• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?yardımcı okun lütfeen :(

arkadaşlar boş verin yorum yapmayın arkadaş bizi gülümsetmiş ya boş verin :52:
bana bak kızım hiç gülmeye niyetimizi yok bizim herkesi allahım güldürsün :27:

beddua konusuna gelince medya bazı beddua konusunda sarsılıyo haberiniz yokmu arkadaşda oradan duymuştur şaşırmadım nedense :72:

senin yüzünden zaten haksız yere ban yedik sen yeni üyesin ilk konun evet evet biz boş yere ban yedik çok değildi ama 24 saat bize hiç ban yemememize rağmen çok geldi :47:

Sayın mune hanım varsa cezam yaz bana ağzımı tutmadığım için önünüzde saygı ile eğiliyom :42:ama ben bazı yeni üyeler konu açarken gözden geçirmenizi şiddetle tavsiye ederim saygılar sevgiler efenim:42:

vay bravo sana beddua etmeyi biliyorsun en azindan ama sunu unutma beddua boomerang gibidir doner dolasir sahibini bulurur
Baskada sozler varda soyleyemiyorum. Biz evet eglendik gulduk o gun cunki bu gibi konu basligina kim olursa olsun ayni sekilde davranirdi dikkat edersen sozlerimizde seni kiracak birsey yoktu buz kendimizce gebelikle ilgili sakalastik...neyse aciklamanin anlami yok.allah akil fikir versin kizim sana umarim hatalarindan ders almissindir

Birincisi ben beddua etmedim ikincisi cahil dediniz konusma tarzimla dalga gectiniz hayatimda neler yasadigimi ve kim oldugumu bilmeden ve kalkip kirmadik ki seni diyebiliyorsun tebrikler hayatim boyunca bana kazik atanlara bile mutlluk diledim rabbimden gerçek hayat dedigim ahirette ise zaten burdaki yaptirklarimizin meyvesini alicam nasilki ben o yaptigimin kotu bir cevapini alicaksam sizde alirsiniz elbet ben sadece bunu soylemek istedim allahim hepinize hayirli bir evlat verir insallah hep soluyorum allah isteyene versin diye benim ablamda asilama yapti bu ay dort gozle tutmasini bekliyoruz anlicaginiz sizi cok iyi anliyorum iyi gunler

arkadaşımm hakkını helal et çok güldük vala inanılmaz moral oldu benm için k.bakma tatlım vala hakkını helal et arkadaşlarımız seni üzmek kırmak yargılamak için konuşmadık .. sadce konuya yorum yaptıkk hani olma ve olmama ihtimalin şakasını yaptık sadce tatlım .. seni yargılayan eminim kmse yoktur .. ama bölehamilelik falan korkun varsa eger çok dkkat etmen gerekio demekki sana tavsiiem bu . dkkat ettiysen şakalarımız hep bizim hamile kalamamızla ilğili :) k.bakma şekerim hakkını helal et .. alllaha emanet

Hakkim helal olsun yazdigimin beddua olmadigini anlayam tek kisisiniz heralde tesekkurler...

vajina üstüne boşalmayla gebelik imkansıza yakın ihtimal. reglin gecikirse yapmalısın ayrıca idrar testini yoksa sonuç vermez.

sonuç olarak regl tarihini bekle sonrasında hala olmadıysan testi o zaman yap. ha zaten regl olduysan düşünüp durmana gerek yok hamile falan değilsin demek ki
Vajina üstüne boşalmada gebelik imkansız değildir.istersen Dr a sor Yada nette araştır.

Bu arkadaşımız yaptığı davranışın iyi ya da kötü olduğunu sormamış kimseye.tecrübelilerden gebelikle ilgili bilgi almak istemiş.yargılamak bize düşmez.

Hakkim helal olsun yazdigimin beddua olmadigini anlayam tek kisisiniz heralde tesekkurler...
yok yaw ben kimseye alınmam tatlım muneye bile alınmadım düşünnn o derece. ama bizkendimizledalga geçtik seninle değil ... arkadaşlarımızı ve ben banladıya mune,,, ondan biraz tavırlıar ama hepsi çok ii insanlar sohbetleri olsun verdikleri anlattıkları tecrübeler olsun ....hani biz hakarret etmişim terbiyesizlik yapmışım gibi hissettm ondan braz ben şahsen üzüldüm banlanmaya yani...

