- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
haklısın canım sen hamılesın ALLAh senıde bebegınıde korusun sen cok takılma bıze arada muhabbet edersın o kadar....yav gülmiyim,laf etmiyim,diyorum ama oldu bi kere.
yan bakcanız yahu yan..
neyse kızceler benim bebiş yoruldu biz dinlenmeye gidiyoruz.
konu sahibesi mi sahibi mi artık her kimse belki çocuktur cahildir bilinmez.oyüzden gebiş bi kadın olarak tövbe ediyor
Allahtan bebişimi bana bağışlamasını diliyor vede yandan yandan gidiyorum
ooo bu çok ıyıydıııı tebrık ederım :))))))))))))))))))))
sebuusss sebuuusss ölcem garı gulmektenbravo yanlız bi geldi pir geldi daha ilk günden bukadar yorum alan birini görmedim ezber bozan kadın pardon kızdı o demi :)
ne gülüyonuz gııı hatun tecrübeli 3 aydır adet görüyomuş 4.de kalmış iste kıskanmayın
yalnız o yumurtlama dönemi bakmış adama öyle gebe kalmış bana özelden tiyo verdi,hadi paylaşayım
bu ay da boynunuz bükük kalmasın
baktım baya eğlenmişsiniz.
konu sahibi bırak bu siteyi internete bile tövbe etcek sayenizde:90:
]şimdi gelir bizi yöneticiye şikayet eder kazende tıpıpşlar biziiiiii
kızz neredesin gebemisin değilmisin gelde yazzz
neyin kafasını yaşıyoo bu kızceğizzz
Arkadaşlar bakın belki moraliniz bozuktu sizi güldürdüm hatta benim bozuktu allah razı olsun sizde beni guldurdunuz soyle anlatiyim benim arkadasimin basina daha onceden geldiginden korktum cahil dehilim meraklanmayin icerigi yazmadigimdan guldunuz ben sevgilimle dort ay once cok pardon aciklama istediginizden yaziyorum surtunmeyle bir deney yasadik ki benim hayatimde bu ilkti ve vajinal bolgeme bisalmis olabilir hatirlamiyorim meryem ananin adinin bole birsekilde gecmesinden de uzgunum kizken hamile kalan bircok kisinin yazisini okudum ve tedirgin oldum iki test yaltim negatif cikti dorduncu ayimda hersey gebeligi gosterince ben ve sevgilim korltuk ki o asker bakireyken hamile kalmada oluyor umarim sizde bu konuda bilgilisnizdir ve kimseyi kimseye sikayet etmem herkesin kendi dusuncesibende cok merak edıyorum kımdır neyın nesırdır :) o bızı yonetıcıye sıkayet ederse bende yonetıcıyı yonetıcıye sıkayet ederımzor degıl ya .....
allahım bağımlılık yaptı bu topik bende diğer topiklerde zor duruyom konu sahibi arkadaş zor girer bidaha :)
ayseeeemmm .....napiyon
anacim simdiki kizlar boyle napcan....utanmiyorlar her halti yiyorlar sonrada sanki biz israr etmisiz gibi siz istediniz bende durumumu izah edeyim diyor.neyse kardesim senin yolun acik olsun bizden sana senden bize hayir gelmez
anacim simdiki kizlar boyle napcan....utanmiyorlar her halti yiyorlar sonrada sanki biz israr etmisiz gibi siz istediniz bende durumumu izah edeyim diyor.neyse kardesim senin yolun acik olsun bizden sana senden bize hayir gelmez
Vajina üzerine boşalma olduysa,kız bile olsan gebelik riskin var
vay bravo sana beddua etmeyi biliyorsun en azindan ama sunu unutma beddua boomerang gibidir doner dolasir sahibini bulururanacim simdiki kizlar boyle napcan....utanmiyorlar her halti yiyorlar sonrada sanki biz israr etmisiz gibi siz istediniz bende durumumu izah edeyim diyor.neyse kardesim senin yolun acik olsun bizden sana senden bize hayir gelmez
Beni yargilamak yasayan hickimseye dusmez beni birtek yaratan yargilar bu zamana kadat boyle birsey yapmammistim pismanimda zaten he ayrica evet hataliyim biliyorum allah affetsin ama beni bu sekilede yargilayanlarada allah gercek hayatta cevabini verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?