Hamile miyim yoksa 😊

22 ve 23 gunlerin fotosunuda koydum canim 24.gün için yapmadım. Daha çok 23.gün siliklesmis gözüküyor
Az da silinse yumurtlama olmus demektir zaten de ynede bariz 22 ve sonrası silik... İnşaallah tutmustur... Siliklestiği gün, ve o gün öncesi ve sonrası çok önemli ilişki için...

Az da silinse yumurtlama olmus demektir zaten de ynede bariz 22 ve sonrası silik... İnşaallah tutmustur... Siliklestiği gün, ve o gün öncesi ve sonrası çok önemli ilişki için...
Ovulasyon testlerini 2 aydır kullanıyorum siliklestigi günde birliktelik olacağını bilmiyordum açıkçası. Bu bilgilendirmen için teşekkür ederim canim

Ovulasyon testlerini 2 aydır kullanıyorum siliklestigi günde birliktelik olacağını bilmiyordum açıkçası. Bu bilgilendirmen için teşekkür ederim canim
Rica ederim... Uzman olduk artık
İki gebeliğimde de bu sekilde tutturdm hatta bu gebelikte direk tuttu ilk denemede.. Bende de söyledi bak bilgi olur sana
18subat hafifkoyuşastı
19subat pik
20subat hafifsilik
21şubat tam silik
Ben o ay sadece bu 18,19,20,21 subat günlerini değerlendrdim...
Şimdi silindiği zaman test yumurta olusmus olıyor ekleme de oluyor önceki günlerilişki olmus ise sper içeri de halen yasıyor olabilşr ve yumurtayı dölleyebilr ama yne de riske atmamak için belki sperm yoktur diyerek silik gün yani yumurta olusmus günde sperm gitsin istiyoruz amac bu gitsin ve döllesin
Senin yumurta olusmadan önceki yolladığın spermler duruyordur ve yumurta atılır atılmaz yani çatlama olur olmaz (silikkeşme) döllemiştr inşaallah

3 saat sonra tekrar lekele geldi bende adet belirtisi yok ama adet oluyorum galiba.sinirlerim bozuldu. 6 yıllık evliyim evliligim 1.yılında doğaldan hamile kaldım 12 haftalikken kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Daha önceden teşhis konulan rahimdeki perde için 3 kere histeroskopi ameliyatı oldum. Normal bir gebeliği engelleyecek hicbir sebep bile yokken yumurta catlatma aşılama tüp bebek tedavilerim hep başarısız sonuç verdi. 3. Histeroskopi ameliyatımı 28 ocakta oldum doktorum herşey normal bir sıkıntı yok normalden hamile kalabilirsin bekle dedi ama olmuyor. Esime bir cocuk veremedigim icin bosanmayi bile teklif ettim

Stres her seyin kaynagı...
Ayrıca esime bir çocuk veremedim de nedir naısş bir cümle bu cümleyi kendine bile kurma...
Eşimiz hayat arkadasımız olmayacaksa acılı tatlılı süreçte yanımızda olmayacaksa ne anlamı var es olmasının...
Allah nasip etmiyor zamanı var belki hala bilemiyoruz ama kendi elimizde değil bazı şeyler bu nedenle veremedim edemedim diye düşünme...
Çünkü verilecek bir sey değil...! Sinir olıyorm kendinizi böyle iyice dramatize ediyorsunuz daha çok üzüyorsunuz.
Bu gebelik sürecine önce zihni ve sözleri temizleyerek basla canım. Psikolojin rahatlasn sonrası kendiliğinden gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…