- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 40
- Konu Sahibi Bernasumru
-
Rahim filmi cektirmedim ben de sorun vardi cocuk tibben zordu zaten. Hic beklemiyordum tedavi de gormuyordum , cocuk istemiyordum aslinda ama mucize gibi geldi iste. Adetim gecikti hep gecikiyordu zaten umursamadim ama kasik karin ve bel agrisi vardi özellikle bel ve gögüs agrisi çok siddetli oldu , her ay adet gunumden bir gun once agrim olurdu bu defa agriyla 10 gun gecti adet olmadim suphelenip test yaptim pozitif cikti, 7 haftalik kese ile bebegi gorduk ama kalp atisini duyamadik çok uzuldum hamilelik belirtilerim de geriledi bulanti vs kalmadi, bakalim haftaya kontrole gidecegim kalp atisini duyarsak ne ala.Siz de rahim filmi mi çektirmiştiniz öncesinde cektirdiyseniz sorun var miydi ya da ne zaman test yaptınız
Evet 6 ocak da çektirdim ve tüplerim temiz çıktı geçen salı ilk testi yaptım çünkü belirtiler çok fazla idi bir dakika beklediö bir şey göröeyince yine tutmamıştır diyip direkt attım akşam bir baktım ki silik bende 3 gün bekleyip cuma günü tekrarladım yarın tekrar yapıcam çarşamba günü de randevum var bakalım artık hayırlısıSiz de rahim filmi mi çektirmiştiniz öncesinde cektirdiyseniz sorun var miydi ya da ne zaman test yaptınız
Idrara çok cikarsiniz rahim buyudugu icin mesaneye baski yapiyor o sebepten hem fazla idrar hem de agri oluyor. Tesekkur ederim insallah benim bebegim de saglikla dogar.Bende ilk defa bu kadar ağrı yaşıyorum ve dün geceden beri sürekli idrara çıkıyorum bir şeyler içmediğim hal de gebesiniz galiba Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bana yazdınız sandım kusura bakmayınEvet 6 ocak da çektirdim ve tüplerim temiz çıktı geçen salı ilk testi yaptım çünkü belirtiler çok fazla idi bir dakika beklediö bir şey göröeyince yine tutmamıştır diyip direkt attım akşam bir baktım ki silik bende 3 gün bekleyip cuma günü tekrarladım yarın tekrar yapıcam çarşamba günü de randevum var bakalım artık hayırlısı
Olabilir haklısınızIdrara çok cikarsiniz rahim buyudugu icin mesaneye baski yapiyor o sebepten hem fazla idrar hem de agri oluyor. Tesekkur ederim insallah benim bebegim de saglikla dogar.
Ne mutlu banaumarım hamilesindir değilsen bile üzülme kafaya ne kadar takarsan o kadar uzuyor bu süreç ben bu ay biraz salmıştım çok stres yapmadım onun da etkisi olabilir ama mutlu haberlerini inşallah duyarız canım allah razı olsun ya Nasip
En son çift çizgi gördünüz yaniEvet 6 ocak da çektirdim ve tüplerim temiz çıktı geçen salı ilk testi yaptım çünkü belirtiler çok fazla idi bir dakika beklediö bir şey göröeyince yine tutmamıştır diyip direkt attım akşam bir baktım ki silik bende 3 gün bekleyip cuma günü tekrarladım yarın tekrar yapıcam çarşamba günü de randevum var bakalım artık hayırlısı
İlkine bakmadım ama 2. 1 dakika sonra baktım çift çizgi gördüm bakalım yarın daha net olacak mı?En son çift çizgi gördünüz yaniama ilk beş dk dan sonra teste bakılmaz sonrakilere düzgün bakıp ne gördünüz inşaallah pozitif TR
Maşallah hamilesin canım tebrik ederimMerhaba hanımlar ben 10 aydır gebelik için uğraşıyorum yaklaşık 4 hafta önce rahim filmi çektirdim tüplerim temiz çıktı ve sonraaında yaklaşık 2 haftadır çok kötü bel,göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum 3 gün ara ile 2 test uyguladım yarın sabah tekrar uygulayacam görselleri paylaştım gebe kalmışsam bile o kadar umutsuzdum ki inanamıyorum size de sormak istedim
