- Emoji Skoru
- 649
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi married_woman
-
Hayırlı olsun canimmmMerhaba benim 593.6 çıktı beta hcg
Saol kuzum dayanamadım kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucCanin koyulaşma var gözün aydın :) yarin kan verip kesinlestir insallah :) zaten bugun 14üncü günün dimi? Ignenin etkisi kalmamistir yani
Yok canim 6 tane doktor deyisdirdim her biri bise soyluyir biri iyi diyor biri kotu diyor artik kafam anlamiyor ne soyledikleriniTaksan sanki ne oluyo ki rahat ol düşünme o takvimlere bakma rahat ol bak ne güzel bi sıkıntınız YÖK maşallah dua et sabret Allah a bırak
Kızlar meryem süresini okuyun araştırın bi onu bende kadir gecesinde 1kere okudumRabbim kucagini bos birakmasin insAllah O istedimi hicbirsey imkansiz degildir.Hz.meryeme babasi peygamber dogurmayi nasip etti. Allah buyuktur insAllah yilma dua et
Tebrik ederim insAllah saglikli bebeyine kavusursun.okurum bende tamamKızlar meryem süresini okuyun araştırın bi onu bende kadir gecesinde 1kere okudum
Ciktimi sonucSaol kuzum dayanamadım kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuc
Negatif canim değer dusmusCiktimi sonuc
Teşekkür ederim canim ama negatif değerim geri düştüTebrik ederim insAllah saglikli bebeyine kavusursun.okurum bende tamam
Bugun kacinci gununNegatif canim değer dusmus
14.gunum tam olarak adeti me 3 gun var ama umudum yok artik çıkmaz bu saatten sonraBugun kacinci gunun
Bence umudunu kaybetme canim. Bak bi arkadas ne yzmış.14.gunum tam olarak adeti me 3 gun var ama umudum yok artik çıkmaz bu saatten sonra
Çok saol canim o kadar sevindim ALLAHtan eşime söylememiştim yazik boşuna hrveslencekti insallah bir mucize olur cok üzüldüm gercektenBence umudunu kaybetme canim. Bak bi arkadas ne yzmış.
kızlar merhaba
ben 25.04 te çatlatma iğnesi oldum
27,04 te 2 yumurtam çatlamıştır.
07.05 te kan testi yaptırdım yani çatlatma iğnesinden 11 gün sonra 51,37 çıktı (dr iğnenin etkisidir dedi)
09,05 te kan değerim 28 e düştü. ve belimin tam ortasına ağrı girdi, göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısında batmalar oldu baya ..
2 saat önce kan testi yaptırdım 223,4 çıktı :)) hamileyimmm demekki dr un dediği gibi geç döllenme olmuşş
Bu arkadaşinda degeri düşmüş ama sonradan yükselmiş. Hemde ikizlere hamile düsün.
Tamam uzulme lutfen boyle hayirliymis o kadar caresizlikki anliyorum ama uzme kendini hayirlisi insAllahTeşekkür ederim canim ama negatif değerim geri düştü
Hayirlisi olsun canim üzülme..Çok saol canim o kadar sevindim ALLAHtan eşime söylememiştim yazik boşuna hrveslencekti insallah bir mucize olur cok üzüldüm gercekten
Tatlim sıkma canımı doktor bize imkansız dedi bak hcg 593 çıktı tabi yarın her şey belli olacak ama oldun Allah o mucizeyi gösterdi bana. İnsallah sana da gösterir bol bol dua edelim çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canim ama negatif değerim geri düştü
maşallah işte Allahın işine karışılmaz imkansız değil hiç bişey hayırlı olsun2 yıldır evliyim doktor bize normal yolla imkansız dedi. Çarşamba çift çizgi çıktı dünde 593.6 çıktı 2 gün sonra yine gel 2 katına çıkmalı dedi çok korkuyorum 2 yıldan sonra Allah mücize verdi imkansız dediler lütfen dua edin yarın 12.30 da belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?