• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

bekesim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
75
21
8
Merhabalar. Ben bekarım. Sevgilimle 9 gün önce ilişkiye girdik. 1 kez içime boşaldığını söyledi. Ve o günden sonra onunla iletişimimi kestim. Yaklaşık 6-7 gün falan kasık bölgemde ve sırtımda ağrılar var. İştahım ilişkiden sonra gayet iyiydi iştahım açılmıştı. Ama son 2-4 gündür iştahım yok. Ve sürekli midem bulanıyor. Sürekli halsizim ve uyumak istiyorum. Adet günümde bugün. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Evde gebelik testleri vardı onlardan yaptm. Limonla ve çamaşır suyuyla. Elle olan testi de yaptm. Yaptklarıma göre pozitif ama yine de bilmiyorum. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi lütfen?😞

Bende internetten baktım bende pek bilmiyorum ama. Afedersiniz orta parmakla yapılıyor. Eğer eline sert bişey gelirse adet olacaksn. Ama elin boşluğa giderse hamilesin demekmiş
İlk defa duyuyorum ben yapsamda anlamam herhalde umarım gebe değilsindir.

Nasi bi sehirmis bu 1 ay gidilemeyen. Ben yerinizde olsam daglari denizleri aşar o gebelik testini alir uygulardim. Hakkinizda hayirlisi olsun

9 gunde bu kadar belirti olur mu bilemem ama siz hamileyseniz ne yapacagınızı biliyor musunuz?

umarım gebelik yoktur. ve umarım yaşınız küçük değildir..

çünkü bu gebelik varsa napacağınız daha önemli sanırım..

9 gün belli olması için çok erken bir süre. Genelde 14 gün sonra belli olur. Umarım değilsindir. Ben de 2 yıldır uğraşıyorum bebek elime geçmiyor. Bu kadar kolay elde edenlere şaşıyorum
Bekar bi anne olmayı istemem. Ve daha çocuk için hazır bir yaşta da değilim. Allah olmayanlara versn. Benm için daha çok erken umarım değilimdir

Back