• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Benimde bir sorum olcak sizlere. Normalde benim adetim hiç gecikmez tam gününde olur. Uygulamadan takip ediyorum. Her neyse 2-3 ay önce bi 2 gün gecikmişti. Bir de bu ay 2 gün geçti. Korunuyorum ama olabilir mi acaba? Belirtiler nedir herkeste oluyor mu ki? :işsiz: :KK14:
Zannetmem korunurlen olacağını özellikle geçen ay da geciktiyse. Bazen hava değişimi stres kullanılan ilaçlar vb bi çok etmen oluyor gecikmesinde veya erken gelmesinde. Yine de hamilelik hissin varsa test yapabilirsin. İnan hissediyorsun

Zannetmem korunurlen olacağını özellikle geçen ay da geciktiyse. Bazen hava değişimi stres kullanılan ilaçlar vb bi çok etmen oluyor gecikmesinde veya erken gelmesinde. Yine de hamilelik hissin varsa test yapabilirsin. İnan hissediyorsun
Değilmişim dün regl oldum.

Vardı tabi, adet olacakmış gibi ama o kadar yoğun değil. Hatta hala olacakmış gibi ağrı oluyor arada biraz sağda biraz solda
Benimde öyle canım bugün daha çok 29.gündeyim zaten. Bide az önce ovulasyon testi yaptım 2çizhide aynı eşitlikteydi gebelik olabilir mi ki

Benimde öyle canım bugün daha çok 29.gündeyim zaten. Bide az önce ovulasyon testi yaptım 2çizhide aynı eşitlikteydi gebelik olabilir mi ki
Hiç ovulasyon testi kullanmadım kullanan da çevremde yoktu canım hiç bilgim yok 🤷‍♀️ Doktor önermediyse bence kullanılmamalı akışına bırakmam en sağlıklısı bence ama tabi senin kararın 😊

Hiç ovulasyon testi kullanmadım kullanan da çevremde yoktu canım hiç bilgim yok 🤷‍♀️ Doktor önermediyse bence kullanılmamalı akışına bırakmam en sağlıklısı bence ama tabi senin kararın 😊
Ovulasyon testi yumurtlama gününü gösteriyor zaten o günleri öğrenip ilişki oluyo faydalı bişey canım ☺️

Kızlar merhaba, adetim bi gün gecikti. Hafif regl olacakmış gibi oluyor ama geçiyor test yaptım erken gebelik testi değil de normal olandan. Yarın kan vericem sizce sonuç doğru mu ?Eki Görüntüle 2298176
Hamilesiniz yazacaktım ama gebelik takviminizi gördüm hayırlı olsunn, 😍😍

Sen son düzlükler ben daha yolun başı 🤭😂
İlk 3ay zor bulantı yüzünden ama ortadaki 3 ay yani 4-5-6 ay o kadar rahat ki hamile olduğunu anlamadığın aylar 😍♥️ son 3ay zor yine, bebiş büyüdüğü için ama zaman öyle cabuk geciyo ki 😍 tadını cıkar

Onu biliyorum canım ama insanı oldu mu olmadı mı durumuna itiyor ya ondan dedim 😊 adetten sonra gün aşırı tamamdır işte hahaha 😂
Yok ya o durumda değilim en azından yumurtlamam var mı yok mu onu bilmiş oluyorum olmadıktan sonra olmuyor zaten beklicez malesef canım☺️ Yumurtlama günü dışında da oluyor zaten bizim. Sen ne kadarlık hamişsin

Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler

Back