- 17 Temmuz 2019
- 29
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Catwoman01
-
Zannetmem korunurlen olacağını özellikle geçen ay da geciktiyse. Bazen hava değişimi stres kullanılan ilaçlar vb bi çok etmen oluyor gecikmesinde veya erken gelmesinde. Yine de hamilelik hissin varsa test yapabilirsin. İnan hissediyorsunBenimde bir sorum olcak sizlere. Normalde benim adetim hiç gecikmez tam gününde olur. Uygulamadan takip ediyorum. Her neyse 2-3 ay önce bi 2 gün gecikmişti. Bir de bu ay 2 gün geçti. Korunuyorum ama olabilir mi acaba? Belirtiler nedir herkeste oluyor mu ki?
Sabah oldum kuzumHaberler ne canım ?
Değilmişim dün regl oldum.Zannetmem korunurlen olacağını özellikle geçen ay da geciktiyse. Bazen hava değişimi stres kullanılan ilaçlar vb bi çok etmen oluyor gecikmesinde veya erken gelmesinde. Yine de hamilelik hissin varsa test yapabilirsin. İnan hissediyorsun
Yorgunluk ve kasıkta ağrı varmıydı canmCanım göğüs ağrım hiç yoktu bulantı falanda farkedilir biçimde değildi. En dikkatimi çeken su gibi akıntı gelmesiydi. Şeffaf şekilde. Ve çok sık wc e çıkmam
Vardı tabi, adet olacakmış gibi ama o kadar yoğun değil. Hatta hala olacakmış gibi ağrı oluyor arada biraz sağda biraz soldaYorgunluk ve kasıkta ağrı varmıydı canm
Doğru zamanda istediğinizde gelir inşallah canımDeğilmişim dün regl oldum.
Olsun, doğru zaman değilmiş demek. Zaman gelince oda gelicek inşSabah oldum kuzum
Benimde öyle canım bugün daha çok 29.gündeyim zaten. Bide az önce ovulasyon testi yaptım 2çizhide aynı eşitlikteydi gebelik olabilir mi kiVardı tabi, adet olacakmış gibi ama o kadar yoğun değil. Hatta hala olacakmış gibi ağrı oluyor arada biraz sağda biraz solda
Hiç ovulasyon testi kullanmadım kullanan da çevremde yoktu canım hiç bilgim yokBenimde öyle canım bugün daha çok 29.gündeyim zaten. Bide az önce ovulasyon testi yaptım 2çizhide aynı eşitlikteydi gebelik olabilir mi ki
Ovulasyon testi yumurtlama gününü gösteriyor zaten o günleri öğrenip ilişki oluyo faydalı bişey canımHiç ovulasyon testi kullanmadım kullanan da çevremde yoktu canım hiç bilgim yokDoktor önermediyse bence kullanılmamalı akışına bırakmam en sağlıklısı bence ama tabi senin kararın
Onu biliyorum canım ama insanı oldu mu olmadı mı durumuna itiyor ya ondan dedimOvulasyon testi yumurtlama gününü gösteriyor zaten o günleri öğrenip ilişki oluyo faydalı bişey canım ☺
Hamilesiniz yazacaktım ama gebelik takviminizi gördüm hayırlı olsunn,Kızlar merhaba, adetim bi gün gecikti. Hafif regl olacakmış gibi oluyor ama geçiyor test yaptım erken gebelik testi değil de normal olandan. Yarın kan vericem sizce sonuç doğru mu ?Eki Görüntüle 2298176
Çokk teşekkür ederimmHamilesiniz yazacaktım ama gebelik takviminizi gördüm hayırlı olsunn,
Aminnn, inşallah, bende heyecanla bekliyorummmÇokk teşekkür ederimm ❤❤❤ Sağlıkla gelsin bebişlerimizz
Sen son düzlükler ben daha yolun başıAminnn, inşallah, bende heyecanla bekliyorummm
İlk 3ay zor bulantı yüzünden ama ortadaki 3 ay yani 4-5-6 ay o kadar rahat ki hamile olduğunu anlamadığın aylarSen son düzlükler ben daha yolun başı
Yok ya o durumda değilim en azından yumurtlamam var mı yok mu onu bilmiş oluyorum olmadıktan sonra olmuyor zaten beklicez malesef canımOnu biliyorum canım ama insanı oldu mu olmadı mı durumuna itiyor ya ondan dedimadetten sonra gün aşırı tamamdır işte hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?