- 27 Nisan 2020
- 43
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi Gulbenozgeeee
Adetim 5 gün gecikti .. adet belirtileri yaşıyorum . Karın kasık ve bel ağrısı . Her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. Test için erken mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yanlış biliyorsun 14 gün sorna belli oluyor eğer elinde fazla test varsa yap çıcaktır olup olmaması yağmadanda bilemesin tatlım değilmi amaİlişkiden sonra 21 günü bekleyin diyorlar test için 19 gün oldu bugün .. kendimi kaptırmak istemediğim için açıkcası çekiniyorum .. ateş ve sık idrara çıkma da var![]()
İnşallah hayırlı sonucu alırsın at sonucu buraya bekliyoruzBugün bir cesaret test yapacağım o zamanteşekkür ediyorummmm
![]()
Aynı ben daha regl gelmeden onca testi çöp ettim bitane erken testim kaldı birazdaha geçsin yapayım dedim pat geldi kırmızılariyi dayanmışsınız ben olsam kırk yere yapmıştım. hadi hemen çabucak test yapın sonucu da bize bildirin litfin![]()
Aynı ben daha regl gelmeden onca testi çöp ettim bitane erken testim kaldı birazdaha geçsin yapayım dedim pat geldi kırmızılar![]()
İnşallah hayırlı sonucu alırsın at sonucu buraya bekliyoruz![]()
Evet canım piskolojik olarak kendimizi ona hazırlıyoruz sonra hüsran ne olacak halimiz allah büyüktür vardır daha nasibimize elbet bi gün bizde buraya müjdemizi veririz inşallahsormayın, her ay psikolojik belirtileri dibine kadar yaşıyorum. ateş basması, kremsi yapışkan akıntı, sık idrara çıkmak. ama maksimum 2 gün sonra geliyor bizimkiler. vücudumuz kendini yalancıktan hamile sanıyor herhalde![]()
İnşallah hayırlı sonucu alırsın at sonucu buraya bekliyoruz![]()
Test yaptınızmı merak ettimdeİnşallah hayırlısıyla![]()
Evet canım piskolojik olarak kendimizi ona hazırlıyoruz sonra hüsran ne olacak halimiz allah büyüktür vardır daha nasibimize elbet bi gün bizde buraya müjdemizi veririz inşallah![]()
Evet evet bende merak ettim hadi hayrlısı
[/QUOTE
İnşallah hayırlısıyla bakalım sonucu bildireceğim![]()
Hayır yapmadım . Bugün test alacağım . Acaba ilk idrarı mı beklesem yapmak için değer daha yüksek çıkıyor diye biliyorumTest yaptınızmı merak ettimde
İnşallah canım inanıyorum ben allah varsa umut herzaman var bendende çoook sevgileraynen öyle canım benim, ne kadar pozitif bir mesaj yazdın.. Allah büyük, elbette ki bizim miniklerin de vakti saati var. Hayırlısıyla biz de bir gün kucağımıza alacağızçok sevgiler
![]()