hamile miyim?yardımcı okun lütfeen :(

ya saol canım inş öyledir testin tarihi yeni yani bozuk degildir heralde ama bilemiyorum ki cok da silik gibi geldi kendimi umutlandırmak istemiyorum

Benim ilk testimin cizgisini ancak isiga tutunca gormustum o derece silikti yanii. Merak etme testte problem olmadigina eminsen bu test pozitif. Kan testine git icin rahatlasin

"anlamadım. yani idrar testinde negatif, kan testinde pozitif mi çıktı sizin???"

Farklı testlerle, farklı zamanlarda (sabah, öğle, akşam) denedim; farklı sonuçlar çıktı. (Yaklaşık on gün gecikmiştim.)Bazısında ikinci çizgi silikti, bazısı netti. Sorduğum herkes hamilesin dedi, sonunda adet olmuştum.

Son düzenleme:
Arkadaslar bana yardim edin yalvaririm.
Rahmimde tupler tikali ve perde vardi.
2 ay once perde alindi tupler acildi.
Dr bebek yap yoksa yeniden bu ameliyati olursun dedi.
Bebek calismalarina basladik.
yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik.
Adetime tam 7 gun var.
Dun aksam ve bugun benden kahverengi lekeler geldi.
Sanki adet bitimindeki uzatmalar olur ya onun rengiyle hemen hemen ayniydi.ve hafif kasik agrim oldu.
Bugun kan verdim gebelik negatif cikti.
Kendimde saglikciyim.konu kendim olunca terzi kendi sokugunu dikemez mantigi.
Acelemi davrandim bilmiyorum
Ama ben kendimi bildim bileli asla ne lekem olurdu ne mantarim.
Boyle akintiya sebep olacak bir durumum olmadi hic.
Sizce ne yapmaliyim ?
Kurbaniniz olayim bana biraz yardim edin.
O kadar cok istiyorumki o bebegin yuvamiza dogmasini..
Rabbim isteyen herkese versin.
Ama hayirlisini versin.

bence de hamilesiiiiinnnn :):):) testi hiç gece yaptın mı? ben gece yaptım da bişey çıkmadı. geciktim de.. acaba illa sabah mı yapmak gerekir sence??
Sabah yapmak daha iyu diye biliyorum canim gece de yaptim bunun gibi cikti daha koyu ciksa sevincem ama ayniydi.ilk idrar daha yogun oluyor sanirim hormonlar da sabahlari tavan yaparlar ya o yuzden sabah daha manikli ins ikimizde hamisizdir cnm

kesinlikle hamilesin bence çünkü ben 3 tane test yapmıştım hepsi silik çıkmıştı ve kan testine gittimde hamile olduğumu öğrenmiştim

Kizlar 25 inde adet olmam lazimdi,ama olmadim.idrar testinde bisey yok.idrar testinde bisey cikmayinca korkuma kan testide yaptirmadim.kasiklarimda biraz agri,bacaklarimda cok agri ve karnimda acayip bi sislik,gerginlik var.baskada bisey yok.sizce hamile olabilirmiyim?pts kan tahliline gitcem tabi yarin adet olmazsam.sizin yorumunuz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…