Son düzenleme:
yok yaw ben kimseye alınmam tatlım muneye bile alınmadım düşünnn o derece. ama bizkendimizledalga geçtik seninle değil ... arkadaşlarımızı ve ben banladıya mune,,, ondan biraz tavırlıar ama hepsi çok ii insanlar sohbetleri olsun verdikleri anlattıkları tecrübeler olsun ....hani biz hakarret etmişim terbiyesizlik yapmışım gibi hissettm ondan braz ben şahsen üzüldüm banlanmaya yani...

kendinizle mi dalga geçmişsiniz yapmayın arkadaşım sayfaları tek tek okudum üşenmeden ve sizin kahkahalara boğulduğunuz

yazılarınızda hep konu sahibesine göndermeler var..eksik anlatmış olabilir insanları kırmayalım lütfen..

kendinizle mi dalga geçmişsiniz yapmayın arkadaşım sayfaları tek tek okudum üşenmeden ve sizin kahkahalara boğulduğunuz

yazılarınızda hep konu sahibesine göndermeler var..eksik anlatmış olabilir insanları kırmayalım lütfen..

Cook tesekkur ederim beni anladiginiz icin

Yok sorun yok ben tanimadigim insanlara kizmam alinmam yani sinirlensem ne olucak ayrica ben banlamadim sonucta sikayet bile etmedim

Bir kişi aklına takılan bir şey için,-size saçma gelebilir, anlatımı bozuk olabilir vs.- bir konu açıyor , ama bazı çok bilmişler derde derman olmak yerine alay etmeyi, yargılamayı matah birşey ve üstlerine vazife görüyorlar. Bu hakkı kimse kimseye vermez arkadaşlar. Konuya bakarsın, sana ters geliyorsa cevap yazmazsın, uygunsuz bir durum görürsen moderatöre haber verirsin bu kadar basit. Ama bazıları en basit olanına kaçarak yargılamak veya alay etmek tarafını seçiyorlar. Yok sen 3 günlük üyesin bilmemne, sizler 5 yıllık üye olsanız ne olur ki..
Forumu amacından saptırmayın.

Bir kişi aklına takılan bir şey için,-size saçma gelebilir, anlatımı bozuk olabilir vs.- bir konu açıyor , ama bazı çok bilmişler derde derman olmak yerine alay etmeyi, yargılamayı matah birşey ve üstlerine vazife görüyorlar. Bu hakkı kimse kimseye vermez arkadaşlar. Konuya bakarsın, sana ters geliyorsa cevap yazmazsın, uygunsuz bir durum görürsen moderatöre haber verirsin bu kadar basit. Ama bazıları en basit olanına kaçarak yargılamak veya alay etmek tarafını seçiyorlar. Yok sen 3 günlük üyesin bilmemne, sizler 5 yıllık üye olsanız ne olur ki..
Forumu amacından saptırmayın.

senin şuan yaptığın ne peki? laf ola beri gele 2 düşün bi söyle bence hani yazdığınla çelişen şeyler yapma.... yazdıklarına bakılırsa bizi yargılamakta sana düşmez

senin şuan yaptığın ne peki? laf ola beri gele 2 düşün bi söyle bence hani yazdığınla çelişen şeyler yapma.... yazdıklarına bakılırsa bizi yargılamakta sana düşmez

aynen katılıyorum.. ben de bir tane cevap yazdım diye ban yedim. konu açanın yazı içeriğine bakılsaydı madem saçma yayınlanmasın dimi ama?? okuyan herkes aynı şekilde anlamış. madem mantıklı bi sebep vardı arkadaş günlerce cvp yazmamış yani. yanlış anladıkları için ve artık bebekle kafayı biraz bozdukları için biraz eğlenmişler yani. hak veriyorum. hakaret vs zaten yok. tabiki o arkadaşı yargılamak bize düşmez. herkes kendinden sorumludur. ama diğer arkadaşları da bi başkası yargılayamaz. sonuçta bu da konu dışı değil mi? ;)

bu arada başta boşalma olayını yazsaydı herkes gayet güzel cvp verirdi yani hamilelik ihtimalinin düşük olduğunu.. neyse doktora bile gittiğimizde şikayetimizi eksik anlattığımızda doktor bile insanı azarlayabiliyor yani. neden, kendini bilmiyosun bilinçsizsin diye. bilmemek ayıp değildir ancak öğrenmek istiyorsak cevabını bulabileceğimiz doğru sorular sormamız gerekir....

