Hamile miyim ?

Silik gibi görününce emin olamadım, birde olacakmışım hissi olup geçiyor umarım doğrudur

Ben hamilelik yaşamadım ama yaptıgım testlerde tamamen tek çıkıyordu bu şekilde çıksa kesin hamileyim derdim
En uygun zamanda sağlıkla isteyen herkes yaşar inşallah Darısıda size olsun. Geçen ay yapmıştım evet silik bile birşey yoktu bu Y gecikince adet günü şüphelendim hayırlısı bakalım

Kızlar resim için şimdiden kusura bakmayın böyle bişey ilk defa başıma geliyor sizce varmı

Eklentiler

• IMG_20190813_001846_967.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 173
Kizlar merhaba adetime 5 gun var test yaptim dayanamadim.ilk yaptigimda ikinci cizgi beyaz grimsi gibiydi ikinci olan cok silik sari gibi bi cizgi var sizce nedir ☹

Kizlar merhaba adetime 5 gun var test yaptim dayanamadim.ilk yaptigimda ikinci cizgi beyaz grimsi gibiydi ikinci olan boyle cikti aizce nedir cok merak ediyorum ☹

Canım göğüs ağrım hiç yoktu bulantı falanda farkedilir biçimde değildi. En dikkatimi çeken su gibi akıntı gelmesiydi. Şeffaf şekilde. Ve çok sık wc e çıkmam
Benimde her adet öncesi göğüs ağrısı olurdu bu ay yok 4 gün kaldı adetime ınsallah bende olamam

Benimde bir sorum olcak sizlere. Normalde benim adetim hiç gecikmez tam gününde olur. Uygulamadan takip ediyorum. Her neyse 2-3 ay önce bi 2 gün gecikmişti. Bir de bu ay 2 gün geçti. Korunuyorum ama olabilir mi acaba? Belirtiler nedir herkeste oluyor mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…