hamile miyim?yardımcı okun lütfeen :(

paylaşımın sahibi arkadaş amirmiş ama doktora yapıomuş sözlüymüşş vallahi ölcem şimdi gülmekten o olcak rabbm sen büyüksün ya

kızllaarrr yazısmalarımıza rekor beğenı gelıyor kadınlarımız akın akın buraya gelıyor bende yılın son gunlerınde KK nın EN'lerı arasına gırcek bu konu ...EENNNNNN KOMIK YAZISMALAR olarak kayıt altına alınacagız ADMMMMİİİNNN HUHUUU ÖDÜL İSTYOOOK

valla hilal zaten ishalim don yıkatcanız bana :) gülemiyom yaaaaaa :) yabana gittik yabanaaaaaaaaaa :)

her bakışla olmaz caım sexsi bakmakla olur öle bakışın kocişinle ama tabi ben okadarda bilmem sayfa sahibi daha ii bilir
yavrum sexside bakaruk baskada bakaruk sen kac numara ıstıyon onu de

kız bizim belki ondan olmuyodur işin sırrı bişi yapmamak bu ay da bakışalım olurmu olur

belkıde sebusum belkıde ben bu ay cok farklı bakıcam adama

valla hilal zaten ishalim don yıkatcanız bana :) gülemiyom yaaaaaa :) yabana gittik yabanaaaaaaaaaa :)
sebuuss vallahı göbegım catladı kız gulmekteeennn sen cok yasa emiii...... kız saaaaaaaalll gıtsııııın yıkaruk beraber

kızzzzzooo değilde neye gülüorum hamilelik için ilşkiden sonra amuda kalkanlara çok fena oldu bu konu garplerim nasıl uğraştılar boşayaaaolan onlara oldu [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
kız ben cok kalktım amudada baş üstü cenın şekli.... leğene oturdummmm ohooo ben yanmışşşıııımmmmmm

Kızlar Allah hepinizi iyi etsin emiiiii!!!!!! Başlığı hep en üstte gördüm bugün meraktan bi bakayım dedim ama gülmekten yarıldım yarıldımmmm :-D

Kızlar Allah hepinizi iyi etsin emiiiii!!!!!! Başlığı hep en üstte gördüm bugün meraktan bi bakayım dedim ama gülmekten yarıldım yarıldımmmm :-D

hosgeldın butterlfly ..gel anacım sende katıl stres sıkıntı uzuntu gam keder bunlar burda kalmıyor hepsı ucup gıdıyor.... sıze 1...değil.2...değil...3 değiiil... 4.degğil... 5 değil... 6..deeeğğiill tam 10 kat gülmek vaad edıyooooommmmmm52:

eşim karşımda şimdi valla öyle bi bakmışım ki yazık korktu noldu aşkım fenalaştınmı diyo ne diyim adama sus ben şimdi senle sevişiyom çocuk böle yapılıyomuşmu diyim...

eşim karşımda şimdi valla öyle bi bakmışım ki yazık korktu noldu aşkım fenalaştınmı diyo ne diyim adama sus ben şimdi senle sevişiyom çocuk böle yapılıyomuşmu diyim...

de de bende aksam benımkı geldın kapıdan gırnce oyle bakıcam sorarsada gercegı soylemek zorundayım gercı onlar bu duruma uzulecek ama napalım hakıkat buymus .....

de de bende aksam benımkı geldın kapıdan gırnce oyle bakıcam sorarsada gercegı soylemek zorundayım gercı onlar bu duruma uzulecek ama napalım hakıkat buymus .....

he heeee :) neyse canım ben şimdilik burdan çıkıyorum acık öbür topikleri gezeyim bakalım oralardan neler öğrencez dimi :)

he heeee :) neyse canım ben şimdilik burdan çıkıyorum acık öbür topikleri gezeyim bakalım oralardan neler öğrencez dimi :)

tamam sebusum Dıkkat et kendıne :) ben az daha burdayım bakalım belkı konuyu acan kardesımız gelırde ıkı muhabbet ederız

kızlar tahminleriniz doğru..
ben ilişkisiz,yastıksız,amudasız sade ve sadece bakışma yöntemiyle hamile kaldım..
evet bu bir mucize konu sahibi arkadaşın hakkını yemeyelim..
sizde deneyin gerçeği görün, tadına varın

aaa sen kesiiin bır yöntem kullanmışsındır .....soylede bızde bılelım canım ugrasıyoruz surda kac senedır

Konu icerigini bilseydim onceden bakardim ne guldum ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…