Hamile miyim yoksa 😊

Ben de seninle aynıyım bi kaç gün daha beklicem bakalım adet olmazsam test yapıcam birbirimizi haberdar edelim

Merhaba arkadaslar regli döngüm 28 günde bir olur. 10 mayista regli oldum ve bu ay yumurtlamam 20.günde oldu ve bugün en son birliktelikten sonraki 6.gün normal döngüme göre regli günüm yarın ama1,5 saat önce lavaboya gidip silindiğimde pembemsi bir akıntı geldi. Yerlesme kanaması için 6.-12 . günler arasi diyorlar kafam cok karıştı. Bir arkadaşıma utanarakta olsa fotoğrafını çekip yolladim. Bana çok heveslendirmek istemem ama yerleşme kanaması gibi gözüküyor yarin regli günün olduğu için net bisey diyemiyorum sadece yogunlasacakmi ona bak dedi. Normalde adet olmadan yaklaşık 1 hafta önce göğüslerim şişer ve hassaslaşır adet sancım olurdu hiçbiri yok.Sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım

Belirtilerin mi çok yoğundu neler vardı mesela ya da sende benim gibi heyecandan mı yaptın
Hiç heyecan yoktu ben bir topik e yardım olsun diye o ay yumurtlamadan itibaren dedim yapayım hangi gün çıkacak en erken hepsini de tüm hcg leri yani yan yana da yapıstrmıstm...
Subat 19unda pik oldu
Subat 29da öğrendim silik çizgi ile her geçen gün koyulastı

Canım yumurtlamanın üstüne 14güm koy o zaman regl zamanın olacak geç yumurtlama oldugu için... Regl günün o zaman

Canım yumurtlamanın üstüne 14güm koy o zaman regl zamanın olacak geç yumurtlama oldugu için... Regl günün o zaman
Ben her ay yumurtlamanın üzerine 14 gün koyarak şu gün olurum diyorum ama ne yazıkki takvimim programındaki 28 veya 29. Günde regli oluyorum canim yani 14 günden önce. Çok değişik bir yumurtlama ve regli sistemim var

O zaman canım benim acaba yumurtlama zamanını mı yanlıs hesaplıyor sun?
Ha bu demek değil ki herkes yumurtlamadan sonra 14gün regl olur diyemeyiz ama genelleme bu sekilde ya.. Onun için dedim
Yumurtlamadan eminsen o zaman dediğin gibidir

Evet canim eminim ovulasyon testleri ile takip ediyorum çünkü. Hatta ovulasyon testi yapmadan once her normal insan gibi 14 ila 16. Gün arasi yumurtluyorumdur diyerek planlama yapıyordum ki ovulasyon testlerine başlayınca 2,5 yıldır yanlış plan yapıyormuşum onu farkettim

Hım anladım canım bende adetin 17.günü yumurtladım genelde de hep o zamanlar oluyodu ve 30 ile 32 günde bir regl oluyordum.
Sen test yaptın mı 1gün varsa regl le çıkar muhtemelen.

Hım anladım canım bende adetin 17.günü yumurtladım genelde de hep o zamanlar oluyodu ve 30 ile 32 günde bir regl oluyordum.
Sen test yaptın mı 1gün varsa regl le çıkar muhtemelen.
Şimdi yaptim negatif yumurtlamda iliskiden sonrası 6.gün olduğu için çıkmamış olabilirmi acaba genel olarak 11 ve 12 gün idrara gecer diyorlarla. Yoksa kendimimk kandiriyorum bilemedim

Şimdi yaptim negatif yumurtlamda iliskiden sonrası 6.gün olduğu için çıkmamış olabilirmi acaba genel olarak 11 ve 12 gün idrara gecer diyorlarla. Yoksa kendimimk kandiriyorum bilemedim
Evet 6 gün çıkmaz en erken 10 gün bazen o da çıkmıyor

Eğer yarin regliye dönmezse salı gününü bekleyeceğim
Bugun yumurtlama dan sonra kacınxı gün
Çatlamayı gördün mü( yumurtlamayı) silikleşmeyi? Hangi gün gördüysen onun üzerine say test için

Bugun yumurtlama dan sonra kacınxı gün
Çatlamayı gördün mü( yumurtlamayı) silikleşmeyi? Hangi gün gördüysen onun üzerine say test için
20.gün yani 29 mayıs pik yapti o günden sonra bugün 8.gün ve 19 20 ve 21. Günleri degerlendirdik

Eklentiler

• 20200530_182044.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 28
20.gün yani 29 mayıs pik yapti o günden sonra bugün 8.gün ve 19 20 ve 21. Günleri degerlendirdik
Silindiktem sona ilk silinmeden sonrasını say canım...
Misal 20si pik 21i silindi
Silindi ise yumurta çatlamış demektir.. Önemli olan o gün....

21i silindi diye sayarsak senin saha 7.günün bugün test için çok erken çıkmaz... Benim kızımda 12 gün çıktı bu gebeliğimde 10.gün çıktı

21i silindi diye sayarsak senin saha 7.günün bugün test için çok erken çıkmaz... Benim kızımda 12 gün çıktı bu gebeliğimde 10.gün çıktı
22 ve 23 gunlerin fotosunuda koydum canim 24.gün için yapmadım. Daha çok 23.gün siliklesmis gözüküyor

Eklentiler

• 20200531_144824.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200601_223643.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 16
  • 20200531_144836.webp
    11 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…