoş çift çizgi çıktığındada yanlış çıkmıştıı

kısacası merakımıza yenilmeyip adetimiizn geçmesini bekleyelim ve 3 gün geçtikten sonra gidip kan testi yaptıralımm

burda istediğim yorumu yazarım kimse bana ukalalık yapamaz.eğer konu açıldıysa bir üye olarak yorum yazma hakkına sahibim.herkes yazdıgı yorumdan mesuldur...müdafa sizlere kalmamış...

İstediğiniz herşeyi yapmakta özgürsünüz. Katlanacağınız şey sadece sonuçlardır...

Site kurallarını zorlamadığınız sürece bizim için sakıncası yok :)

Kendinizi sıkmayın lütfen, rabbim isteyen herkesi kavuştursun yavrularıyla..Bu arada beni de aydınlattığınız için çok teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım... Dilerim biran evvel müjdeli haberini alırsın bebeğinin...

Aslında insanların tepki verdikleri şu ;
Geri çekilme gibi riskli bir yöntemi kullanmayı biliyorsun,düzenli cinsel hayatın var ama hamile miyim diye gidip bir foruma soruyorsun :)
Bence komik olan bu,yani cinsellik yaşayacak kadar olgunum ama hamile kaldığımı foruma sorarak karar veriyorum.
insan belli olur mu olmaz mı demeden o testi alıyor gerçekten telaşlandığı zaman kendimden biliyorum.
Eve kendimi nasıl atmışım eşimi nasıl aramıştım değilmişim diye..
Yani gidersin bir hastaneye kan testi yaparsın bu bence çoooook önemli meseleyi neticelendirirsin.
Kim ne derse desin nişanlı bile olunsa ki erkek arkadaşım demiş yazın birden nasıl evlenecekler çözemedim, bu ülkede bekarken çocuk sahibi olmak evlenecek mi adam benimle diye o strese girmek çok zor.
Korunmasız ilişkiye girip aaa hamile kaldım demek bu yüzyılda bildiğin cehalet.
Yani aşkla sevgiyle bir gecelik birşey yaşanır korunmasız anlarım ama düzenli bir hayat var burada.
Buradan sana kimse doktor bile gereken cevabı veremez,kimse medyum değil.

Back