• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? tecrübeli hanımlar yardım edersiniz çok sevirim.

dansmarue! yorum yapanın en olduğunu yeni farkettim. Daha öncede konuşmuşluğumuz vardır. Yorumlarını da beğenirim hep. Bana neden böyle sertçe bir tepki verdin anlamadım.

Ben kisiye yorum yapmiyorum. Benim sana garezim yok. Olay cok komik. Bu kadar strese girmis olman komik.

Devamli boyle konular aciliyor. Ultrason cihazimiz yok ya karnini gorelim.

Allah'ım kaybettiğim kız kardeşimi buldum! Yahu bu ne evham bende sadece ben böyleyim sanıyordum. Canım prezervatif var, sen üstüne üç ay adet olmuşssun ve hala korkuyor musun ? Hiç korkma. Bedenimizde mevsim geçişlerinde günlerin uzaması kısalmasıyla bir sürü değişim olur. Genişleriz, şişeriz. Göğüslerindeki bu değişim bundandır. Sen korkuyla her değişikliği izlediğinden kötüye yoruyorsun. Ben de benzer korkuyla iki sene önce dört test yaptım yetmedi ultrasona girdim hiçbir şey çıkmadı. Ben bir de stresten gecikme de yaşatmışım kendime nasıl paniktim düşün. Ama senin bu korkun çok yersiz. Bu arada merak ettim yengeç burcu musun :KK48:

benim test 6yı buldu :) yargılamadığına sevindim ya bu öyle garip birşey ki insan ikna olamıyor. Ne kadar belirti varsa hepsini yaşıyor, şüphe peşini bırakmıyor bir türlü. Tam dedim hamile değilim, sonrada bu kahverengi çizgi çıktı ortaya. Sanırım bende ultrasona girmeden rahatlayamıcam. Hani hamilelik olmaz diye düşünür, ama tüm belirtilerini yaşarsın ya tam olarak o durumdayım. Umarım bende senin gibi rahatlarım bu işin sonunda. bidaha da tövbe. ders oluyor ama insana. bu cümleyi kuracağımı hiç düşünmezdim. :)

Ben kisiye yorum yapmiyorum. Benim sana garezim yok. Olay cok komik. Bu kadar strese girmis olman komik.

Allah'ım kaybettiğim kız kardeşimi buldum! Yahu bu ne evham bende sadece ben böyleyim sanıyordum. Canım prezervatif var, sen üstüne üç ay adet olmuşssun ve hala korkuyor musun ? Hiç korkma. Bedenimizde mevsim geçişlerinde günlerin uzaması kısalmasıyla bir sürü değişim olur. Genişleriz, şişeriz. Göğüslerindeki bu değişim bundandır. Sen korkuyla her değişikliği izlediğinden kötüye yoruyorsun. Ben de benzer korkuyla iki sene önce dört test yaptım yetmedi ultrasona girdim hiçbir şey çıkmadı. Ben bir de stresten gecikme de yaşatmışım kendime nasıl paniktim düşün. Ama senin bu korkun çok yersiz. Bu arada merak ettim yengeç burcu musun :KK48:

Aslan burcuyum :)

göğüs halkaları koyulaşır hamilelikte .Var mı böyle bir durum

benim test 6yı buldu :) yargılamadığına sevindim ya bu öyle garip birşey ki insan ikna olamıyor. Ne kadar belirti varsa hepsini yaşıyor, şüphe peşini bırakmıyor bir türlü. Tam dedim hamile değilim, sonrada bu kahverengi çizgi çıktı ortaya. Sanırım bende ultrasona girmeden rahatlayamıcam. Hani hamilelik olmaz diye düşünür, ama tüm belirtilerini yaşarsın ya tam olarak o durumdayım. Umarım bende senin gibi rahatlarım bu işin sonunda. bidaha da tövbe. ders oluyor ama insana. bu cümleyi kuracağımı hiç düşünmezdim. :)

Zaten korunmuşsunuz yani ortada tedbirsizlik yok sizin evhamınız var. Ama kendinizi daha fazla yemeden bir doktora görünün derim :)

Diyorum ki alalım BDV ye bir tane lazım oluyor. Hepimiz 10 lira versek :KK53:

ne zekisiniz ya. hakiketten. zaten tc kimliğimi de vericem burda. herkes anlasın kimliğimi ailecek cevaplayalım soruları diye.

yok zeki değiliz de müneccim olmaek üzereyiz..kusura bakma kimliğini deşifre etmemek için aynı tarihlerde iki farklı durum oluşturmaya çalıştığını anlamadık.bir dahakine kafamızı yorarız.

kan testi yaptırın kesin sonucu öğrenirsiniz.ben 4 haftalık hamileyken eczanedeki 5 tllik testlerde çıkmıştı olsa çıkardı.

