• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce

Merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar aksam acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti artış güzel dedi acildeki doktor. Adetim geceli 5 gün oldu benim geç döllenme oldu galiba sizce ne kadarlık oluyor bu degerle bebek cok erken ögrendim. Belirtiler idrar tutamama, sık idrara çıkma, kasık ve aşırı bel ağrısı.
Aaaaaa bu kdr erken öğrenmişsin tebrikler valla hayırlı olsun 😍

Ay insallah o dogana kadar 3 bucuk 4 olur kiskanmadan ilk cocugu yipratmadan basarabilirim insallah 🙏🏼😔
Korkma dikkatli davranırsan gayet güzel olur her şey.Yaş aralığı iyi.Ayni endişeleri ben de yaşamıştım ama korktuğum gibi olmadı bin şükür.Simdi biri 8 biri 4 yaşında Rabbim bagislasin herkesin evladiyla 🤲🥰

Korkma dikkatli davranırsan gayet güzel olur her şey.Yaş aralığı iyi.Ayni endişeleri ben de yaşamıştım ama korktuğum gibi olmadı bin şükür.Simdi biri 8 biri 4 yaşında Rabbim bagislasin herkesin evladiyla 🤲🥰
Masallah canim ay insallah bizimde cok iyi olur rabbim evlatlarimiza saglik sihatler versin 😍🙏🏼

merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar dayanamadim bugün bir idrar testi daha yaptim. Aksam tekrar acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti Eki Görüntüle 3280865 Eki Görüntüle 3280866

Eklentiler​

Şüpheli değil 5 ve 5 üstü gebelik eğer adetiniz geçmeden bu testi yaptıysanız düşük bir değer çıkması normal 2 (“günde bir takip edilmesi lazım hayırlısıyla ilerler inşallah 🙏🏼

Back