- 8 Nisan 2019
- 54
- 33
- 38
- 28
- Konu Sahibi Bernasumru
-
Hadi hayırlısı inşallah gebe kalırsın canım ve elinden geldiğince düşünmemeye çalış daha iyi olur senin içinBizim de ilk denememiz bat 5 subat heyecanla bekliyorum :)
Teşekkür ederimMaşallah hamilesin canım tebrik ederim
İnsallah cok tesekkurler guzel dileklerin icinHadi hayırlısı inşallah gebe kalırsın canım ve elinden geldiğince düşünmemeye çalış daha iyi olur senin için
Bende bu ay rahim filmi çektirdim ovülasyon testiyle bugün yumurtlamayı gördüm değerlendirdik pek umudum yok. Sadece bu ay farklı olarak yumurtladığımı çok bariz hissettim normal de hiç ağrı yada dolgunluk olmazdı acaba filmle mi alakalı kanallar açık çıktı ama belki ufak tefek şeyler varsa onlar mı gitti acaba siz de nasıl olduYok eşim gayet sağlıklı benim de yumurtalarım geç çatlıyordu sadece onun harici bir şeyim yoktu yine de nasip işte olmuyordu ve hayır sadece sık sık iliiki yaşayın dedi o kadar rahim filminden sonra şansımız artıyor
Düşük riskini arttiriyor canim Allah korusun.Ben dere otu ve maydanozun da zararlı olduğunu bilmiyordum bayağı da tüketen biriyim teşekkür ederim uyardığınız için
Normal de bebe time diye bir marka alıyordum eczaneden hiç yanıltmadı bugüne kadar az önce yeni aldığım teste bakayım dedim farklı bir marka vernişler ovula diye araştırdım en iyilerindenmiş bakalım canımİnsallah cok tesekkurler guzel dileklerin icinkullandigin gebelik testi markasini paylasir misin onerilerini almak isterim:)
Allah korusun direkt keserim sırf iyi beslenmek adına kaç aydır en sevdiğim yiyecek içecekleri çıkardım hayatımdan onları da çıkarırımDüşük riskini arttiriyor canim Allah korusun.
Rahim filmi kanallar açık ise bile rahim ve tüpleri temizliyor bu da şansı arttırıyor canım ve ilk defa yaşıyorsan bu durumu bir ilgisi olabilir elinizden geldiğince sık ilişki yaşamanızı tavsiye ediyorum bu ay bende umudumu sıfıra indirmiştim ama nasip oldu çok şükür bir bakmşsın sende gebesin ki inşallah olurBende bu ay rahim filmi çektirdim ovülasyon testiyle bugün yumurtlamayı gördüm değerlendirdik pek umudum yok. Sadece bu ay farklı olarak yumurtladığımı çok bariz hissettim normal de hiç ağrı yada dolgunluk olmazdı acaba filmle mi alakalı kanallar açık çıktı ama belki ufak tefek şeyler varsa onlar mı gitti acaba siz de nasıl oldu
Verdiginiz markalari ben de bir arastirayim cok tesekkurlerNormal de bebe time diye bir marka alıyordum eczaneden hiç yanıltmadı bugüne kadar az önce yeni aldığım teste bakayım dedim farklı bir marka vernişler ovula diye araştırdım en iyilerindenmiş bakalım canımbildiğim kadarı ile yardımcı olurum tabii ki
Benim de filmim temiZ çıktı hiçbir sorunumuz da yok adet gecikti ama işte bekliyorm bende bu bilgiyi duyduğum iyi oldu temizlemiş olsun inşaallah o zamanRahim filmi kanallar açık ise bile rahim ve tüpleri temizliyor bu da şansı arttırıyor canım ve ilk defa yaşıyorsan bu durumu bir ilgisi olabilir elinizden geldiğince sık ilişki yaşamanızı tavsiye ediyorum bu ay bende umudumu sıfıra indirmiştim ama nasip oldu çok şükür bir bakmşsın sende gebesin ki inşallah olur
Ayy inşallahRahim filmi kanallar açık ise bile rahim ve tüpleri temizliyor bu da şansı arttırıyor canım ve ilk defa yaşıyorsan bu durumu bir ilgisi olabilir elinizden geldiğince sık ilişki yaşamanızı tavsiye ediyorum bu ay bende umudumu sıfıra indirmiştim ama nasip oldu çok şükür bir bakmşsın sende gebesin ki inşallah olur
Rica ederim canım daha bir çok iyi marka var aklına yatanı denersinVerdiginiz markalari ben de bir arastirayim cok tesekkurler
Hadi inşallah zaten rahim filmi çektirdikten sonra 3 ay boyunca şansın yüksek oluyor aklında olsun hayırlı haberler ile yazarsın inşallahBenim de filmim temiZ çıktı hiçbir sorunumuz da yok adet gecikti ama işte bekliyorm bende bu bilgiyi duyduğum iyi oldu temizlemiş olsun inşaallah o zaman
Amin canım Allah isteyen herkese o duyguyu yaşatsınAyy inşallahsende sağlıkla kucağına al inşallah
Yılın taze annesi bence artık uyumalisinizHadi inşallah zaten rahim filmi çektirdikten sonra 3 ay boyunca şansın yüksek oluyor aklında olsun hayırlı haberler ile yazarsın inşallah
Uyuyamıyordum ama sonunda içim geçmişYılın taze annesi bence artık uyumalisiniz
Bende uyuyamıyorum geceleri pek adetim gelse de kurtulsam artık diyorum madem bı şey yokUyuyamıyordum ama sonunda içim geçmiş
Burda 8aralik demişim ya okuyanlara yanlış bilgi vermeyelim 8ocakta rahim filmi çektirdim adetimi geciktirdi testim negatif hâlâ bekliyormBen 8aralikta film çektirdim bugün adet gunumdu ama olmadım henüz kasıklarım ve belimde ağrı var diye test yaptım ama malesef ne adet oldum ne de pozitif i gördümrahim filmi adet gecikmesi yapabiliyormuş dediler de bekliyoruz artık yapacak bir şey yok teşekkür ederim dilekleriniz için
Bende öyle oluyordum zaten bir şey yoksa bari o stres bitsin diyordumBende uyuyamıyorum geceleri pek adetim gelse de kurtulsam artık diyorum madem bı şey yok
Benden sonra çektirmişsin canım hayırlısı zaten 3 ay şansın yüksekBurda 8aralik demişim ya okuyanlara yanlış bilgi vermeyelim 8ocakta rahim filmi çektirdim adetimi geciktirdi testim negatif hâlâ bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?