Evet hem de çok fazla bende hem yanma ilişki esnasında ağrı ilişki sonrası su degdiginde sanki tuz basmışlar gibi aciyordu idrarımda kan vardı günde on onbeş defa tuvalete gidiyorum resmen
Bende de karın kasık ağrısı vardı ve sarı akıntım bu yaşıma kadar hiç sarı akıntım olmadı demek ki belirti olduğu içinmiş. Umarım iyi haberler alırsınız.
Sonuçlarımı aldim idrar enfeksiyonu yok dedi gebelik de yok dedi zaten gebelik yok diyordum bende ama enfeksiyonu olmamasına şaşırdım afedersiniz hala yaa ve kaşıntı var ve kaşık ağrısı da
Sonuçlarımı aldim idrar enfeksiyonu yok dedi gebelik de yok dedi zaten gebelik yok diyordum bende ama enfeksiyonu olmamasına şaşırdım afedersiniz hala yaa ve kaşıntı var ve kaşık ağrısı da
Asmin canım benim iki tane var Hamd olsun oğlumu emzirmeye bıraktıktan 2 ay sonra kızıma hamile kalmıştım şimdi kızımı emzirmeye bırakalı 2 ay oldu ve bu ay adet olmayınca acaba vat mi dedim eşim istiyor bebek bende kararsızım aslında yaşım ilerliyor esim istediği için çok geç olmadan olsun düşünüyordum anlayacağın kararsızım kim 2 yaşında olacak Eylül de
Kızlar benim testimi de yorumlar mısınız reglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım ilk 5 dkk da cıktı acaba test yeri olabilir mi bana pek varmış gibi gelmedi ama ?