Arkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim teste bakar mısınız? 🙏🏻
- Konu Sahibi Arzuuu34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- 23 Aralık 2023
- 117
- 56
- 13
- 29
Bence var gibi duruyo ama bir kac gün icerisinde dahada koyulasir cizgi Ben hamileliklerimi hep boyle 1 hafta oncesinden orenmistim çok az bise daha koyuydu sizin cizginizden benim testlerimArkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
- 3 Mart 2024
- 20
- 2
- 1
- 27
Var gibi canım hayırlısı olsun inşallah bende silik de olsa görmek istiyorum bu tabloyu insanın içi kıpır kıpır oluyor Çok geçmiş olsun canım bende geçen ay düşük yaptım insan çok kötü oluyor benimde 3 gün var adetime bugün cuma dua edelim kızlar inşallah güzel haberler alırız mutlaka haber ver kuzumArkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
Kaset test artı med mi o böyle cikartiyor bu aralarHassas test negatif, kaset test pozitif gibi… anlamadım bu işi
- 29 Kasım 2023
- 965
- 777
- 23
Teste gore cizgi var. Ama artimed olmasi kafa karistiriyor. Baska marka alip denemekte fayda var. Normalde erken gebelik daha net sonuc vereceginden ben prodoctor erken gebelik testine guvenirdim. Bu hamile degilsiniz demek degil, belki de birkac gun sonra cift cizgiyi gorursunuz bilemiyorum. Ama artimede guvenmiyorum.Artı med kaset testi pozitif, predictor hassas gebelik testi negatif. Eğer bu artı med bize yersiz mutluluk yaşatıp, yok yere hamile gösteriyorsa toplanıp dava açalım kör oldum bakmaktan…
- 3 Mart 2024
- 20
- 2
- 1
- 27
Sağol canım amin inşallahBende Ocak ayında kürtaj oldum bir adet gördüm bu ay tekrar denedim inşallah sağlıkla bebeklerimiz olsun… bugün cuma gerçekten Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sizede çok geçmiş olsun
Bende artı med e hiç güvenmiyorum.yarın sabah predictor ile tekrar deneyeceğim. Hayırlısı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre olur. Ne zor işlermiş hamileliği öğrenmek , sonra kalbi attı atmadı, 12 haftayı geçti geçmedi sağlıklı oldu olmadı. Bu süreçte gerçekten şunu anladım. Bizler şans eseri doğmuşuz. Annemiz bir kez doktora gitmiş onda da doğuma… Allah hepimizin gölüne göre versin
- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
Aynısı benimde çıktı artı med te erken gebelikte çıkmadı çünkü iki gün önce yaptım benBende artı med e hiç güvenmiyorum.yarın sabah predictor ile tekrar deneyeceğim. Hayırlısı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre olur. Ne zor işlermiş hamileliği öğrenmek , sonra kalbi attı atmadı, 12 haftayı geçti geçmedi sağlıklı oldu olmadı. Bu süreçte gerçekten şunu anladım. Bizler şans eseri doğmuşuz. Annemiz bir kez doktora gitmiş onda da doğuma… Allah hepimizin gölüne göre versin