- 1 Ocak 2018
- 236
- 93
- 98
- 40
- Konu Sahibi AyrisYigitbas
Benim yaşadığım belirtileri yaşayıp hamile olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hayirli bi haber alirim. Mutlaka paylasicam sizinleİnşallah pozitif bir sonuç olur bize de haber vermeyin unutmayın lütfen
Ay insallah isteyen herkes hayirli haberleri olsun canım simdi adetin kac gun gecti insallah vardie senindeBende adetimden 7 gün önce yapmıştım en sağdaki beyaz gözüken resim ilk 2 3 dakikada çıkmıştı görülüyor mu bilmiyorum ama sabah baktığımda soldaki gibi o çizgi yüzeye çıkmıştı çoğu kisi bana kuruma cizgisi dedi o yüzden şimdi yapmaya cesaretim yok senden güzel haberleri bekliyorum bu arada ilk yaptığım testte görebiliyor musun
Adetime son 2 gun kaldi amin inşallah vardırAy insallah isteyen herkes hayirli haberleri olsun canım simdi adetin kac gun gecti insallah vardie seninde
Merhabalar ben aslinda picoslu yani polistik overliyim ilk cocugumda benim 5 senede ancak oldu. Ona hamile kaldigimda sadece kasik ve bel agrim vardi hic midem bulanmadi 9 ay boyunca insallah sizinde vardir. Rabbim isteyen herkese versinMerhaba arkadaşlar rabbim isteyen herkesin kucağını bir melekle doldursun inşallah sağlıklı sıhhatli bir sekilde... Benim ikinci gebeliğim olucak ama ilkinde hicbisey hissetmemiştim sadece reglimin geleceği gün kahve bı leke geldi sonraki gün dr gittim kanda cikti ama bu çok farklı ben bile anlamadım plansizdi aslında tam yumurtlama günü korunmasız olduk öncesinden başlanması lazım ama biz tam yumurtlama zamanında olduk iki veya üç gün sonra belde ağrı aşırı gaz ayak altlarında yanma ateşim 37.4 karında sislik sadece gogus uçlarında acı ve etrafındaki kabarcıklar da çoğalma ve acıma başladı bata 5 gün var daha test yapmadım... Ben regli olucani son 3 gün de anlardım kasıklarım ağrırdi aha geliyo gelmekte olan der bir gün sonra olurdum çünkü zamanından 2 gün önce olurdu hep bakalım ne çıkacak sizde bunları yaşadınız mı ve şuan reglime bugünle birlikte 4 gün var ve beyaz bir akıntı gelmeye başladı
Amin inşallah rabbim herkesin kucağını melekleriyle doldursun evlerine neşe getirsin benim bir oğlum var ama olmayanların rabbim tez zamanda müjdeli haberlerini versinMerhabalar ben aslinda picoslu yani polistik overliyim ilk cocugumda benim 5 senede ancak oldu. Ona hamile kaldigimda sadece kasik ve bel agrim vardi hic midem bulanmadi 9 ay boyunca insallah sizinde vardir. Rabbim isteyen herkese versin
Güzel duaların için çok teşekkür ederim az önce bıçak saplanır gibi ağrı girdi yerimden hareket edemedim bu tarz ağrılar oluyor muydu hamileliğin en başında tecrübeli olunca merak ettimMerhabalar ben aslinda picoslu yani polistik overliyim ilk cocugumda benim 5 senede ancak oldu. Ona hamile kaldigimda sadece kasik ve bel agrim vardi hic midem bulanmadi 9 ay boyunca insallah sizinde vardir. Rabbim isteyen herkese versin
Allah razı olsun güzel dualarınız için amin insallahAmin inşallah rabbim herkesin kucağını melekleriyle doldursun evlerine neşe getirsin benim bir oğlum var ama olmayanların rabbim tez zamanda müjdeli haberlerini versin
Evet oluyordu kasiklarda ozellikle otururken kalkarken donerkenGüzel duaların için çok teşekkür ederim az önce bıçak saplanır gibi ağrı girdi yerimden hareket edemedim bu tarz ağrılar oluyor muydu hamileliğin en başında tecrübeli olunca merak ettim
Hadi bakalım hayırlısıKan testi verdim yarin sonucu alicam amin insallah hayırlı haberler alırım
Malesef sonucum cikmadi doktorlar grevdeymis galiba hala beklemedeyimSonucunuz çıktı mı merak ettim?
Aaa çok ilginç laboratuvardakilerde mi toptan grevdeymis.E nabiza düşmesi lazımdı çoktan.Neyse hayirlisi bakalimMalesef sonucum cikmadi doktorlar grevdeymis galiba hala beklemedeyim
Kızlar merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar dayanamadim bugün bir idrar testi daha yaptim. Aksam tekrar acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti Eki Görüntüle 3280865 Eki Görüntüle 3280866Bende görüyor gibiyim ilk attığınız fotoğrafta sanki belli oluyor gibi direk kan verin içiniz rahat etsin
merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar dayanamadim bugün bir idrar testi daha yaptim. Aksam tekrar acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti Eki Görüntüle 3280865 Eki Görüntüle 3280866Bir test daha yapın ben gördüm gibi bence kpyulaşmasını bekleyin biraz sürekli kan vermek yorucu oluyor. Ben bugün ilk ultrasona dua edin bebişimizi görelimm ay szde görürsünüz inşallah
Biraz bekleyin bence kanama fln olmazsa yine kan verirsiniz biraz yükselsin bu değerle kese falsn da gözükmez zatenKızlar merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar kan vericem ama dayanamadim bugün bir idrar testi daha yaptim. Aksam tekrar acilde kan vericem Eki Görüntüle 3280865 Eki Görüntüle 3280866
merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar dayanamadim bugün bir idrar testi daha yaptim. Aksam tekrar acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti Eki Görüntüle 3280865 Eki Görüntüle 3280866Sonucunuz çıktı mı merak ettim?
merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar dayanamadim bugün bir idrar testi daha yaptim. Aksam tekrar acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti Eki Görüntüle 3280865 Eki Görüntüle 3280866Hadi bakalım hayırlısı
merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar dayanamadim bugün bir idrar testi daha yaptim. Aksam tekrar acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti Eki Görüntüle 3280865 Eki Görüntüle 3280866Son adet tarihiniz ne zaman acaba. Benimki 22 haziran suan 5+4 . 5+1 de keseyi goremedik