Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama dan sonra kaçıncı gün çizgiyi gördünüzEvet takip ediyorum en son 12 şubatta adet oldum
Erken gebelik testi o yüzden hemen çıktı ve bence kan veririniz merak ediyorsanız yada bekleyiniz adettiniz geçsin öyle anlarsinizKızlar size hamile miyim
Bugün normalde adet olmam gerekiyordu üstteki iki test softec eeken gebelik testi işk 5 dakikada silik çizgi çıkıyor alttaki certian normal kaset ama çok çok silik bir çizgi var gibi
Sonucunuz ne oldu benimde bu testten aynı böyle çıktı bugün kan verdinizmiKızlar size hamile miyim
Bugün normalde adet olmam gerekiyordu üstteki iki test softec eeken gebelik testi işk 5 dakikada silik çizgi çıkıyor alttaki certian normal kaset ama çok çok silik bir çizgi var gibi
Evet betahgcem 14 çıktıSonucunuz ne oldu benimde bu testten aynı böyle çıktı bugün kan verdinizmi
İnşallah vardır sizinde
Eki Görüntüle 3559386 Eki Görüntüle 3559387 Eki Görüntüle 3559388 Benimde testlerim sizinki gibi biraz umutlandım cumartesi regl günüm umarım değerim sizinki gibi çıkar
Yaa gercektenmi çok sevindim adınıza bugunmu kan vermiştiniz bende yarın kan vericem inşallah bendede pozitif olurEvet betahgcem 14 çıktı
Hayırlı olsun benimde bugün adete 6 gün var silik çıktı net gorunmuyor ama ben gördüm olabilir mi sizce ama.hic belirti yokEvet betahgcem 14 çıktı
İnşallah canımYaa gercektenmi çok sevindim adınıza bugunmu kan vermiştiniz bende yarın kan vericem inşallah bendede pozitif olur
6 gün çok erken bir kaç gün kala dene canımHayırlı olsun benimde bugün adete 6 gün var silik çıktı net gorunmuyor ama ben gördüm olabilir mi sizce ama.hic belirti yok
Peki belirti için de erken mi burda görüyorum herkesin bir hafta kala bir sürü belirtisi var.6 gün çok erken bir kaç gün kala dene canım
Bende de hiçbir belirti olmadıPeki belirti için de erken mi burda görüyorum herkesin bir hafta kala bir sürü belirtisi var.
8+1 hamileyim şişkinlik ve göğüs ağrısı dışında hiç belirtim yok inşallah 9 ayimda böyle geçerPeki belirti için de erken mi burda görüyorum herkesin bir hafta kala bir sürü belirtisi var.