• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce

Bende adetimden 7 gün önce yapmıştım en sağdaki beyaz gözüken resim ilk 2 3 dakikada çıkmıştı görülüyor mu bilmiyorum ama sabah baktığımda soldaki gibi o çizgi yüzeye çıkmıştı çoğu kisi bana kuruma cizgisi dedi o yüzden şimdi yapmaya cesaretim yok senden güzel haberleri bekliyorum bu arada ilk yaptığım testte görebiliyor musun😊
merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar dayanamadim bugün bir idrar testi daha yaptim. Aksam tekrar acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti Eki Görüntüle 3280865 Eki Görüntüle 3280866

Eklentiler​

Eklentiler

• Screenshot_20230802-160437_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230802-160437_e-Nabz.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 29
Ay evet cok erken ogrendim zaman nasil gecicek bilmiyorum 😊 darisi tüm isteyenlerin başina insallah 🙏🏼
bende kızımı öğrendiğimde betam 18 di inan geçmek bilmedi smdi 21 aylıkk ne kdar gecmiyo desekte geciyor 🥲 sürekli sakın doktora gitme sabit tek doktorun olsun sen 2 günde bir kan vermeye devam et artısına bakılsın 1500 ve üzerinde kese karından gozukuyor yani benm öyle olmuştu sağlıkla al kucagına inş hayırlı olsun 🤲❣️🧿

bende kızımı öğrendiğimde betam 18 di inan geçmek bilmedi smdi 21 aylıkk ne kdar gecmiyo desekte geciyor 🥲 sürekli sakın doktora gitme sabit tek doktorun olsun sen 2 günde bir kan vermeye devam et artısına bakılsın 1500 ve üzerinde kese karından gozukuyor yani benm öyle olmuştu sağlıkla al kucagına inş hayırlı olsun 🤲❣️🧿
Ay masallah canim benim rabbim saglik sihat uzun omurler versin benmde bi kizim var 2 ay sonra 3 yasinda olucak oda cok seviniyor bakalm nasil olucak

Bende ilk bebegimi sizin gibi cok erken ogrenmistim ilk kan verdigimde degerim 2 di doktor gebelik yok tarlusal yaziyorum demisti ama ben belirtilerden emindim kullanmmamistim iki gun sonra tekrar kan verdim 7 olmustu yukseldi suan oglum 13 aylik ayni belirtileri yasiyorum hemen adet sonrasi korunmasiz iliskim olmustu umarim bende hamileyimdirb

Ben göremedim cnm ya
Merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar aksam acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti artış güzel dedi acildeki doktor. Adetim geceli 5 gün oldu benim geç döllenme oldu galiba sizce ne kadarlık oluyor bu degerle bebek cok erken ögrendim. Belirtiler idrar tutamama, sık idrara çıkma, kasık ve aşırı bel ağrısı.

Eklentiler

56,1 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20230802-115332_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230802-115332_e-Nabz.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 18
Bende ilk bebegimi sizin gibi cok erken ogrenmistim ilk kan verdigimde degerim 2 di doktor gebelik yok tarlusal yaziyorum demisti ama ben belirtilerden emindim kullanmmamistim iki gun sonra tekrar kan verdim 7 olmustu yukseldi suan oglum 13 aylik ayni belirtileri yasiyorum hemen adet sonrasi korunmasiz iliskim olmustu umarim bende hamileyimdirb
Yaaa bende ilk degeri gorunce 9 diye cok korkmustum 2 gun sonra artti ama insallah sagliklidir rabbim isteyen herkese versin insallah 🙏🏼

Eklentiler

56,1 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20230802-115332_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230802-115332_e-Nabz.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba canım hamiş kalmak icin ne önerirsin kesin yapmam gerekenler ne cok istiyoruz ama olmuyo
Canim valla benm ilk cocugumda oyle 5 senede oldu tedavi gordum tedaviye ara verdim kendiligindwn oldu buda kiloluyum olmaz derken 98 kiloyla hamile kaldim rabbim zamani grlince veriyor galiba. Insallah sizinde saglikli sihatli bebeklerini, olur rabbim kollarinizi doldursun 🙏🏼😊

Back