Aldıracağım dememiş ki sadece hamile olabilirmiyim diye sormuş sizse hemen yargılamış cezasını kesmişsiniz.Bravo .
Bebek aldıranların günahını örtmek için çöpe atanlarla kıyaslaman çok tuhaf olmuş.
Saygıya yer yok kürtajda.
Sağlık sorunları müstesna.
aydan senin reglinin üzerinden 29 gün geçmiş,koskoca 29 gün o yüzden silik çıkması imkansız.bariz bir 2.çizgi görürsün...
ailelere nasıl izah edeceksiniz?merak ettim...
29 gün geçmemiş sadece 1 gün geçmiş.. en fazla 28 gün de oluyormuş.. ilk defa böyle 29 gün olmuşş... bazen insanın 1 hafta geçtiği bile olabilir
hiç bir korunma yönteminin 100 de 100 koruyuculuğu yok benim şuan ikizlerim var ve korunuyorum dr tavsiye ettiği bi yolla gel gelelimki bir bebek düştü içime şimdi onu doğursam daha evdeki 2 küçük bebeğime daha çok günah olur bu benim düşüncem ve ben istiyor olsam bile bebeği doğuramam şuanki şartlarımda bu doğacak bebeğe bile günah olur çünküü
ikincisi bebeğini doğurmayı göze alıp sonradasokağa atnlar dedim evet çünkü bu insanlar akıllarınca aldırıp günaha girmiyi elbet bi bakan bulunur diye doğurup öyle aldırıyolar benim gözümde sokakta kalan belki üşümüş belki ölmüş belki kötü ellere geçmiş bir çocukk hangisi daha günah düşünmek lazım
Arkadaşlar anlayamıyorum, ne kadar acımasız ne kadar gaddarsınız. Ben yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum ama bi söz vardır olmuşla ölmüşe çare yok diye. Olan oldu bu saatten sonra yapacak tek şey geçmişte yapılan bu hatadan ders alıp bidaha tekrarlamamak. İnsanın başına böylesine ciddi bi durum gelmeden anlayamıyormuş demek ki, benim geldi ve hatamın son derece farkındayım şimdi. Ama geç ama erken.. Eğer hamileysem sahip çıkacağım bebeğime, ve hayatımdaki insan da beni böyle bi sebep için terkedip gidecek birisi değil. Durumdan onun da haberi var, eğer böyle birşey varsa işlemleri erkene alırız dedi kendisi. Benimse tek isteğim buradaki bayan arkadaşlarla durumu paylaşmaktı. Bi bayanla paylaşmak her daim farklı oluyor çünkü. Ama sağolun biçoğunuz sanki geçmişte hiç hata yapmamış gibi yüzüme vurdukça vurdunuz. Sağolun cidden.
Düşüncelerinle seni başbaşa bırakıyorum....
yanlış okumuşum galiba....
aydan bizler kadınız ve anne adaylarıyız ve burda istediğimiz yorumları yapma hakkınada sahibiz...dolayısıyla bu konuda hassas olmamız çok olağan...
burdaki bir çokları gibi iki yüzlü davranıp olağan bir durummuş gibi yorum yapamam kimsede kusura bakmasın...
yanlış arkadaşım o kadar...ben böylesine bir hata yapmadım yapmamda imkansız zaten...Allaha şükür bilinçli ve geleciği düşünen bir insanım...
burda istediğim yorumu yazarım kimse bana ukalalık yapamaz.eğer konu açıldıysa bir üye olarak yorum yazma hakkına sahibim.herkes yazdıgı yorumdan mesuldur...müdafa sizlere kalmamış...
arkadaşım çok büyük konuşuyorsunuz hamilesiniz kırmak istemem ama yarın öbür kızınızın yada oğlunuzun başına ne geleceğini bilemezsiniz
tamam siz evlenip hamile kalmışsınız aferin ama bu kadar kırıcı büyük konuşmayın
bana da ters ama arkadaş evlenicem demiş aldırıcam dememiş ki zaten daha hamile olduğu kesin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?