Buraya yazana kadar gidip eczaneden test alsanız malum burdan yazdıklarınızdan hamile olup olmadığınızı göremiyoruz
neden 2 tane sayfa açdın anlamıyorum...
birde gebe isen ne yapacaksın????
neden 2 tane sayfa açdın anlamıyorum...
birde gebe isen ne yapacaksın????
ihmallerinizin yüzünden gebe kalın sonra vicdansızca aldırın!anlayamıyorum bu insanlık nereye gidiyor!
bir zevk uğruna cana kıymak ne kadar gaddarca,merhametsizce ve vicdansızca bir şey....
çok yazık....
2 tane mi sayfa açmışım? Kusura bakmayın arkadaşlar yeni olduğum için anlayamadım henüz... Ailelerimiz tanışıyor, haziran başı gibi nişan yapacaktık, eğer böyle bi durum varsa işlemleri hızlandıracağız yapacak başka hiçbirşey yok. Minicik masum bi cana kıyamam.
kız bebeği aldıracam dememiş arkadaşlar acımasız olmayalım hemen aksine canına kıyacak halim yok demiş zaten nişananmayı düşünüyoruz bu durumda işlemleri hızlandıracağız demişş
ayrıca yapılan bir hata varsa ortada vicdan azabını ve günahını göze alarak aldırma hakkına saygı duymak lazım bence aldırmayıp sokağa hatta çöpe atanlar dahada büyük günah işlyolar çünküü
arkadaş yeni olduğu için,konu açılmadı diye tekrar açmış galiba,bence editörler birini kilitlese daha iyi olucak,,,diğer konuya yazdım ama burayada yazıyorum
bende 2 çocuk annesiyim ve belirtiler hamileliğe benziyor,ama şu varki kafana çok takıpta düşündükçe adetin gecikebilir,önce rahat ol ve yok hamile değilimdir yaa,boşyere kuruntu yapıyorum vs.diye düşün,aylar önce benimde gecikmişti hemde 10gün nasıl korktum anlatamam,strese girdim 3.cümü geliyo yoksa diye ve 10 günü geçkin gecikme oldu ve ben araştırdığıma göre öğrendim stresin gecikme yapıcanı ve relax oldum,amaan hamileysemde yapcak bişey yok düşünmiycem dediğimin ertesi günü regl oldum,bukadar kafana takma,ve bence biran evvel git kan testi yaptır,yada idrar testi al evde bi bak bakalım,silikte olsa 2.çizgi çıkıcakmı
ihmallerinizin yüzünden gebe kalın sonra vicdansızca aldırın!anlayamıyorum bu insanlık nereye gidiyor!
bir zevk uğruna cana kıymak ne kadar gaddarca,merhametsizce ve vicdansızca bir şey....
çok yazık....
Hepinize cevaplar için çok teşekkür ederim, ama dediğiniz gibi olmuyor, derlerya terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye... İnsan ister istemez stres yapıyor... Rabbim isteyen herkesi kavuştursun melekleriyle... Peki bi sorum olacak, forumda hep araştırdım 2. çizgi silik çıktı diyenler var, silik çıkınca ne oluyor? Hamile olmadığımızı mı gösteriyor? İnanın ilk defa gebelik testi kullanacağım, merak içindeyim açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?