• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın idrar testi yapsam yükselirse koyulaşır mi ki 1 günde cumartesi de kan vercem ALLAH izin ederse

Ne guzel canim insallah iyi geçer gebeliğin sorunsuz bir sekildr kucağına almayı nasip etsin ALLAH im bende hayirlisiyla yarını bi geçirsem cok merak ediyorum artacak mi
Aminnn saolasın canımm.Gerekirse yarında kan ver artış varsa devamı gelir tekrarlarsın yine c.teaide için rahatlar

Kizlar hayrli aksamlar. Ben bir turlu gidip kan veremedim adet gunum bugundu normalde olmadm. Ama gaz sancisi ve boslugumda agri var 2gundur adet olmam insallah. 1 hafta daha bekleyemicem sanrm. Kan testi vermek istyrom ama sormak istedgm su eger gebelik soz konusu ise belirtiler oluyor mu. Sizde nasil olmusti mesela.

Ve de dun evde test yaptm negatifti cok canm skldi :/ olsa cikarmiydi şu asamada ?

Eklentiler

• 20170623_090409.jpg
    20170623_090409.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 89
Kizlar hayrli aksamlar. Ben bir turlu gidip kan veremedim adet gunum bugundu normalde olmadm. Ama gaz sancisi ve boslugumda agri var 2gundur adet olmam insallah. 1 hafta daha bekleyemicem sanrm. Kan testi vermek istyrom ama sormak istedgm su eger gebelik soz konusu ise belirtiler oluyor mu. Sizde nasil olmusti mesela.
Canım benm 3 gun var adetime testler pozitif kanda baktir bence catlatma iğnesi olmus muydun 14.gun belli oluyor diolar

Bu da dünkü testim cok dikkatli bakımca farkettim resimde de pek belli degil

Eklentiler

• 20170622_093438.jpg
    20170622_093438.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 84
Teşekkür ederim kuzum supriz yapacağım icin hastaneye gitmem sıkıntı oluyor biraz yarin insallah giderim
Haklısın canım habersiz gidiyorsan bekle bakalım yarın senin için hayırlı olan olsun benim adetim 5 gün geçti daha yeni kan verdim öğlen alıcam mesela

Back