- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi married_woman
Merhaba benim 593.6 çıktı beta hcg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canin koyulaşma var gözün aydın :) yarin kan verip kesinlestir insallah :) zaten bugun 14üncü günün dimi? Ignenin etkisi kalmamistir yaniTeşekkür ederim kuzum supriz yapacağım icin hastaneye gitmem sıkıntı oluyor biraz yarin insallah giderim
Selam cok sukur Allah yardimcin olsun iyi olucagina inanki iyi olsun hayirlisi.bence iki katina cikacak korkma2 yıldır evliyim doktor bize normal yolla imkansız dedi. Çarşamba çift çizgi çıktı dünde 593.6 çıktı 2 gün sonra yine gel 2 katına çıkmalı dedi çok korkuyorum 2 yıldan sonra Allah mücize verdi imkansız dediler lütfen dua edin yarın 12.30 da belli olacak
Allah razı olsun inşallah yarın yazacam 2 katına çıkarsa 41 yasin dağıttım inşallah Allah yüzüme bakarSelam cok sukur Allah yardimcin olsun iyi olucagina inanki iyi olsun hayirlisi.bence iki katina cikacak korkma
InsAllah canim stres yapma.rahat ol.bende 3cu yilimdayim hala bebeyim yok cok uzuluyorum.Allah herkese yardim etsin icindede bizlereAllah razı olsun inşallah yarın yazacam 2 katına çıkarsa 41 yasin dağıttım inşallah Allah yüzüme bakar
Canım bazen yumurta dan dolayı yükselebiliyor bekle adetin geçsin başka kesin bilgi vermez ve çok dua et Allah hepimizin yüzüne baksınSelam.lutfen banada yardim edin adet gunume 1 hafta falan var hcg kan testi yapdirdjm 1.20 cikdi bende ovulyasyonumun adetin 9 gunj oldugundan supheleniyorum sizce artarmi deyerim lutfen bilen anlayan varsa yardim ede bilirmi
Amin canimCanım bazen yumurta dan dolayı yükselebiliyor bekle adetin geçsin başka kesin bilgi vermez ve çok dua et Allah hepimizin yüzüne baksın
Canım bazen yumurta dan dolayı yükselebiliyor bekle adetin geçsin başka kesin bilgi vermez ve çok dua et Allah hepimizin yüzüne baksın[/QUOT
canım ben tefriciye dağıttım geçen ay ve bu ay değerim 593 çıktı bol bol dua et. İnsallah kavuşuruz bebeğimizeInsAllah canim stres yapma.rahat ol.bende 3cu yilimdayim hala bebeyim yok cok uzuluyorum.Allah herkese yardim etsin icindede bizlere
Canım çok kafaya takınca olmuyo gerçekten boşver ben geçen ay öyle yaptım bu arada bi sıkıntı var mı? Bizde benim fsh değerim çok yüksekti eşimde sperm Yok denecek kadar azdıBende okudum o duayi insAllah hayrini goruruz hep dua ediyorum vakti zamani gelince insAllah olacak ama iste sabir edemiyorum bazen
Yok canim buyuk sorun falan cikmiyor ikimizdede ama olmuyor uzuluyorum gecen ay doktor bana rahimde sıvı oldugunu soyledi ne oldugunu anlamiyorum sen oyle birsey duydunmu acaba cok korkuyorumCanım çok kafaya takınca olmuyo gerçekten boşver ben geçen ay öyle yaptım bu arada bi sıkıntı var mı? Bizde benim fsh değerim çok yüksekti eşimde sperm Yok denecek kadar azdı
Bilmiyorum canım iyi bi doktora git bence rahimiçi film falan eşin sperm testi yapsın biz öyle sıkıntı olduğunu öğrendikYok canim buyuk sorun falan cikmiyor ikimizdede ama olmuyor uzuluyorum gecen ay doktor bana rahimde sıvı oldugunu soyledi ne oldugunu anlamiyorum sen oyle birsey duydunmu acaba cok korkuyorum
Yapdirdik canim hepsini tuplerim acik esimdede bi problem cikmadi nebiliyim ya artik beklemekden cok sıkıldımBilmiyorum canım iyi bi doktora git bence rahimiçi film falan eşin sperm testi yapsın biz öyle sıkıntı olduğunu öğrendik
Rabbim kucagini bos birakmasin insAllah O istedimi hicbirsey imkansiz degildir.Hz.meryeme babasi peygamber dogurmayi nasip etti. Allah buyuktur insAllah yilma dua et2 yıldır evliyim doktor bize normal yolla imkansız dedi. Çarşamba çift çizgi çıktı dünde 593.6 çıktı 2 gün sonra yine gel 2 katına çıkmalı dedi çok korkuyorum 2 yıldan sonra Allah mücize verdi imkansız dediler lütfen dua edin yarın 12.30 da belli olacak
O halde takma kafana bi komşumuzda hiç sıkıntı YÖK ama kafaya taktığı için olmuyo rahat bırak kendiniYapdirdik canim hepsini tuplerim acik esimdede bi problem cikmadi nebiliyim ya artik beklemekden cok sıkıldım
Tamam anladim biraz daha sabr edelim noluyor kafama takmamaya calisiyorumO halde takma kafana bi komşumuzda hiç sıkıntı YÖK ama kafaya taktığı için olmuyo rahat bırak kendini
İnsallah canım tek duam bu rabbim versin banada hepimizeRabbim kucagini bos birakmasin insAllah O istedimi hicbirsey imkansiz degildir.Hz.meryeme babasi peygamber dogurmayi nasip etti. Allah buyuktur insAllah yilma dua et
Taksan sanki ne oluyo ki rahat ol düşünme o takvimlere bakma rahat ol bak ne güzel bi sıkıntınız YÖK maşallah dua et sabret Allah a bırakTamam anladim biraz daha sabr edelim noluyor kafama takmamaya calisiyorum