• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Gunbahar

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
123
27
13
25
:işsiz:
selfiecamera_2019-12-22-12-41-03-661.jpg
kızlar dün adetim bitti ve testim böyle çıktı

dün adetim bitti derken? evet çok silik bir çizgi var ama kafamı karıstırdı adet olmanız

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce
Inşallah hamilesinizdir canim umudunu kaybetme belli olmaz ki bende senin durumundayim

Mrb iyi geceler kızlar yine test yaptım ve hayalet çizgi cikti 🤦
Canım nasıl oldu adetin kaç gün sürdü yoğunluğu nasıldı
Yine hamile olablrsn yarın hemen kan testi yaptr ve hamileysen bi kadındoğuma git kanama için progestan verecektir

Back