- 22 Nisan 2025
- 8
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Beyza Abilmez
Arkadaşlar sabah test yaptım önce tek çizgi gördüm aradan 5 10 dakika geçti ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim az önce baktığımda da ikinci çizgi iyice belirginleşti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awox testin markasıArtmed ise yalancı pozitif çıkartabiliyor bir kaç test ile takrar teklarlayın bence
Bende awox ile öğrenmiştim hamile olabilirsinizAwox testin markası
İnşallahBende awox ile öğrenmiştim hamile olabilirsiniz
Yüksek ihtimal hamilesiniz, hayırlı olsunArkadaşlar sabah test yaptım önce tek çizgi gördüm aradan 5 10 dakika geçti ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim az önce baktığımda da ikinci çizgi iyice belirginleşti Eki Görüntüle 3580948
İnşallah öyledir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYüksek ihtimal hamilesiniz, hayırlı olsun![]()
Awox sa hamilesiniz tebriklerbetahcg en az 40-50 diyorum. Kan sonucunuzu buraya yazın mutlaka
Merhaba yüksek ihtimal hamilesiniz hayırlı olsunArkadaşlar sabah test yaptım önce tek çizgi gördüm aradan 5 10 dakika geçti ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim az önce baktığımda da ikinci çizgi iyice belirginleşti Eki Görüntüle 3580948
1 gün gecikti ben dayanamadım yaptım testi erken ama napim bekleyemedimMerhaba yüksek ihtimal hamilesiniz hayırlı olsunkaç gün vardı adete?
Ben bugün 5 vardı daha yaptım1 gün gecikti ben dayanamadım yaptım testi erken ama napim bekleyemedim
Aynısı bugün bende oldu . Aynı durumdayızArkadaşlar sabah test yaptım önce tek çizgi gördüm aradan 5 10 dakika geçti ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim az önce baktığımda da ikinci çizgi iyice belirginleşti Eki Görüntüle 3580948
Aynısı bugün bende oldu . Aynı durumdayı
Hayırlısı olsun inşallahAynısı bugün bende oldu . Aynı durumdayız