• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sanirim yükselmiş dunkinde hic fotoda çıkmıyordu kendim zor görüyordum :))))
İğnenin kaçıncı günü yaptın canım bu testi benim 14. Gün bile silik çizgi çıkmıştı belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin sendr Benim gibi

Tatlim sıkma canımı doktor bize imkansız dedi bak hcg 593 çıktı tabi yarın her şey belli olacak ama oldun Allah o mucizeyi gösterdi bana. İnsallah sana da gösterir bol bol dua edelim çok geçmiş olsun canım
Canım hayırlı olsun sizde sorun neydi doktor olmaz demişti

Tamam uzulme lutfen boyle hayirliymis o kadar caresizlikki anliyorum ama uzme kendini hayirlisi insAllah

Hayirlisi olsun canim üzülme..

Tatlim sıkma canımı doktor bize imkansız dedi bak hcg 593 çıktı tabi yarın her şey belli olacak ama oldun Allah o mucizeyi gösterdi bana. İnsallah sana da gösterir bol bol dua edelim çok geçmiş olsun canım
Saolun kizlar tesekkur ederim herşeyin hayirlisi diyodum ben

Canım hayırlı olsun sizde sorun neydi doktor olmaz demişti
Canım eşimde sperm Yok denecek kadar az çıktı benim fsh yüksek yumurta rezervim tükeniyor dedi Allah a çok dua ettım ama yarın tam belli olacak lütfen dua edin değer 2 katına çıkmalı dedi çok korkuyorum

Canım eşimde sperm Yok denecek kadar az çıktı benim fsh yüksek yumurta rezervim tükeniyor dedi Allah a çok dua ettım ama yarın tam belli olacak lütfen dua edin değer 2 katına çıkmalı dedi çok korkuyorum
İnş çıkar tatlım bende Aralık ayında kaybettim bebeğimi benim de çikolata kistim var ve eşimin ileri yavaş hareketli spermi mevcut

Arkadaslar bende gecen ay 26 mayista adet oldum bu ay 23 haziran cok az bir kac damla geldi bu gunde peceteye cok hafif pembe seklinde leke geliyor normal sartlarda sakir sakir gelen adetim gelmiyor acaba hamilemiydim dusukmu oluyo korkusu girdi icime basina boyle birsey gelen varmi?

Arkadaslar bende gecen ay 26 mayista adet oldum bu ay 23 haziran cok az bir kac damla geldi bu gunde peceteye cok hafif pembe seklinde leke geliyor normal sartlarda sakir sakir gelen adetim gelmiyor acaba hamilemiydim dusukmu oluyo korkusu girdi icime basina boyle birsey gelen varmi?
Canım yerlesme kanamasında olabilir bi kan ver istersen pek bir bilgim yok ama yinede kanda çıkar diye düşünüyorum insallah hamissindir

Back