Hamile miyim? tecrübeli hanımlar yardım edersiniz çok sevirim.

simdi bise diycemde...madem korkuyorsun hamile kalmaktan, neden onlemini almiyorsun(uz)?

herneysede kan testi kesin cozumdur...

prezrvatif kullandım fakat internette yırtılma sonucu hamile kalanlar olmuş. ben zaten hamilelik konusunda şüphelerimi bitirmiştim kafamda 8. haftadan sonra. ta ki geçen hafta yani 11 haftada karnımdaki çizgiyi görene kadar. tst yaptım oda negatif çıktı fakat insan psikolojikmn o çizgiyi nasıl oluşturabilirki.

ya geçenin 3 ünden beri burda kafa patlatacağına git en yakın bi labaratuara beta hcg baktırmak istiyorum de 2 saatte çıkıyor sonuç. En pahalı hastanede bile bu test 60-70 TL civarı

Bu arada hepsi psikolojik bence ama test yaptırman en iyisi. Üstelik 12. haftada bebeğin hareketini hissetmen mümkün bişey değil

yok zeki değiliz de müneccim olmaek üzereyiz..kusura bakma kimliğini deşifre etmemek için aynı tarihlerde iki farklı durum oluşturmaya çalıştığını anlamadık.bir dahakine kafamızı yorarız.

o zaman önce bir sorun yada düşünün. "aa açığını buldum. yalan söylüyor ehıheıhıe" demeniz gerçekten gülünç. müneccimlik yolunda başarılar.

Çok takma kafaya hamileysen 4-5 ay içinde doğurursun zaten...

Şaka bir yana gidip bir hastanede kan testi yaptırmayı neden istemiyorsun onu anlamadım. Kan değeri normale dönüyor diye bir şey yok. Hamileysen kanda çıkar.

bence psikolojık çunku o dediğin cızgı 12 haftada cıkacaını sanmıorum ben 23 haftalıkken bıle yoktu

o zaman önce bir sorun yada düşünün. "aa açığını buldum. yalan söylüyor ehıheıhıe" demeniz gerçekten gülünç. müneccimlik yolunda başarılar.

konu sahibi artık şaka yaptığını düşünmeye başladım o yüzden bu mjını ciddiye almıyorum.

konuya gelecek olursak bu kadar araştırıp bu şüpheyle yaşamak yerine keşke kanda gebelik testi yaptırsaydınız daha mantıklı olurdu.

senin gibi bakire değilim kızlığımı diktirdim diye konu açmıyoruz allahtan.
allah iftiradan korusun ben bes senelik evliyim iki çocugum var ayrıca buraya bir yıllık uyeyim sen kariştirdin yada iftira ediysn bilen bilir kendi ahlakszliginizi baskalarına iftira atmya çalişarak ort pas etmye çalişma ahlaksız edepsiz seni namussuz

artı hareket de olmaz tecrubelı anneler bıle 17 18. haftalarda ancak hıssedıyolar onlar bağırsaklarındır ama yıne de git bı kan testı yaptır nısanlısın sonucta dugun ne zaman kımsenın kınamasına bakma sen

psikolojik olabilir ama
testin birinde 2.çizgi belirsiz demişsin
bu durumda hamile olma şansın var
en iyisi özelde kan testi yaptır

Ben bişeyi merak ettim cevap yazdınız mı bilmiyorum,20 haziranda nişanlınınızla birlikte olup,21 haziranda çok yalnızım(ki bu yalnızlık 21 hazirandan baya öncesini kastediyor,)diye konu konu açtınız ikisinden biri doğru değil ya da eksik anlatıyorsunuz..dürüst değilseniz ciddi cevaplar beklemeyin insanları da terslemeyin!!

nette 11. haftadan sonra kan değerleri normale dönüyor diye okudum. o yüzden korkuyorum oda beni bulursa diye.
kan değerleri falan normale dönmez beta hcg hormonu halen vardır asla normale dönmez zaten normalde 12. haftada ikili tarama testi yapıır ve bu testtede bebeğin ense kalınlığına ve bu hormona bakılır

dün arkadaşımla konuştum oda hamile olmadığımı düşünüyor fakat bana destek oluyor sağolsun yaımdaydı tüm olaylarda. kist için gideriz dedi ultrasona. varsa zaten doktor söyler diye düşündük çünkü gebelik için desem ve 12 haftamda olsam tuhaf bakışlarla karşı karşıya kalıcam doğal olarak. nasıl anlamadı bugüne kadar diye. ama yemin ederim 6 test yaptım daha napayım ki ben? birde adetim siyaha yakın koyu renkli kanla başlıyor ve normale dönüyor. annem üşütmüşsündür dedi. ama nette bu düşük tehlikesi olan yada düşüren bayanlarda oluyormuş gerçi düşük tehlikesi olsa bile kanamanın adet günlerime denk gelmesi ve 3 kere olması banada imkansız gibi geliyor. gecelerdir araştırıyrum sabahlara kadar. daha önce yalnız yaşıyordum fakat şuan okul için bir akrabmn yanında farklı bir şehirde kalıyorum. arkadaşım yaşadığım şehirde. sanırım en güzeli yaşadığım şehre dönüp yaptırmak. çok teşekkür ederim bu arada.

kimseye hesap vermek zorunda değilsin...direk gidip hamilelik testi yaptırmak isityorum de... okadar...parasıyla değil mi.... ama devlete gitsen yada sağlık ocağına sorun çıkar ve bir sürü soru sorarlar...birde sana ahlak dersi verip gönderirler ...git yaptır o homon sürekli artıyor öyle normale dönsede geldiği düzey hamilelik anlamına geliyor...hamile olmayan bir kadındakinden yüksektir... kan testi yaptır yada çıkmaz diyorsan emind e ğilsen kadın doğum uzamnına görün usg de baksın sende rahatla...
ben özele gittim hamileliğimde..
kadın doğum randevu al gir son adet tarihini söyleyeceksin okadar sana başka birşey sormayacak evlimisin falan filan diye sormaz...ilk gebelikmi falan filan diye sorular sorar buda normal zaten... özelde sen onlar için para getiren bir müşterisin kimse hesap soramaz...

Karninizda hareket hissetnek icinde gobekteki cizgi icinde erken daha canim naptiniz:) bence siz psikolojik hamilesiniz ama suda varki asla sakaya gelmez bu durum herzaman ama herzaman bir ihtimal vardir vakit kaybetmeden kan testine gidin

bir bayan 13 haftalık hamileymiş ve çizgiyi tarif ettim az önce. ondada aynı şekildeymiş. kasıklarda belirgin göbek deliğine doğru silik. haklısınız hatta kan testini dahi geçtim artık ultrasona giricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…