Hamile miyim yoksa adetim mi gelecek?

ressamhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
61
36
38
30
Merhabalar bu ay doktor gözetiminde klomen kullandım 5 gün. Sonrasında muayenede 24 mm sağ yumurtalıkta bir yumurtamin olduğunu söyledi doktor ve iki güne bir muayene gununden başladık değerlendirmeye. O haftanın sonunda da kan sonucuma bakarak catladigini söyledi doktorum. Şimdi 24 mm yumurtayı göreli iki hafta oldu ve benim sağ kasigim ağrımaya başladı tekrar. Dün geceden beri önce sağ kasigim sonra ortası simdi tekrar sag kasigim ağrıyor. Ortalama adetimin gelmesine daha 5 gün var. Her ay yaşadığım tüm adet öncesi şikayetlerim aynı zamanda hamilelik belirtileri olarak da geçiyor. Göğüs şişliği ve ağrısı, iştah patlamasi, yorgunluk, duygu durum bozukluğu, kasık ağrısı, beyaz akıntı
Çok uzattım ama sorum şu, her ay yaşadığım bu belirtiler bu sefer hamilelik için olabilir mi? Bugun beyaz akıntım var neden? Bu ay yumurtlama döneminde de vardı?? Yumurtam catlamamis da kiste dönüşmüş olabilir mi? Doktor sadece kan sonucuna (progesteron 9.8) bakmıştı telefonla görüştük???
Her ay adet belirtisi yaşayıp aynı belirtilerle hamile kalan var mı?

Yumurtayı göreli iki hafta olduysa adetin gelmiş. Çatlamadan 15 gün sonra regl olunur. Bu zamanlarda varsa idrarda da çıkar. Akıntı illa hamilelik değil enfeksiyon belirtisi daha çok ona takılma derim ben hiç yaşamadım mesela akıntı inşallah güzel haber vardır canım

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim

Yani silik de olsa bir çizgi çıkması lazımdı diye düşünüyorum,yinede bir kan testi yaptırın inşallah hamilesinizdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…