İlk 5 dk içinde mi çıktıSelam kızlar 3 yıllık evliyim 2 buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor tüp bebek yaptırdık tutmadı bu ay adetime 2 gün var kaset test yaptık silik çıktı hamile miyim sizce çokta heveslenmek istemiyorum daha önce de kaset test yapmıştım bundan daha da silik çıkmıştı ama kan verdiğimde çıkmadı test bozukmuş yine aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum ama bunu da görünce heveslendim baya
Evet hemen çıktı beklemedenİlk 5 dk içinde mi çıktı
Grip oldum sağlık ocağına gittim antibiyotik yazacaktı hamilelik ihtimalim olduğu için yazmadı kan testi istedi birazdan kan vereceğim onda. Kesin çıkacak zatenbu testler sürekli bu çizgiyi çıkarıyor. bence farklı bir markayla deneyin
İnşallah vardırGrip oldum sağlık ocağına gittim antibiyotik yazacaktı hamilelik ihtimalim olduğu için yazmadı kan testi istedi birazdan kan vereceğim onda. Kesin çıkacak zaten
he anladımm.. hadi güzel haberler alırsınız inşallahGrip oldum sağlık ocağına gittim antibiyotik yazacaktı hamilelik ihtimalim olduğu için yazmadı kan testi istedi birazdan kan vereceğim onda. Kesin çıkacak zaten
İnşaAllahİnşallah vardır
Amin inşaAllahhe anladımm.. hadi güzel haberler alırsınız inşallah
Kanda negatif çıktıysa yoktur muhtemelen moralinizi bozmak istemem ama çok ümitlenmeyin derim bende ümitlendim bugün ama kan sonucunu bekliyorum işte bu kaset testler yanlış çıkabiliyorMerhaba ben de yaklaşık 3 ay yumurta geliştirici ilaç kullandım ardından çatlatma iğnesi olmadı geçtiğimiz ay aşılama denemek istedim yumurta rezervim az olduğu için tedavi alıyorum bu arada. Aşılama tutmadı regl oldum. Şimdi reglim biteli 1 hafta oldu akşam midem bulandı çok ben de şüpheyle test yaptım kaset test başta görmedim çizgi koydum kenara çöpe atacaktım baktım çizgi var baya şoka girdim. Bu sabah ilk idrarla evde yine kaset test vardı yapayım dedim 5 dk içinde 2. Çizgiyi gördüm çok net değildi ama gözüküyordu bariz. Gittim kan verdim. Kan negatif çıktı açıkçası çok üzüldüm hep aynı yerde özel bir hastaneye veriyorum her verdiğim değer 0.100 çıkıyor acaba diyorum bir ihtimal var mı acaba? Testleri ekliyorum yorumlarınıza ihtiyacım var
Regliniz biteli daha 1 hafta olmusMerhaba ben de yaklaşık 3 ay yumurta geliştirici ilaç kullandım ardından çatlatma iğnesi olmadı geçtiğimiz ay aşılama denemek istedim yumurta rezervim az olduğu için tedavi alıyorum bu arada. Aşılama tutmadı regl oldum. Şimdi reglim biteli 1 hafta oldu akşam midem bulandı çok ben de şüpheyle test yaptım kaset test başta görmedim çizgi koydum kenara çöpe atacaktım baktım çizgi var baya şoka girdim. Bu sabah ilk idrarla evde yine kaset test vardı yapayım dedim 5 dk içinde 2. Çizgiyi gördüm çok net değildi ama gözüküyordu bariz. Gittim kan verdim. Kan negatif çıktı açıkçası çok üzüldüm hep aynı yerde özel bir hastaneye veriyorum her verdiğim değer 0.100 çıkıyor acaba diyorum bir ihtimal var mı acaba? Testleri ekliyorum yorumlarınıza ihtiyacım var
Reglime 3 gün kala bu testlerden yapmıstım aynı böyleydi silik cizgi vardı.Hamileydim.İnsallah kan sonucu da pozitif cıkarSelam kızlar 3 yıllık evliyim 2 buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor tüp bebek yaptırdık tutmadı bu ay adetime 2 gün var kaset test yaptık silik çıktı hamile miyim sizce çokta heveslenmek istemiyorum daha önce de kaset test yapmıştım bundan daha da silik çıkmıştı ama kan verdiğimde çıkmadı test bozukmuş yine aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum ama bunu da görünce heveslendim baya
Ayy inşaAllah ya bu sefer de boşa umutlanmak istemiyorumReglime 3 gün kala bu testlerden yapmıstım aynı böyleydi silik cizgi vardı.Hamileydim.İnsallah kan sonucu da pozitif cıkar
Test sonucunuzu bekliyorum merakla inşallah hamilesinizdir :)Ayy inşaAllah ya bu sefer de boşa umutlanmak istemiyorum
İnşaAllahTest sonucunuzu bekliyorum merakla inşallah hamilesinizdir :)
Yarın belli olacakSonuç ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?