aynen katılıyorum.. ben de bir tane cevap yazdım diye ban yedim. konu açanın yazı içeriğine bakılsaydı madem saçma yayınlanmasın dimi ama?? okuyan herkes aynı şekilde anlamış. madem mantıklı bi sebep vardı arkadaş günlerce cvp yazmamış yani. yanlış anladıkları için ve artık bebekle kafayı biraz bozdukları için biraz eğlenmişler yani. hak veriyorum. hakaret vs zaten yok. tabiki o arkadaşı yargılamak bize düşmez. herkes kendinden sorumludur. ama diğer arkadaşları da bi başkası yargılayamaz. sonuçta bu da konu dışı değil mi? ;)

bu arada başta boşalma olayını yazsaydı herkes gayet güzel cvp verirdi yani hamilelik ihtimalinin düşük olduğunu.. neyse doktora bile gittiğimizde şikayetimizi eksik anlattığımızda doktor bile insanı azarlayabiliyor yani. neden, kendini bilmiyosun bilinçsizsin diye. bilmemek ayıp değildir ancak öğrenmek istiyorsak cevabını bulabileceğimiz doğru sorular sormamız gerekir....

aynen canım bende katılıyorum soyledıklerıne....en baştan konuyu adam gıbı acıp acıklamasınıda ona göre yapsaydı emın olsunkı bızde bu kadar cenemızı yormazdık elımızden geldıgınce yardımcı olurduk actıgı konuyu bır okusun belkı anlar ne demek ıstedıgımızı. " 3 aydır adet görüyorum yok kılo aldım goguslerım acıyor en baştan soylım ben kızım" bır kere mantık ıceren bırsey degıldı ya neyse. evet bızler bebekle kafayı bozduk morallerımızın en dusuk anında bu konuyla pek bır eğlendık bu da dogru ama kımseye hakaret etmedık alay etmedık zaten bızım şakalarımız artık konunun dısında gelıstı .kımse kımsenın avukatlıgını yapmasın ıkı destek aldı dıyede havalara cıkmasın. hepımız burada dertlerımızı paylasmak ıcın bulunuyoruz yerı gelıyor hepımız uzuluyoruz yerı gelıyor cıdden konulara kızdıgımız oluyor..... yanı kısacası sonunda yazdıgın bırseyı en basında yazsaydın burda hak yenmezdı. sayın yonetıcı sana seslenıyorum açılan konuları daha dıkkatlıce okuyup yayınlarsanız sevınırız....

Son düzenleme:
aynen canım bende katılıyorum soyledıklerıne....en baştan konuyu adam gıbı acıp acıklamasınıda ona göre yapsaydı emın olsunkı bızde bu kadar cenemızı yormazdık elımızden geldıgınce yardımcı olurduk actıgı konuyu bır okusun belkı anlar ne demek ıstedıgımızı. " 3 aydır adet görüyorum yok kılo aldım goguslerım acıyor en baştan soylım ben kızım" bır kere mantık ıceren bırsey degıldı ya neyse. evet bızler bebekle kafayı bozduk morallerımızın en dusuk anında bu konuyla pek bır eğlendık bu da dogru ama kımseye hakaret etmedık alay etmedık zaten bızım şakalarımız artık konunun dısında gelıstı .kımse kımsenın avukatlıgını yapmasın ıkı destek aldı dıyede havalara cıkmasın. hepımız burada dertlerımızı paylasmak ıcın bulunuyoruz yerı gelıyor hepımız uzuluyoruz yerı gelıyor cıdden konulara kızdıgımız oluyor..... yanı kısacası sonunda yazdıgın bırseyı en basında yazsaydın burda hak yenmezdı. sayın yonetıcı sana seslenıyorum açılan konuları daha dıkkatlıce okuyup yayınlarsanız sevınırız....

Ilk basta utandim yazamadim evet burda haklisiniz ama aly gectiniz bu bir gercek kizma konusuna gelince hala kizgin degilim hakaret etmedim diyosun iki destek aldi diye havalara cikmasin demek bilr hakarettir cunki sen benim karakterimi bilmiyosun havalanmadim havalanmamda ha cok sukur kendimi savunabilirimde sadece siz arkadas olarak birbirinize nasil destek oluyorsaniz o arkadaslarda benim hakli yonlerimi gormus ve yazmislar bu kadar

sabah ilk idrar ile yapıldı ve 4.dakikada fotograf cektim testi sizce hamilemiyim $20131226_074805.jpg

Back