- Emoji Skoru
- 985
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi married_woman
-
Ne kadarlik evlisin canimmNe guzel canim insallah iyi geçer gebeliğin sorunsuz bir sekildr kucağına almayı nasip etsin ALLAH im bende hayirlisiyla yarını bi geçirsem cok merak ediyorum artacak mi
9 aylık evliyim canimNe kadarlik evlisin canimm
Aminnn saolasın canımm.Gerekirse yarında kan ver artış varsa devamı gelir tekrarlarsın yine c.teaide için rahatlarNe guzel canim insallah iyi geçer gebeliğin sorunsuz bir sekildr kucağına almayı nasip etsin ALLAH im bende hayirlisiyla yarını bi geçirsem cok merak ediyorum artacak mi
Cikar bence canim. Ilk idrarinla yap bakalimYarın idrar testi yapsam yükselirse koyulaşır mi ki 1 günde cumartesi de kan vercem ALLAH izin ederse
Yarın sabah yapayım o zaman :/Cikar bence canim. Ilk idrarinla yap bakalim
Yarın evde test yapayım artik cumartesi giderim doktoraAminnn saolasın canımm.Gerekirse yarında kan ver artış varsa devamı gelir tekrarlarsın yine c.teaide için rahatlar
Evet yap canım 2.3 saat su içmiceksin yapmadan önce haber ver banadaYarın evde test yapayım artik cumartesi giderim doktora
Tamm.kuzum veririm sabah yapacağım ALLAH izin ederseEvet yap canım 2.3 saat su içmiceksin yapmadan önce haber ver banada
Canım az sonra yapcam testiEvet yap canım 2.3 saat su içmiceksin yapmadan önce haber ver banada
Cikar bence canim. Ilk idrarinla yap bakalim
Cikar bence canim. Ilk idrarinla yap bakalim
Kızlar sanirim yükselmiş dunkinde hic fotoda çıkmıyordu kendim zor görüyordum :))))Evet yap canım 2.3 saat su içmiceksin yapmadan önce haber ver banada
Canım benm 3 gun var adetime testler pozitif kanda baktir bence catlatma iğnesi olmus muydun 14.gun belli oluyor diolarKizlar hayrli aksamlar. Ben bir turlu gidip kan veremedim adet gunum bugundu normalde olmadm. Ama gaz sancisi ve boslugumda agri var 2gundur adet olmam insallah. 1 hafta daha bekleyemicem sanrm. Kan testi vermek istyrom ama sormak istedgm su eger gebelik soz konusu ise belirtiler oluyor mu. Sizde nasil olmusti mesela.
Oohhh hadi hayırlısı dünkiyle yanyana koy kan versene bugünnnnnKızlar sanirim yükselmiş dunkinde hic fotoda çıkmıyordu kendim zor görüyordum :))))
Yarın sabah insallah canim kan icin sabredicem :/Oohhh hadi hayırlısı dünkiyle yanyana koy kan versene bugünnnnn
Senbilirsin canın yarın yine gebeliğide tekrarla bakalım hayırlısı olsun senin içinYarın sabah insallah canim kan icin sabredicem :/
Teşekkür ederim kuzum supriz yapacağım icin hastaneye gitmem sıkıntı oluyor biraz yarin insallah giderimSenbilirsin canın yarın yine gebeliğide tekrarla bakalım hayırlısı olsun senin için
Haklısın canım habersiz gidiyorsan bekle bakalım yarın senin için hayırlı olan olsun benim adetim 5 gün geçti daha yeni kan verdim öğlen alıcam meselaTeşekkür ederim kuzum supriz yapacağım icin hastaneye gitmem sıkıntı oluyor biraz yarin insallah giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?