• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? tecrübeli hanımlar yardım edersiniz çok sevirim.

Bu hamilemiyim Piskolojisi öyle birşeyki,
Göğüslerde şişme ,karında büyüme, sanki göğüslerden süt gelecekmişcesine bir gerilme olur.
Yinede içinin rahat etmesi için kan testi yaptır.
Fakat bu eczanelerden aldığın testlerde %99 çıkıyor. birinde çıkmasa diğerinde çıkıyor.

hamileliği boyunca dokuz ay adet görenler var canım sen kan testi yaptır acilen

Yuksek ihtimal psikolojik ama aman dikkat yalanci gebelik olmasin. Psikolojikmen gebe oldugunu dusunup 9 ay bunu surdurenler var bi doktora gorunun. Cunku beyin vucudu kandiriyor ve tum belirtiler goruluyor hatta karin da buyumeye basliyor o yüzden cok dusunup kendinizi etkilemeyin. Hayvanlarda bile gorulen bi durum bu yalanci gebelik.

hormonal duzensizlikten dolayi o hamilelik cizgisi dedigin seyden normal insandada cikabilir bende sen git bi kan testi yaptir. Hamile oldugunu sanmiyorum

Hanımlar merhaba. Ben bundan 3 ay önce nişanlımla ilişkiye girdim. Adet oldum sonrasında fakat hamilelik belirtileri gösteriyorum. Deliricek gibi oldum o yüzden. Birde size sorayım siz bunları daha iyi bilisiniz, tecrübelisiniz diye umarım bana yardım edersiniz. 20 haziranda ilişkiye girdik ve adetlerim düzenli. ilişkiden 6 hafta sonra test yaptım negatifti. 8. hafta tekrar yaptım hafif bir çizgi çıktı. içime sinmedi 2 gün sonra tekrarladım oda negatifti. 3 defa adet gördüm o günden beri fakat göğüslerim çok büyüdü, üzerindeki damarlar belli, göğüs halkalarım genişledi ve karnımda hamilelerde çıkan kahverengi çizgi oluştu. Bu olanlara anlam veremiyorum. Doktora gitmedim bu süreçte test negatif ve adet oluyorum diye. Fakat bu belirtiler aklımı kaçırmama sebep olucak. Sizce ihtimal nedir? 12 haftalık olucak nerdeyse eğer varsa. geçen hafta tekrar test yaptım oda negatifti ama 11. haftada zaten testte çıkması zormuş kan seviyesi düzene girdiği için. Karnımdada hareketlilik hissediyorum. Nasıl olabilir bu... Bu konuda fikriniz var mı?
evinden uzakta bir polkliniğe yada özel bir hastaneye git ücretli hamilelik testi yaptıracağını söyle kandan baksınlar...o zaman sormazlar evlimiisn bilmem ne diye...sorarlarsada önemsemezler ücretli yaptırdığın için...
haklayla çizgiyle çubukla vakit kaybetme bence...

Hanımlar merhaba. Ben bundan 3 ay önce nişanlımla ilişkiye girdim. Adet oldum sonrasında fakat hamilelik belirtileri gösteriyorum. Deliricek gibi oldum o yüzden. Birde size sorayım siz bunları daha iyi bilisiniz, tecrübelisiniz diye umarım bana yardım edersiniz. 20 haziranda ilişkiye girdik ve adetlerim düzenli. ilişkiden 6 hafta sonra test yaptım negatifti. 8. hafta tekrar yaptım hafif bir çizgi çıktı. içime sinmedi 2 gün sonra tekrarladım oda negatifti. 3 defa adet gördüm o günden beri fakat göğüslerim çok büyüdü, üzerindeki damarlar belli, göğüs halkalarım genişledi ve karnımda hamilelerde çıkan kahverengi çizgi oluştu. Bu olanlara anlam veremiyorum. Doktora gitmedim bu süreçte test negatif ve adet oluyorum diye. Fakat bu belirtiler aklımı kaçırmama sebep olucak. Sizce ihtimal nedir? 12 haftalık olucak nerdeyse eğer varsa. geçen hafta tekrar test yaptım oda negatifti ama 11. haftada zaten testte çıkması zormuş kan seviyesi düzene girdiği için. Karnımdada hareketlilik hissediyorum. Nasıl olabilir bu... Bu konuda fikriniz var mı?
belirtiler hamilelik belirtisi de sen de psikolojik yapıyor olabilirsin. ama karnındaki çizgi göğüs halkalarının büyümesi falan.
zaten çok geç artık hamileysen de. bunları düşüneceğine özel bir hastanede en çok 20 tl verip kan tahlili yaptırabilirsin.
ayrıca bebek gibi bir düşünceniz yoksa neden korunmadınız?

Karninizda hareket hissetnek icinde gobekteki cizgi icinde erken daha canim naptiniz:) bence siz psikolojik hamilesiniz ama suda varki asla sakaya gelmez bu durum herzaman ama herzaman bir ihtimal vardir vakit kaybetmeden kan testine gidin

Herkesin bir şeye açlığı oluyor. Sizde erkek ihtiyacı sanırım.

