- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Hakkınız da hayırlı si olsun rabbim bizleri de sevindirsinHayırlısı canım bilmiyorum ki ilk kez oluyor böyle
Beş dakika içinde çıktıysa vardır belirtiler var mı
Amin canım hayırlısı bana sanki değilim gibi geliyorHakkınız da hayırlı si olsun rabbim bizleri de sevindirsin
Kasikda agrilar var sık idrara çıkma sarı akıntı ve kaşıntı var goguslerimde uçlarında hafif acıma varBeş dakika içinde çıktıysa vardır belirtiler var mı
Sarı akıntı ve kaşıntı mantar enfeksiyonu ndan olurKasikda agrilar var sık idrara çıkma sarı akıntı ve kaşıntı var goguslerimde uçlarında hafif acıma var
Bugün kan verdim saglik ocağın da yarın sonucu alicam verdik ten sonra yaptım testi ilk 5 dk bu şekilde çıktı ama benim adet 9 gün gecikti olsaydı daha net cikmazmiydi
Olabilir aile hekime söyledim idrar testide verdim sonuçlar hayırlısıyla yarın bakalım ne çıkacak enfeksiyondan dolayı çıkar mı test böyleSarı akıntı ve kaşıntı mantar enfeksiyonu ndan olur
İdrar testinde çıkar idrar yolu enfeksiyonu ysaOlabilir aile hekime söyledim idrar testide verdim sonuçlar hayırlısıyla yarın bakalım ne çıkacak enfeksiyondan dolayı çıkar mı test böyle
İdrar yaparken yanma var miOlabilir aile hekime söyledim idrar testide verdim sonuçlar hayırlısıyla yarın bakalım ne çıkacak enfeksiyondan dolayı çıkar mı test böyle
Olabilir tabiki sen normal hayatina devam et kafana bisey takma keyfine bak illaki ögrenceksn olumlu veya olumsuz .. insallah banada nasip olur 3 yildir istiyorum ama yalanci gebelk olmustu testte benim eger hormon ilaci kullaniyorsan yaniltabilir haberin olsun canimElimde aynı testten var ama sabah ilk idrarla yapicam bilmiyorum hayırlısı aşırı derecede kasımda ağrım var sürekli lavobaya gitme isteği kaşıntı var ama tabi pisikolajik de olabilir
Bende öyle dusunuyorim hayırlısı olsun yarin ogrenicem kan testiyle insallahGebesiniz bence
İdrar yaparken yanma var m
Bende de karın kasık ağrısı vardı ve sarı akıntım bu yaşıma kadar hiç sarı akıntım olmadı demek ki belirti olduğu içinmiş. Umarım iyi haberler alırsınız.Kasikda agrilar var sık idrara çıkma sarı akıntı ve kaşıntı var goguslerimde uçlarında hafif acıma var
Sizde büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu var tahlilde çıkar geçmiş olsunHayir idrar yaparken vajinada çok afedersiniz
Gebelikmi sizin ki oldu bu belirtilirken sinra5Bende de karın kasık ağrısı vardı ve sarı akıntım bu yaşıma kadar hiç sarı akıntım olmadı demek ki belirti olduğu içinmiş. Umarım iyi haberler alırsınız.
Teşekkürler hayırlısı artık canım şimdi geçti 2 3 gün sürdü afedersin önce kaşıntı başladı ondan sonra kaşınan yerlerde yanma oldu şimdi geçtiSizde büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu var tahlilde çıkar geçmiş olsun
Bende öyle olmustumHayir idrar yaparken vajinada çok afedersiniz
Enfeksiyon mu xikti idrardaBende öyle olmustum
Evet hem de çok fazla bende hem yanma ilişki esnasında ağrı ilişki sonrası su degdiginde sanki tuz basmışlar gibi aciyordu idrarımda kan vardı günde on onbeş defa tuvalete gidiyorum resmenEnfeksiyon mu xikti idrarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?