• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Buram buram fake kokuyo eger fake degilse de iki uc aya kalir bu hamile zirt pirt hamile miyim diye sormaktansa şeyine sahip cikmayi denesen herkes rahat edicek 🤷🏻‍♀️

19 yaşındayım yani ihtimal olarak zor mu hamile kalmam
Sena dalga mı geciosun bilmiorum ama 19 yaşında sevişmeyi bilen bi genç için anlamsız deil mı bu soru? Ele bosalmayla bele bosalmayla hamile kalınır mı bi düşün? Simdi bebegin nasil olustugunu anlatamicam Sana israrla hamile deilsin denilio anlıyorum baya korkmuşsun iyi de olmuş ama bi kendine gel bi kere de ben soyliyeyim korkma bu şekilde hamile kalmazsın ok?

Sena dalga mı geciosun bilmiorum ama 19 yaşında sevişmeyi bilen bi genç için anlamsız deil mı bu soru? Ele bosalmayla bele bosalmayla hamile kalınır mı bi düşün? Simdi bebegin nasil olustugunu anlatamicam Sana israrla hamile deilsin denilio anlıyorum baya korkmuşsun iyi de olmuş ama bi kendine gel bi kere de ben soyliyeyim korkma bu şekilde hamile kalmazsın ok?
Yok haklısınız zaten ama ben zevk suyu ihtimalinden korkuyorum hep herkes öyle korkuttu:(

Back