• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Senayilmaz12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
52
6
1
28
Merhabalar olayı detaylı anlatmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun sevgilimle yumurtlama döneminde sürtünme ilişkisi yaşadık çıplaktık ve sonrasında belime boşaldı 15 gün sonra test yaptım negatif sonrasında ise anal yolla sex yaptık soktu çıkarttı 31 çekti geliyordu durdurdum dedi sonrasında tekrar soktu biraz sürdü ve çıkarttı kendi eline boşaldı bu şekilde hamile kalır mıyım yardımcı olursanız çok mutlu olurum,

Ay madem bu kadarini yapiyosunuz bari normal doğru düzgün yapın, gerçek olduğunu da sanmıyorum zaten.

:işsiz:

Sen böyle hamile kal ben kadınlığımdan utanırım gerçekten :KK70:
Yemin ederim o kadar kötü şeıler yazdı ki herkes ağlamaktan gözlerim şişti yani çok pişman oldum bu bana bir ders oldu biride demedi sakinleş bu şekilde hamile kalmaz ya da kalınır diye çok korkuyorum çok nolur yardımcı olun

Çok pişman oldum yemin ederim herkes üzerime geldi bir daha asla olmayacak ama hamilelik riski var mıdır diye içim içimi yiyor
Tövbe yarabbı neden sevgiliyle ilişki yapma ihtiyacı duyulur anlamıyorum gerçekten sevgililik ilişki demek değil aşk demek sevgi demek kendinizi tutamıyor musunuz ya ayıp gunah vallah yazık

Çok pişman oldum yemin ederim herkes üzerime geldi bir daha asla olmayacak ama hamilelik riski var mıdır diye içim içimi yiyor
Ama test negatif olunca yine yapmışsın, olsun diye uğraşıyorsun sanki

Tövbe yarabbı neden sevgiliyle ilişki yapma ihtiyacı duyulur anlamıyorum gerçekten sevgililik ilişki demek değil aşk demek sevgi demek kendinizi tutamıyor musunuz ya ayıp gunah vallah yazık
Çok haklısınız deli gibi pişman oldum büyük bir ders oldu bu bana allahtan ama korkuyorum hamile kalmaktan

Yemin ederim o kadar kötü şeıler yazdı ki herkes ağlamaktan gözlerim şişti yani çok pişman oldum bu bana bir ders oldu biride demedi sakinleş bu şekilde hamile kalmaz ya da kalınır diye çok korkuyorum çok nolur yardımcı olun
Valla güzelim bu şekilde hamile kalmazsın 😊 bu imkansız yani 😂 strese girme kasma kendini. Bat ne zaman

Valla güzelim bu şekilde hamile kalmazsın 😊 bu imkansız yani 😂 strese girme kasma kendini. Bat ne zaman
Allah sizden razı olsun çok sağolun ilk defa iyi yaklaştınız nana bu bana ders oldu allahım iyiki de oldu ama korkudan kendime zarar vericem adetim bugun olması gerekiyordu olmadım gevijirse kafayı yerim

Çok haklısınız deli gibi pişman oldum büyük bir ders oldu bu bana allahtan ama korkuyorum hamile kalmaktan
Bebeğim bak öyle kolay hamile kalınmaz ama kişiden kişiye de değişir tabi ama bu sana ders olsun bir daha zevkin kolesi
Olma sana tavsiyem bu seninle ilişkiye girer yarın seni bir mendil gibi atar erkeklere güven olmaz

Bebeğim bak öyle kolay hamile kalınmaz ama kişiden kişiye de değişir tabi ama bu sana ders olsun bir daha zevkin kolesi
Olma sana tavsiyem bu seninle ilişkiye girer yarın seni bir mendil gibi atar erkeklere güven olmaz
Haklısınız bugun ayrıldım zaten bende böyke biriyle olmam bile hata ama korkudan kendime zarar vericem adetim bugun olması lazımdı olmadım hamile miyim diye kafayı yiycem :(

Hayat senin hayatın, kınamayı da doğru bulmuyorum. Isteyen muhafazakar yaşar isteyen başka şekilde. Ama bu konuda hamileliği kesin bir engelleme yolu yok, o yüzden kesin olmaz desek de mutlaka bir istisnai örnek çıkıp bizi yanıltıyor. çıplak bir temas varsa olacağı varsa oluyor. Iyi düşün, risk alıyorsun, sonuçlarına katlanamayacaksan hiç bulaşma böyle şeylere. Yazık çektiğin strese.

Back