Olur olur merak etmeyin Allah selamet versinİlkine bakmadım ama 2. 1 dakika sonra baktım çift çizgi gördüm bakalım yarın daha net olacak mı?inşallah
Oldukca net hayirli olsun saglikla alin kucaginizaMerhaba hanımlar ben 10 aydır gebelik için uğraşıyorum yaklaşık 4 hafta önce rahim filmi çektirdim tüplerim temiz çıktı ve sonraaında yaklaşık 2 haftadır çok kötü bel,göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum 3 gün ara ile 2 test uyguladım yarın sabah tekrar uygulayacam görselleri paylaştım gebe kalmışsam bile o kadar umutsuzdum ki inanamıyorum size de sormak istedim
İnşaallah kalp atışını da duyarsınız sağlıkla kucağınıza da alırsınız Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah gönlünüzü ferah tutun stres yapmayın ki güzel olsnRahim filmi cektirmedim ben de sorun vardi cocuk tibben zordu zaten. Hic beklemiyordum tedavi de gormuyordum , cocuk istemiyordum aslinda ama mucize gibi geldi iste. Adetim gecikti hep gecikiyordu zaten umursamadim ama kasik karin ve bel agrisi vardi özellikle bel ve gögüs agrisi çok siddetli oldu , her ay adet gunumden bir gun once agrim olurdu bu defa agriyla 10 gun gecti adet olmadim suphelenip test yaptim pozitif cikti, 7 haftalik kese ile bebegi gorduk ama kalp atisini duyamadik çok uzuldum hamilelik belirtilerim de geriledi bulanti vs kalmadi, bakalim haftaya kontrole gidecegim kalp atisini duyarsak ne ala.
Maydonoz , dere otu, nane ve bitki caylari(ihlamur haric ) uzak durmaniz gerekenlerOlabilir haklısınızamin inşallah Allah size bağışlasın
Insallah duyariz kalbini de yavrumun . Tesekkur ederimİnşaallah kalp atışını da duyarsınız sağlıkla kucağınıza da alırsınız Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah gönlünüzü ferah tutun stres yapmayın ki güzel olsn
Merhaba hanımlar ben 10 aydır gebelik için uğraşıyorum yaklaşık 4 hafta önce rahim filmi çektirdim tüplerim temiz çıktı ve sonraaında yaklaşık 2 haftadır çok kötü bel,göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum 3 gün ara ile 2 test uyguladım yarın sabah tekrar uygulayacam görselleri paylaştım gebe kalmışsam bile o kadar umutsuzdum ki inanamıyorum size de sormak is
Ben dere otu ve maydanozun da zararlı olduğunu bilmiyordum bayağı da tüketen biriyim teşekkür ederim uyardığınız içinMaydonoz , dere otu, nane ve bitki caylari(ihlamur haric ) uzak durmaniz gerekenler
Bı soru daha sorym bariMerhaba hanımlar ben 10 aydır gebelik için uğraşıyorum yaklaşık 4 hafta önce rahim filmi çektirdim tüplerim temiz çıktı ve sonraaında yaklaşık 2 haftadır çok kötü bel,göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum 3 gün ara ile 2 test uyguladım yarın sabah tekrar uygulayacam görselleri paylaştım gebe kalmışsam bile o kadar umutsuzdum ki inanamıyorum size de sormak istedim
Teşekkürler isteyen herkese nasip olsunOldukca net hayirli olsun saglikla alin kucaginiza
Yok eşim gayet sağlıklı benim de yumurtalarım geç çatlıyordu sadece onun harici bir şeyim yoktu yine de nasip işte olmuyordu ve hayır sadece sık sık iliiki yaşayın dedi o kadar rahim filminden sonra şansımız artıyorBı soru daha sorym barieşinizin bı sorunu var mıydı ve siz rahim filmi sonrası bı şey yaptınız mı ya da doktor bı ilaç filan verdi mi
Bizim de ilk denememiz bat 5 subat heyecanla bekliyorum :)Teşekkürler isteyen herkese nasip olsun
Amin cümlemize ilginiz için teşekkürlerOlur olur merak etmeyin Allah selamet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?