Hamile miyim yardim edin

Geç döllenme olabilir takip edin zaten kan vermişsiniz haber verin yarın
Bugün kan verdim saglik ocağın da yarın sonucu alicam verdik ten sonra yaptım testi ilk 5 dk bu şekilde çıktı ama benim adet 9 gün gecikti olsaydı daha net cikmazmiydi

Elimde aynı testten var ama sabah ilk idrarla yapicam bilmiyorum hayırlısı aşırı derecede kasımda ağrım var sürekli lavobaya gitme isteği kaşıntı var ama tabi pisikolajik de olabilir
Olabilir tabiki sen normal hayatina devam et kafana bisey takma keyfine bak illaki ögrenceksn olumlu veya olumsuz .. insallah banada nasip olur 3 yildir istiyorum ama yalanci gebelk olmustu testte benim eger hormon ilaci kullaniyorsan yaniltabilir haberin olsun canim

Kasikda agrilar var sık idrara çıkma sarı akıntı ve kaşıntı var goguslerimde uçlarında hafif acıma var
Bende de karın kasık ağrısı vardı ve sarı akıntım bu yaşıma kadar hiç sarı akıntım olmadı demek ki belirti olduğu içinmiş. Umarım iyi haberler alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…