• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Yok eşim gayet sağlıklı benim de yumurtalarım geç çatlıyordu sadece onun harici bir şeyim yoktu yine de nasip işte olmuyordu ve hayır sadece sık sık iliiki yaşayın dedi o kadar rahim filminden sonra şansımız artıyor😘
Bende bu ay rahim filmi çektirdim ovülasyon testiyle bugün yumurtlamayı gördüm değerlendirdik pek umudum yok. Sadece bu ay farklı olarak yumurtladığımı çok bariz hissettim normal de hiç ağrı yada dolgunluk olmazdı acaba filmle mi alakalı kanallar açık çıktı ama belki ufak tefek şeyler varsa onlar mı gitti acaba siz de nasıl oldu

İnsallah cok tesekkurler guzel dileklerin icin 😘 kullandigin gebelik testi markasini paylasir misin onerilerini almak isterim:)
Normal de bebe time diye bir marka alıyordum eczaneden hiç yanıltmadı bugüne kadar az önce yeni aldığım teste bakayım dedim farklı bir marka vernişler ovula diye araştırdım en iyilerindenmiş bakalım canım🤗bildiğim kadarı ile yardımcı olurum tabii ki☺️

Bende bu ay rahim filmi çektirdim ovülasyon testiyle bugün yumurtlamayı gördüm değerlendirdik pek umudum yok. Sadece bu ay farklı olarak yumurtladığımı çok bariz hissettim normal de hiç ağrı yada dolgunluk olmazdı acaba filmle mi alakalı kanallar açık çıktı ama belki ufak tefek şeyler varsa onlar mı gitti acaba siz de nasıl oldu
Rahim filmi kanallar açık ise bile rahim ve tüpleri temizliyor bu da şansı arttırıyor canım ve ilk defa yaşıyorsan bu durumu bir ilgisi olabilir elinizden geldiğince sık ilişki yaşamanızı tavsiye ediyorum bu ay bende umudumu sıfıra indirmiştim ama nasip oldu çok şükür bir bakmşsın sende gebesin ki inşallah olur🤗

Normal de bebe time diye bir marka alıyordum eczaneden hiç yanıltmadı bugüne kadar az önce yeni aldığım teste bakayım dedim farklı bir marka vernişler ovula diye araştırdım en iyilerindenmiş bakalım canım🤗bildiğim kadarı ile yardımcı olurum tabii ki☺️
Verdiginiz markalari ben de bir arastirayim cok tesekkurler 😘

Rahim filmi kanallar açık ise bile rahim ve tüpleri temizliyor bu da şansı arttırıyor canım ve ilk defa yaşıyorsan bu durumu bir ilgisi olabilir elinizden geldiğince sık ilişki yaşamanızı tavsiye ediyorum bu ay bende umudumu sıfıra indirmiştim ama nasip oldu çok şükür bir bakmşsın sende gebesin ki inşallah olur🤗
Benim de filmim temiZ çıktı hiçbir sorunumuz da yok adet gecikti ama işte bekliyorm bende bu bilgiyi duyduğum iyi oldu temizlemiş olsun inşaallah o zaman 😂

Ayy inşallah☺️☺️sende sağlıkla kucağına al inşallah ❣️

Benim de filmim temiZ çıktı hiçbir sorunumuz da yok adet gecikti ama işte bekliyorm bende bu bilgiyi duyduğum iyi oldu temizlemiş olsun inşaallah o zaman 😂
Hadi inşallah zaten rahim filmi çektirdikten sonra 3 ay boyunca şansın yüksek oluyor aklında olsun hayırlı haberler ile yazarsın inşallah🤭

Ben 8aralikta film çektirdim bugün adet gunumdu ama olmadım henüz kasıklarım ve belimde ağrı var diye test yaptım ama malesef ne adet oldum ne de pozitif i gördüm 😊rahim filmi adet gecikmesi yapabiliyormuş dediler de bekliyoruz artık yapacak bir şey yok teşekkür ederim dilekleriniz için 😊
Burda 8aralik demişim ya okuyanlara yanlış bilgi vermeyelim 8ocakta rahim filmi çektirdim adetimi geciktirdi testim negatif hâlâ bekliyorm 😊🤲

Back