- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 36
Silik değil ki hamilesinMerhabalar, uzun suredir esim ve ben bebek istiyoruz, tup bebek tedavisi bile gordum ama malesef sonuc alamamistik, ama bir kac haftadir cok duygusal hissediyorum (komedi filminde agladim), karnimda batmalar ve bir kac kere de midem bulamdigi icin reglime 3 gun kala dayanamayip bu testi yaptim ve su an cok kararsizim cunku daha evvel silik dahi olsa hic cizgi olmamisti ama kendimi de umutlandirmak istemiyorum. Tecrubesi olanlar paylasirsa cok mutlu olurum. Tesekkurler
Silik değil ki hamilesin
[/QUOTE
Emin olamamistim yine de. Tesekkurler
Zaten umidi kesince oluyor..Aminnn Insallah umarimAy siz beni cook guldurdunuz Allah da sizi guldursun. Cok rahatladim. Uzun sure isteyip herseyi deneyip umidi kesince insan inanamiyor
Insallah saglikli bir hamilelik olur guzel guzel tutunur sizeBende tam cope atacaktim ki sonra hafif cizgi gordum ayni andada karnimda bir batma olduiyi ki atmamisim.
Insallah saglikli bir hamilelik olur guzel guzel tutunur size
Sen test yaparken erken hamilelik testinimi yaptin su hemen belli edenler varya ondanMerhabalar, uzun suredir esim ve ben bebek istiyoruz, tup bebek tedavisi bile gordum ama malesef sonuc alamamistik, ama bir kac haftadir cok duygusal hissediyorum (komedi filminde agladim), karnimda batmalar ve bir kac kere de midem bulamdigi icin reglime 3 gun kala dayanamayip bu testi yaptim ve su an cok kararsizim cunku daha evvel silik dahi olsa hic cizgi olmamisti ama kendimi de umutlandirmak istemiyorum. Tecrubesi olanlar paylasirsa cok mutlu olurum. Tesekkurler
bence hamilesin :) tebrikler sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur inşallah
Sen test yaparken erken hamilelik testinimi yaptin su hemen belli edenler varya ondan
Bende bugun normal olanlardan alicamda seninki erken olandan olsaydi almiycaktim bosuna gerci 5 gundur kahcve lekelenmelerim varda bakalim insallah bende hamileyimdir
Az once yaptim malesef tek cizgi
Evet hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsunHayirlisi. Umudunuzu kaybetmeyin.Zamani gelince hersey kendiliginden oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?