- 1 Haziran 2018
- 5.307
- 15.876
- 248
- Konu Sahibi Gulbenozgeeee
bence yarın sabah ilk idrarla yapsanız daha sağlıklı olurHayır yapmadım . Bugün test alacağım . Acaba ilk idrarı mı beklesem yapmak için değer daha yüksek çıkıyor diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence yarın sabah ilk idrarla yapsanız daha sağlıklı olurHayır yapmadım . Bugün test alacağım . Acaba ilk idrarı mı beklesem yapmak için değer daha yüksek çıkıyor diye biliyorum
Canım oruçlumusun zaten içeceği kestiği için çıkar merakketmeHayır yapmadım . Bugün test alacağım . Acaba ilk idrarı mı beklesem yapmak için değer daha yüksek çıkıyor diye biliyorum
Evet ilk idrarla yapın aklınızda soru işareti kalmasinHayır yapmadım . Bugün test alacağım . Acaba ilk idrarı mı beklesem yapmak için değer daha yüksek çıkıyor diye biliyorum
Hayır niyetli değilimCanım oruçlumusun zaten içeceği kestiği için çıkar merakketme
Yarın sabah test yapıp sonucu buraya yazıcam inşallah iki kırmızı çizgiyi görürüm sizinle de paylaşırımiyi dayanmışsınız ben olsam kırk yere yapmıştım. hadi hemen çabucak test yapın sonucu da bize bildirin litfin![]()
Hıım anladım canım tamam sen en iyisi yarın ilk idrarla yap zaten testinde yokmuş hayırlısı olsunHayır niyetli değilim![]()
İnşallahHıım anladım canım tamam sen en iyisi yarın ilk idrarla yap zaten testinde yokmuş hayırlısı olsun
İlk idrar da değer yüksek olduğu için daha garanti olur diye düşünüyorumBenim de 5 gün gecikmem oldu. Testi sabah mı yapsam yoksa oruçlu olduğum için akşama doğru mu yapsam kararsızım. Hangisi daha doğru olur acaba
5 gün gecikmeyle çıkar canım sabahı beklemene gerek yokBenim de 5 gün gecikmem oldu. Testi sabah mı yapsam yoksa oruçlu olduğum için akşama doğru mu yapsam kararsızım. Hangisi daha doğru olur acaba
Şu an testim yok alınca hemen yaparım o zaman5 gün gecikmeyle çıkar canım sabahı beklemene gerek yok
Tamam canım inşallah hayırlı haberi alırsın canım bu mübarek ayın hürmetine belirtenlerin yüzü gülsün inşallahŞu an testim yok alınca hemen yaparım o zaman
Erken değil prodictor express al regl gecikmesinden önce bile pozitif ise söylüyorAdetim 5 gün gecikti .. adet belirtileri yaşıyorum . Karın kasık ve bel ağrısı . Her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. Test için erken mi ?
Erken değil prodictor express al regl gecikmesinden önce bile pozitif ise söylüyor
[/QUOTE
En erken o gösteriyormuş bakalım bugün alacağım![]()
Amin aminn inşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinTamam canım inşallah hayırlı haberi alırsın canım bu mübarek ayın hürmetine belirtenlerin yüzü gülsün inşallah![]()
Amin canım amin hepimiz bu yolun yolcusuyuz yolun sonunu nasip etsin hepimize inşallahAmin aminn inşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinRabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Test yaptım kızlarİnşallah hayırlı sonucu alırsın at sonucu buraya bekliyoruz![]()
Ya gözün aydın hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallahKızlar test yaptımsonuç POZİTİF
![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar test yaptımsonuç POZİTİF
![]()