- Emoji Skoru
- 941
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi married_woman
-
Ne çıktı sonucun seni merak ediyorum canımHaklısın canım habersiz gidiyorsan bekle bakalım yarın senin için hayırlı olan olsun benim adetim 5 gün geçti daha yeni kan verdim öğlen alıcam mesela
İğnenin kaçıncı günü yaptın canım bu testi benim 14. Gün bile silik çizgi çıkmıştı belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin sendr Benim gibiKızlar sanirim yükselmiş dunkinde hic fotoda çıkmıyordu kendim zor görüyordum :))))
Canım hayırlı olsun sizde sorun neydi doktor olmaz demiştiTatlim sıkma canımı doktor bize imkansız dedi bak hcg 593 çıktı tabi yarın her şey belli olacak ama oldun Allah o mucizeyi gösterdi bana. İnsallah sana da gösterir bol bol dua edelim çok geçmiş olsun canım
Tamam uzulme lutfen boyle hayirliymis o kadar caresizlikki anliyorum ama uzme kendini hayirlisi insAllah
Hayirlisi olsun canim üzülme..
Saolun kizlar tesekkur ederim herşeyin hayirlisi diyodum benTatlim sıkma canımı doktor bize imkansız dedi bak hcg 593 çıktı tabi yarın her şey belli olacak ama oldun Allah o mucizeyi gösterdi bana. İnsallah sana da gösterir bol bol dua edelim çok geçmiş olsun canım
Canım eşimde sperm Yok denecek kadar az çıktı benim fsh yüksek yumurta rezervim tükeniyor dedi Allah a çok dua ettım ama yarın tam belli olacak lütfen dua edin değer 2 katına çıkmalı dedi çok korkuyorumCanım hayırlı olsun sizde sorun neydi doktor olmaz demişti
İnş çıkar tatlım bende Aralık ayında kaybettim bebeğimi benim de çikolata kistim var ve eşimin ileri yavaş hareketli spermi mevcutCanım eşimde sperm Yok denecek kadar az çıktı benim fsh yüksek yumurta rezervim tükeniyor dedi Allah a çok dua ettım ama yarın tam belli olacak lütfen dua edin değer 2 katına çıkmalı dedi çok korkuyorum
ll hepimize nasip eder inşallah sıkma canınıİnş çıkar tatlım bende Aralık ayında kaybettim bebeğimi benim de çikolata kistim var ve eşimin ileri yavaş hareketli spermi mevcut
İnş canım tşk ederimA
ll hepimize nasip eder inşallah sıkma canını
Iyiyim canim şoku atlattım kaldığım yerden umuda devammarried_woman canim naptin nasilsin
Adet oldun muIyiyim canim şoku atlattım kaldığım yerden umuda devam
Yok canim olmadım bat 26 bekliyorum kırmızı kartı senin ne zamandı batAdet oldun mu
Kuzum insallah hamilesindir ya.. Bidaha kan vermeyi dusunuyomusun? Benim de bat 29Yok canim olmadım bat 26 bekliyorum kırmızı kartı senin ne zamandı bat
Cesaretim yok ama yarın idrar testi yapcam tekrar umut fakirin ekmeğiymis :)Kuzum insallah hamilesindir ya.. Bidaha kan vermeyi dusunuyomusun? Benim de bat 29
Insallah koyu koyu cizgiler gorursun canim dualarim seninle :)Cesaretim yok ama yarın idrar testi yapcam tekrar umut fakirin ekmeğiymis :)
Inşallah kuzum bende senin icin ve tüm.kkilar icin dua ediorumInsallah koyu koyu cizgiler gorursun canim dualarim seninle :)
Canım yerlesme kanamasında olabilir bi kan ver istersen pek bir bilgim yok ama yinede kanda çıkar diye düşünüyorum insallah hamissindirArkadaslar bende gecen ay 26 mayista adet oldum bu ay 23 haziran cok az bir kac damla geldi bu gunde peceteye cok hafif pembe seklinde leke geliyor normal sartlarda sakir sakir gelen adetim gelmiyor acaba hamilemiydim dusukmu oluyo korkusu girdi icime basina boyle birsey gelen varmi?
Kuzum testi sabah 7de yaptim malesef kocaman tek çizgi: (Insallah koyu koyu cizgiler gorursun canim dualarim seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?