Bu hamilemiyim Piskolojisi öyle birşeyki,
Göğüslerde şişme ,karında büyüme, sanki göğüslerden süt gelecekmişcesine bir gerilme olur.
Yinede içinin rahat etmesi için kan testi yaptır.
Fakat bu eczanelerden aldığın testlerde %99 çıkıyor. birinde çıkmasa diğerinde çıkıyor.

göğüslerim büyüdü fakat gerilme yok. aslında o adetime yakın olduğu için olabilir diye düşündüm bende fakat üstünde damarlar belirince ve kahverengi çizgi oluşunca korktum. yada psikolojik olarak belirtileri okuyup, kendimde aynı şeyleri tek tek buluyorum sanırım. Şuan okuduğum yerde bir akrabamla kalıyorum fakat bir süre yaşadığım şehre geri dönüp orda utrasona girmeyi düşünüyorum. çok teşekkür ederim

Yuksek ihtimal psikolojik ama aman dikkat yalanci gebelik olmasin. Psikolojikmen gebe oldugunu dusunup 9 ay bunu surdurenler var bi doktora gorunun. Cunku beyin vucudu kandiriyor ve tum belirtiler goruluyor hatta karin da buyumeye basliyor o yüzden cok dusunup kendinizi etkilemeyin. Hayvanlarda bile gorulen bi durum bu yalanci gebelik.

Evet bunuda araştırdım. Hamileliği çok fazla iteme ve hamilelikten çok fazla korkma sonucu oluyormuş. Hatta bir doktor kendisine 8 aylık gebe görünümünde birinin geldiğini ve muayne attiğinde karnının boş olduğunu görmüş. Zaten insan beyin gücüyle kendi yaşlandırabilen, 1 gecede çökerten bir özelliğe sahip. Allah korusun. çok teşekkür ederim.

off ne kadar çogaldiya evlenmeden ilişkiye giripte burda hamilemiyim acaba diye konu açanların sayısı

Hayir niye ultrasona giriyosun ben onu anlamiyorum. Kan testi yaptirmak cok basit bisey.

evinden uzakta bir polkliniğe yada özel bir hastaneye git ücretli hamilelik testi yaptıracağını söyle kandan baksınlar...o zaman sormazlar evlimiisn bilmem ne diye...sorarlarsada önemsemezler ücretli yaptırdığın için...
haklayla çizgiyle çubukla vakit kaybetme bence...

evet bende öyle düşündüm ama nette 11. haftadan sonra kan normal değerlerine dönmeye başlar yazıyor. peki bu dediğiniz ultrasonda da geçerlimi? kistim var diyip muayne olmayı düşündüm bende tek çare. arkadaşımla konuştum dün böyle bi karar aldık

birşey sorucam çizgi kasıklarından mı başlıyor? kasıklarda belirgin, göbek deliğine doğru silik değilmi
canım bütün gebelik belirtilerini es geçip bir çizgiye kafa yoruyor olman dışardan bakanlar için anlaşılmaz.
bir kafanı topla lütfen.
ne diyip te gireceksin ultrasona.
ayrıca üstüne görme denilen oaly sanılanın aksine yaygın değildir.
daha önce de yazdım milyarda bir bütün ihtimaller seni mi buldu Allah aşkına.
o kadar korkuyorsun ki gebe kalmış olmaktan zihnin sana oyun oynuyor.
çizelgeden göreceğin gibi hamileyim ve bir hamilelikte olması gerekn belirtileri sırası ile yaşıyorum.bugün de mide bulantım başladı.kasık ağrıları,uyku hali,göğüslerin aşırı hassaslaşması filan kast ettiklerim.
en başta da kan testi.
sen tahminen 12 haftalık san eğer -sana göre tabi bana göre 0 ihtimal:))- kan testinde de belli bir hcg değeri görülecek.sıfırlamaz ki bu değer.sadece artışı duruyor bildiğim kadarıyla.kan testine güvenmiyor gibi yazmışsın da o bakımdan dedim.
bir de yazmadan edemicem hamilelik yaşayan birinden bile daaha fazla araştırma yapmışssın gibi bugüne kadar.
daha neden gitmiyorsun kan vermeye?

Back