aynen katılıyorum sana bende bu ay tırt cıkarsam yıne bu sefer sadece bakışcam kocişimle :) bak sen bırde hamıle kalıyormusuz
her bakışla olmaz caım sexsi bakmakla olur öle bakışın kocişinle ama tabi ben okadarda bilmem sayfa sahibi daha ii biliraynen katılıyorum sana bende bu ay tırt cıkarsam yıne bu sefer sadece bakışcam kocişimle :) bak sen bırde hamıle kalıyormusuz
paylaşımın sahibi arkadaş amirmiş ama doktora yapıomuş sözlüymüşşvallahi ölcem şimdi gülmekten o olcak rabbm sen büyüksün ya
sebusuuum hasta hasta buralaramı gelddıııınnnkız bak görüyonmu o iş olmadan gebelık olabılırmıs baksana kızcagız bır degıl tam ıkı gebelık testı yapmıs kız sebuuusss bosuna mı patladı gıtttııııııııııııııııı
sebusuuum hasta hasta buralaramı gelddıııınnnkız bak görüyonmu o iş olmadan gebelık olabılırmıs baksana kızcagız bır degıl tam ıkı gebelık testı yapmıs kız sebuuusss bosuna mı patladı gıtttııııııııııııııııı [/QUOTE7
kızzzzzooo değilde neye gülüorum hamilelik için ilşkiden sonra amuda kalkanlara çok fena oldu bu konu garplerim nasıl uğraştılar boşayaaaolan onlara oldu
yavrum sexside bakaruk baskada bakaruk sen kac numara ıstıyon onu deher bakışla olmaz caım sexsi bakmakla olur öle bakışın kocişinle ama tabi ben okadarda bilmem sayfa sahibi daha ii bilir
kız bizim belki ondan olmuyodur işin sırrı bişi yapmamak bu ay da bakışalım olurmu olur
sebusuuum hasta hasta buralaramı gelddıııınnnkız bak görüyonmu o iş olmadan gebelık olabılırmıs baksana kızcagız bır degıl tam ıkı gebelık testı yapmıs kız sebuuusss bosuna mı patladı gıtttııııııııııııııııı [/QUOTE7
kızzzzzooo değilde neye gülüorum hamilelik için ilşkiden sonra amuda kalkanlara çok fena oldu bu konu garplerim nasıl uğraştılar boşayaaaolan onlara oldu
onlardan biri benim canım yapmadığım kalmadı bildiğim herşey yalanmıydı yani püüüüüüf:)
sebuuss vallahı göbegım catladı kız gulmekteeennn sen cok yasa emiii...... kız saaaaaaaalll gıtsııııın yıkaruk berabervalla hilal zaten ishalim don yıkatcanız bana :) gülemiyom yaaaaaa :) yabana gittik yabanaaaaaaaaaa :)
ahh arkadaşım senin baya moralin bozulmuştur şimdi ozamnonlardan biri benim canım yapmadığım kalmadı bildiğim herşey yalanmıydı yani püüüüüüf:)benmde artık ilşkiden sonra belime yastık koymaktan belimde yastık yapışık gezioommmm
Kızlar Allah hepinizi iyi etsin emiiiii!!!!!! Başlığı hep en üstte gördüm bugün meraktan bi bakayım dedim ama gülmekten yarıldım yarıldımmmm :-D
eşim karşımda şimdi valla öyle bi bakmışım ki yazık korktu noldu aşkım fenalaştınmı diyo ne diyim adama sus ben şimdi senle sevişiyom çocuk böle yapılıyomuşmu diyim...
ahh arkadaşım senin baya moralin bozulmuştur şimdi ozamnbenmde artık ilşkiden sonra belime yastık koymaktan belimde yastık yapışık gezioommmm
bırak allah aşkına yıllardır kandırılmışız bundan sonra o iş yooooooook :)
allah iyiliğini versiiinnnn emiiii :)))))eşim karşımda şimdi valla öyle bi bakmışım ki yazık korktu noldu aşkım fenalaştınmı diyo ne diyim adama sus ben şimdi senle sevişiyom çocuk böle yapılıyomuşmu diyim...
de de bende aksam benımkı geldın kapıdan gırnce oyle bakıcam sorarsada gercegı soylemek zorundayım gercı onlar bu duruma uzulecek ama napalım hakıkat buymus .....
he heeee :) neyse canım ben şimdilik burdan çıkıyorum acık öbür topikleri gezeyim bakalım oralardan neler öğrencez dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?