- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi misscoffee
-
dansmarue! yorum yapanın en olduğunu yeni farkettim. Daha öncede konuşmuşluğumuz vardır. Yorumlarını da beğenirim hep. Bana neden böyle sertçe bir tepki verdin anlamadım.
Allah'ım kaybettiğim kız kardeşimi buldum! Yahu bu ne evham bende sadece ben böyleyim sanıyordum. Canım prezervatif var, sen üstüne üç ay adet olmuşssun ve hala korkuyor musun ? Hiç korkma. Bedenimizde mevsim geçişlerinde günlerin uzaması kısalmasıyla bir sürü değişim olur. Genişleriz, şişeriz. Göğüslerindeki bu değişim bundandır. Sen korkuyla her değişikliği izlediğinden kötüye yoruyorsun. Ben de benzer korkuyla iki sene önce dört test yaptım yetmedi ultrasona girdim hiçbir şey çıkmadı. Ben bir de stresten gecikme de yaşatmışım kendime nasıl paniktim düşün. Ama senin bu korkun çok yersiz. Bu arada merak ettim yengeç burcu musun
Ben kisiye yorum yapmiyorum. Benim sana garezim yok. Olay cok komik. Bu kadar strese girmis olman komik.
Devamli boyle konular aciliyor. Ultrason cihazimiz yok ya karnini gorelim.
Allah'ım kaybettiğim kız kardeşimi buldum! Yahu bu ne evham bende sadece ben böyleyim sanıyordum. Canım prezervatif var, sen üstüne üç ay adet olmuşssun ve hala korkuyor musun ? Hiç korkma. Bedenimizde mevsim geçişlerinde günlerin uzaması kısalmasıyla bir sürü değişim olur. Genişleriz, şişeriz. Göğüslerindeki bu değişim bundandır. Sen korkuyla her değişikliği izlediğinden kötüye yoruyorsun. Ben de benzer korkuyla iki sene önce dört test yaptım yetmedi ultrasona girdim hiçbir şey çıkmadı. Ben bir de stresten gecikme de yaşatmışım kendime nasıl paniktim düşün. Ama senin bu korkun çok yersiz. Bu arada merak ettim yengeç burcu musun
Benim karnımda şimdiden hafif çizgi var ve uç aylık hamileyim henüz.
Konu sahibine diyeceğim şu ki git kan testi yaptır. En garanti.
benim test 6yı buldu :) yargılamadığına sevindim ya bu öyle garip birşey ki insan ikna olamıyor. Ne kadar belirti varsa hepsini yaşıyor, şüphe peşini bırakmıyor bir türlü. Tam dedim hamile değilim, sonrada bu kahverengi çizgi çıktı ortaya. Sanırım bende ultrasona girmeden rahatlayamıcam. Hani hamilelik olmaz diye düşünür, ama tüm belirtilerini yaşarsın ya tam olarak o durumdayım. Umarım bende senin gibi rahatlarım bu işin sonunda. bidaha da tövbe. ders oluyor ama insana. bu cümleyi kuracağımı hiç düşünmezdim. :)
Ben kisiye yorum yapmiyorum. Benim sana garezim yok. Olay cok komik. Bu kadar strese girmis olman komik.
Devamli boyle konular aciliyor. Ultrason cihazimiz yok ya karnini gorelim.
kimliğimin anlaşılmaması için tarihlerde ufak oynamalar yaptım.20 haziranda nisanlinla iliskiye girmissin ama 21 haziranda konu acmissin cok yalnizim erkek arkadas mi edinsem diye.
Senin sevismeler de psikolojik galiba
hahahaha
şaka gibi..psikolojik olarak sevişip hamile kalınabiliyor demek ki.teknoloci çok ilerledi çok.
ne zekisiniz ya. hakiketten. zaten tc kimliğimi de vericem burda. herkes anlasın kimliğimi ailecek cevaplayalım soruları diye.
Bu hamilemiyim Piskolojisi öyle birşeyki,
Göğüslerde şişme ,karında büyüme, sanki göğüslerden süt gelecekmişcesine bir gerilme olur.
Yinede içinin rahat etmesi için kan testi yaptır.
Fakat bu eczanelerden aldığın testlerde %99 çıkıyor. birinde çıkmasa diğerinde çıkıyor.
evet bende okudum. nette sabahlara kadar araştırdım nadirde olsa olurmuş birde hamile olduğunu 5 ay sonra anlayan bile oluyormuş.hamileliği boyunca dokuz ay adet görenler var canım sen kan testi yaptır acilen
Yuksek ihtimal psikolojik ama aman dikkat yalanci gebelik olmasin. Psikolojikmen gebe oldugunu dusunup 9 ay bunu surdurenler var bi doktora gorunun. Cunku beyin vucudu kandiriyor ve tum belirtiler goruluyor hatta karin da buyumeye basliyor o yüzden cok dusunup kendinizi etkilemeyin. Hayvanlarda bile gorulen bi durum bu yalanci gebelik.
benim test 6yı buldu :) yargılamadığına sevindim ya bu öyle garip birşey ki insan ikna olamıyor. Ne kadar belirti varsa hepsini yaşıyor, şüphe peşini bırakmıyor bir türlü. Tam dedim hamile değilim, sonrada bu kahverengi çizgi çıktı ortaya. Sanırım bende ultrasona girmeden rahatlayamıcam. Hani hamilelik olmaz diye düşünür, ama tüm belirtilerini yaşarsın ya tam olarak o durumdayım. Umarım bende senin gibi rahatlarım bu işin sonunda. bidaha da tövbe. ders oluyor ama insana. bu cümleyi kuracağımı hiç düşünmezdim. :)
evinden uzakta bir polkliniğe yada özel bir hastaneye git ücretli hamilelik testi yaptıracağını söyle kandan baksınlar...o zaman sormazlar evlimiisn bilmem ne diye...sorarlarsada önemsemezler ücretli yaptırdığın için...
haklayla çizgiyle çubukla vakit kaybetme bence...
canım bütün gebelik belirtilerini es geçip bir çizgiye kafa yoruyor olman dışardan bakanlar için anlaşılmaz.birşey sorucam çizgi kasıklarından mı başlıyor? kasıklarda belirgin, göbek deliğine doğru silik değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?