İdrarın da kan yok gerisi var canımEvet hem de çok fazla bende hem yanma ilişki esnasında ağrı ilişki sonrası su degdiginde sanki tuz basmışlar gibi aciyordu idrarımda kan vardı günde on onbeş defa tuvalete gidiyorum resmen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim yardim edin
- Konu Sahibi Cansel987
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gebelik var mi pekiİdrarın da kan yok gerisi var canım
- 1 Haziran 2022
- 2
- 0
- 1
- 23
Bende bugün yaptım ilk 2 dakika bekledim tek çizgiydi 1 saat sonra baktım böyle oluşmuş sizce gebelik var Mıdır ?Bende bugün yaptım ilk 5 dk ama silik var mi yok mu bilemedim
Eklentiler
- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Bende vardı üç gün çok acı çektimİdrarın da kan yok gerisi var canım
Bilemedim canım ama beklediği için bu şekilde olmuş galibaBende bugün yaptım ilk 2 dakika bekledim tek çizgiydi 1 saat sonra baktım böyle oluşmuş sizce gebelik var Mıdır ?
- 1 Haziran 2022
- 2
- 0
- 1
- 23
Bende bugün yaptım ilk 2 dakika bekledim tek çizgiydi 1 saat sonra baktım böyle oluşmuş sizce gebelik var Mıdır ?Teşekkürler hayırlısı artık canım şimdi geçti 2 3 gün sürdü afedersin önce kaşıntı başladı ondan sonra kaşınan yerlerde yanma oldu şimdi geçti
Eklentiler
Sonuçlarımı aldim idrar enfeksiyonu yok dedi gebelik de yok dedi zaten gebelik yok diyordum bende ama enfeksiyonu olmamasına şaşırdım afedersiniz hala yaa ve kaşıntı var ve kaşık ağrısı daBende de karın kasık ağrısı vardı ve sarı akıntım bu yaşıma kadar hiç sarı akıntım olmadı demek ki belirti olduğu içinmiş. Umarım iyi haberler alırsınız.
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.277
- 248
- 40
Idrar yolu değilde vajinal olarak mantar enfeksiyon filan vardir belki.Sonuçlarımı aldim idrar enfeksiyonu yok dedi gebelik de yok dedi zaten gebelik yok diyordum bende ama enfeksiyonu olmamasına şaşırdım afedersiniz hala yaa ve kaşıntı var ve kaşık ağrısı da
Galiba krem verdi kullan dedi 110 gün bekle adet olmaz isen kadın doğuma git dedi bakalım hayırlısıIdrar yolu değilde vajinal olarak mantar enfeksiyon filan vardir belki.
10 gün olacak tiGaliba krem verdi kullan dedi 110 gün bekle adet olmaz isen kadın doğuma git dedi bakalım hayırlısı
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.277
- 248
- 40
sağlık olsun. Istiyor muydunuz bebek? Istiyorsaniz inşallah en kisa zamanda olur10 gün olacak ti
Asmin canım benim iki tane var Hamd olsun oğlumu emzirmeye bıraktıktan 2 ay sonra kızıma hamile kalmıştım şimdi kızımı emzirmeye bırakalı 2 ay oldu ve bu ay adet olmayınca acaba vat mi dedim eşim istiyor bebek bende kararsızım aslında yaşım ilerliyor esim istediği için çok geç olmadan olsun düşünüyordum anlayacağın kararsızım kim 2 yaşında olacak Eylül desağlık olsun. Istiyor muydunuz bebek? Istiyorsaniz inşallah en kisa zamanda olur
Kızlar benim testimi de yorumlar mısınız reglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım ilk 5 dkk da cıktı acaba test yeri olabilir mi bana pek varmış gibi gelmedi ama ?