Ha[iQUOTE="__BADE__, post: 37029026, member: 488334"]yalnızlıktan fantezi kura kura hamile kaldın galiba.:KK57: ay pardon o konuyu kuzeninin açmıştı dimi:KK53:[/QUOTE]

Hadi canim yok artik yaaaa:) kandirildik yani:)

Hanımlar merhaba. Ben bundan 3 ay önce nişanlımla ilişkiye girdim. Adet oldum sonrasında fakat hamilelik belirtileri gösteriyorum. Deliricek gibi oldum o yüzden. Birde size sorayım siz bunları daha iyi bilisiniz, tecrübelisiniz diye umarım bana yardım edersiniz. 20 haziranda ilişkiye girdik ve adetlerim düzenli. ilişkiden 6 hafta sonra test yaptım negatifti. 8. hafta tekrar yaptım hafif bir çizgi çıktı. içime sinmedi 2 gün sonra tekrarladım oda negatifti. 3 defa adet gördüm o günden beri fakat göğüslerim çok büyüdü, üzerindeki damarlar belli, göğüs halkalarım genişledi ve karnımda hamilelerde çıkan kahverengi çizgi oluştu. Bu olanlara anlam veremiyorum. Doktora gitmedim bu süreçte test negatif ve adet oluyorum diye. Fakat bu belirtiler aklımı kaçırmama sebep olucak. Sizce ihtimal nedir? 12 haftalık olucak nerdeyse eğer varsa. geçen hafta tekrar test yaptım oda negatifti ama 11. haftada zaten testte çıkması zormuş kan seviyesi düzene girdiği için. Karnımdada hareketlilik hissediyorum. Nasıl olabilir bu... Bu konuda fikriniz var mı?[/QUOTE
12 haftalık bi bebekte daha hareket hissetmezsin. Ayrıca göğüslerinin büyüyüp o kahverengi leke icin 6-7 aylık olmadı lazım. Ama yine de iciniz rahat edecekse kan tahlili yaptırın. Testte negatif görüp hamile olan cok kisi var. Insallah dugun yakındır

önlemini alsanızda şu psikolojiyi yaşamasanız günlerdir hamilelik belirtilerini araştıracağına ilişkiye girmeden önce doğum kontrol yöntemlerine baksaydın o daha az zamanını alırdı

Merhaba Hanımlar.

Aylardır giremiyorum siteye sınavdan dolayı.
Atlatınca bir gireyim dedim :)

Benim sorunum şu;
23 yaşındayım ve bazı aile problemlerinden dolayı yalnız yaşıyorum.
Her ay maaş alıyorum sigortadan. Sınava çalışabilmek işten çıktım ve onunla geçiniyorum şuan fakat acilen işe girmem gerekiyor. Bunun içinde sınav sonuçlarını bekliyorum haliyle. Yakın olarak 2 dostum var. Kendimi eve kapattım aylardır ve çok bunaldım bu durumdan. Arkadaşım arada geliyor, kalıyor bazende dışarı çıkıyoruz ama yetmiyor bu. Kendimi aşırı yalnız hissediyorum. Bazen yanımda olan, bana destek olabilecek bir erkek arkadaş edineyim diyorum fakat oda olmuyor. Görüştüklerim oluyor fakat düzgün biri çıkmıyor karşıma bir türlü. Kafayı yemek üzereyim evde. Yalnız olunca da insan kafasında kurup duruyor. Ben niye böyleyim, niye normal bir hayatım, ilişkim yok diye. Asosyal oldum sanırım birde sınav sevdasına :KK43:
Kendimi çok yaşlı hissediyorum, sanki tek başıma ölecekmiş gibi.

Sizce sosyalleşmek, yeni insanlar tanımak için ne yapmalıyım?
Artık düzgün birisi çıksın istiyorum karşıma. İnternetten, ordan burdan hep sorunlu insanlar denk geliyor.

Birde yalnız yaşadığım için beni basit görüyor olabilirler mi?
Bu konuda nasıl bir tavır takınmalıyım sizce.
Ne yapıcağımı hiç bilmiyorum artık.
Fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki.

21 haziran 2014 te böyle bir konu açmışsın
ne zaman hayatına birini aldın ne zaman nişanlandın da ne zaman hamile kaldın

Iliskiye girmeyi becerip bi labarotuvarda test yaptiramamak aylarca bunun stresini yasamak. Aklin yerinde mi senin ya? Cok zor bisey degil bu test. Ozel laboratuvara gider ismini de vermeden halledersin. Bence tam manasiyla iliskiye girmek labarotuvara gitmekten daha zor. Hele sevgilinin evine gidebilecek kadar musaitligin varsa sorun ne anlamadim.

Bu arada hamile degilsin.

sana ilişkiye girmeyi becerebilmişmiyim? evine gitcek kadar musaitmiymişim? diye sormuyorum. konuyu doğru düzgün okumadıysan bilemem. testler negatifti. Şüphem bitmişti ama karnımdaki çizgiyi görünce konu açtım. Herkesin senin kadar kafası çalışıyor merak etme. Kan seviyeleri 11 haftadan sonra normale dönmeye başlıyor, ben 12 haftalığm. Onu geçtim fikir almak için konu açtım, uslubunu düzelt.

Iliskiye girmeyi becerip bi labarotuvarda test yaptiramamak aylarca bunun stresini yasamak. Aklin yerinde mi senin ya? Cok zor bisey degil bu test. Ozel laboratuvara gider ismini de vermeden halledersin. Bence tam manasiyla iliskiye girmek labarotuvara gitmekten daha zor. Hele sevgilinin evine gidebilecek kadar musaitligin varsa sorun ne anlamadim.

Bu arada hamile degilsin.

dansmarue! yorum yapanın en olduğunu yeni farkettim. Daha öncede konuşmuşluğumuz vardır. Yorumlarını da beğenirim hep. Bana neden böyle sertçe bir tepki verdin anlamadım.

Back