• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?yardımcı okun lütfeen :(

yav gülmiyim,laf etmiyim,diyorum ama oldu bi kere.
yan bakcanız yahu yan..:27::37:
neyse kızceler benim bebiş yoruldu biz dinlenmeye gidiyoruz.
konu sahibesi mi sahibi mi artık her kimse belki çocuktur cahildir bilinmez.oyüzden gebiş bi kadın olarak tövbe ediyor
Allahtan bebişimi bana bağışlamasını diliyor vede yandan yandan gidiyorum:9:
haklısın canım sen hamılesın ALLAh senıde bebegınıde korusun sen cok takılma bıze arada muhabbet edersın o kadar....

ooo bu çok ıyıydıııı tebrık ederım :))))))))))))))))))))

bravo yanlız bi geldi pir geldi daha ilk günden bukadar yorum alan birini görmedim ezber bozan kadın pardon kızdı o demi :)
sebuusss sebuuusss ölcem garı gulmekten

ne gülüyonuz gııı hatun tecrübeli 3 aydır adet görüyomuş 4.de kalmış iste kıskanmayın:27::27::52:
yalnız o yumurtlama dönemi bakmış adama öyle gebe kalmış bana özelden tiyo verdi,hadi paylaşayım
bu ay da boynunuz bükük kalmasın:66:

kurbişim sende mı geldın :) kafayı yedırttı bu kızcağız bıze yaaa

]şimdi gelir bizi yöneticiye şikayet eder kazende tıpıpşlar biziiiiii
kızz neredesin gebemisin değilmisin gelde yazzz :60::60::60::60:
:52::52::52::52::52:

bende cok merak edıyorum kımdır neyın nesırdır :) o bızı yonetıcıye sıkayet ederse bende yonetıcıyı yonetıcıye sıkayet ederım :52::52: zor degıl ya .....
Arkadaşlar bakın belki moraliniz bozuktu sizi güldürdüm hatta benim bozuktu allah razı olsun sizde beni guldurdunuz soyle anlatiyim benim arkadasimin basina daha onceden geldiginden korktum cahil dehilim meraklanmayin icerigi yazmadigimdan guldunuz ben sevgilimle dort ay once cok pardon aciklama istediginizden yaziyorum surtunmeyle bir deney yasadik ki benim hayatimde bu ilkti ve vajinal bolgeme bisalmis olabilir hatirlamiyorim meryem ananin adinin bole birsekilde gecmesinden de uzgunum kizken hamile kalan bircok kisinin yazisini okudum ve tedirgin oldum iki test yaltim negatif cikti dorduncu ayimda hersey gebeligi gosterince ben ve sevgilim korltuk ki o asker bakireyken hamile kalmada oluyor umarim sizde bu konuda bilgilisnizdir ve kimseyi kimseye sikayet etmem herkesin kendi dusuncesi
Saygilarimla...

allahım bağımlılık yaptı bu topik bende diğer topiklerde zor duruyom konu sahibi arkadaş zor girer bidaha :)

Yoo girerim neden girmiyim ki sikinti degil :)) ben ensona yazdim durumumu merak eden baksin hepinize tek tek yazamaadim kusura bakmayin :)) ustelik fena mi oldu guldunuz tanimadigim insanlara sinirlencek kadar yada olayin ic yuzunu bilmeden gulecek kadar bencil ve acimasiz degilm :)

arkadaşım senin o dediğin gerçek hayatı bırak filmlerde bile mümkün değil şahsen biz bırak kızkeni yıllardır uğraşıyoruz gene olmuyo seninmi olacak hem böyle bişeyin olacağını düşünüyosan neden o haltı yiyosun

anacim simdiki kizlar boyle napcan....utanmiyorlar her halti yiyorlar sonrada sanki biz israr etmisiz gibi siz istediniz bende durumumu izah edeyim diyor.neyse kardesim senin yolun acik olsun bizden sana senden bize hayir gelmez

Beni yargilamak yasayan hickimseye dusmez beni birtek yaratan yargilar bu zamana kadat boyle birsey yapmammistim pismanimda zaten he ayrica evet hataliyim biliyorum allah affetsin ama beni bu sekilede yargilayanlarada allah gercek hayatta cevabini verir

vajina üstüne boşalmayla gebelik imkansıza yakın ihtimal. reglin gecikirse yapmalısın ayrıca idrar testini yoksa sonuç vermez.

sonuç olarak regl tarihini bekle sonrasında hala olmadıysan testi o zaman yap. ha zaten regl olduysan düşünüp durmana gerek yok hamile falan değilsin demek ki

arkadaşımm hakkını helal et çok güldük vala inanılmaz moral oldu benm için k.bakma tatlım vala hakkını helal et arkadaşlarımız seni üzmek kırmak yargılamak için konuşmadık .. sadce konuya yorum yaptıkk hani olma ve olmama ihtimalin şakasını yaptık sadce tatlım .. seni yargılayan eminim kmse yoktur .. ama bölehamilelik falan korkun varsa eger çok dkkat etmen gerekio demekki sana tavsiiem bu . dkkat ettiysen şakalarımız hep bizim hamile kalamamızla ilğili :) k.bakma şekerim hakkını helal et .. alllaha emanet

anacim simdiki kizlar boyle napcan....utanmiyorlar her halti yiyorlar sonrada sanki biz israr etmisiz gibi siz istediniz bende durumumu izah edeyim diyor.neyse kardesim senin yolun acik olsun bizden sana senden bize hayir gelmez

Beni yargilamak yasayan hickimseye dusmez beni birtek yaratan yargilar bu zamana kadat boyle birsey yapmammistim pismanimda zaten he ayrica evet hataliyim biliyorum allah affetsin ama beni bu sekilede yargilayanlarada allah gercek hayatta cevabini verir
vay bravo sana beddua etmeyi biliyorsun en azindan ama sunu unutma beddua boomerang gibidir doner dolasir sahibini bulurur
Baskada sozler varda soyleyemiyorum. Biz evet eglendik gulduk o gun cunki bu gibi konu basligina kim olursa olsun ayni sekilde davranirdi dikkat edersen sozlerimizde seni kiracak birsey yoktu buz kendimizce gebelikle ilgili sakalastik...neyse aciklamanin anlami yok.allah akil fikir versin kizim sana umarim hatalarindan ders almissindir

Back