• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Taksan sanki ne oluyo ki rahat ol düşünme o takvimlere bakma rahat ol bak ne güzel bi sıkıntınız YÖK maşallah dua et sabret Allah a bırak
Yok canim 6 tane doktor deyisdirdim her biri bise soyluyir biri iyi diyor biri kotu diyor artik kafam anlamiyor ne soylediklerini

Rabbim kucagini bos birakmasin insAllah O istedimi hicbirsey imkansiz degildir.Hz.meryeme babasi peygamber dogurmayi nasip etti. Allah buyuktur insAllah yilma dua et
Kızlar meryem süresini okuyun araştırın bi onu bende kadir gecesinde 1kere okudum

Eklentiler

• 20170623_151242.jpg
    20170623_151242.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 68
14.gunum tam olarak adeti me 3 gun var ama umudum yok artik çıkmaz bu saatten sonra
Bence umudunu kaybetme canim. Bak bi arkadas ne yzmış.

kızlar merhaba

ben 25.04 te çatlatma iğnesi oldum
27,04 te 2 yumurtam çatlamıştır.

07.05 te kan testi yaptırdım yani çatlatma iğnesinden 11 gün sonra 51,37 çıktı (dr iğnenin etkisidir dedi)
09,05 te kan değerim 28 e düştü. ve belimin tam ortasına ağrı girdi, göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısında batmalar oldu baya ..

2 saat önce kan testi yaptırdım 223,4 çıktı :)) hamileyimmm demekki dr un dediği gibi geç döllenme olmuşş

Bu arkadaşinda degeri düşmüş ama sonradan yükselmiş. Hemde ikizlere hamile düsün.

Bence umudunu kaybetme canim. Bak bi arkadas ne yzmış.

kızlar merhaba

ben 25.04 te çatlatma iğnesi oldum
27,04 te 2 yumurtam çatlamıştır.

07.05 te kan testi yaptırdım yani çatlatma iğnesinden 11 gün sonra 51,37 çıktı (dr iğnenin etkisidir dedi)
09,05 te kan değerim 28 e düştü. ve belimin tam ortasına ağrı girdi, göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısında batmalar oldu baya ..

2 saat önce kan testi yaptırdım 223,4 çıktı :)) hamileyimmm demekki dr un dediği gibi geç döllenme olmuşş

Bu arkadaşinda degeri düşmüş ama sonradan yükselmiş. Hemde ikizlere hamile düsün.
Çok saol canim o kadar sevindim ALLAHtan eşime söylememiştim yazik boşuna hrveslencekti insallah bir mucize olur cok üzüldüm gercekten

Teşekkür ederim canim ama negatif değerim geri düştü
Tatlim sıkma canımı doktor bize imkansız dedi bak hcg 593 çıktı tabi yarın her şey belli olacak ama oldun Allah o mucizeyi gösterdi bana. İnsallah sana da gösterir bol bol dua edelim çok geçmiş olsun canım

2 yıldır evliyim doktor bize normal yolla imkansız dedi. Çarşamba çift çizgi çıktı dünde 593.6 çıktı 2 gün sonra yine gel 2 katına çıkmalı dedi çok korkuyorum 2 yıldan sonra Allah mücize verdi imkansız dediler lütfen dua edin yarın 12.30 da belli olacak
maşallah işte Allahın işine karışılmaz imkansız değil hiç bişey hayırlı olsun

Çok teşekkür ediyorum ama sevinemiyorum buruk bi sevinç var ya yarın değer yükselmezse diye çok korkuyorum :(

Kızlar bilmediğimden soruyorum değerler yükselip nasıl düşebiliyor? Birde adet günü gelmeden öğrenebiliyormuyuz biz bunu

Back