• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce

Bende adetimden 7 gün önce yapmıştım en sağdaki beyaz gözüken resim ilk 2 3 dakikada çıkmıştı görülüyor mu bilmiyorum ama sabah baktığımda soldaki gibi o çizgi yüzeye çıkmıştı çoğu kisi bana kuruma cizgisi dedi o yüzden şimdi yapmaya cesaretim yok senden güzel haberleri bekliyorum bu arada ilk yaptığım testte görebiliyor musun😊
Ay insallah isteyen herkes hayirli haberleri olsun canım simdi adetin kac gun gecti insallah vardie seninde 🙏🏼😊

Merhaba arkadaşlar rabbim isteyen herkesin kucağını bir melekle doldursun inşallah sağlıklı sıhhatli bir sekilde... Benim ikinci gebeliğim olucak ama ilkinde hicbisey hissetmemiştim sadece reglimin geleceği gün kahve bı leke geldi sonraki gün dr gittim kanda cikti ama bu çok farklı ben bile anlamadım plansizdi aslında tam yumurtlama günü korunmasız olduk öncesinden başlanması lazım ama biz tam yumurtlama zamanında olduk iki veya üç gün sonra belde ağrı aşırı gaz ayak altlarında yanma ateşim 37.4 karında sislik sadece gogus uçlarında acı ve etrafındaki kabarcıklar da çoğalma ve acıma başladı bata 5 gün var daha test yapmadım... Ben regli olucani son 3 gün de anlardım kasıklarım ağrırdi aha geliyo gelmekte olan der bir gün sonra olurdum çünkü zamanından 2 gün önce olurdu hep bakalım ne çıkacak sizde bunları yaşadınız mı ve şuan reglime bugünle birlikte 4 gün var ve beyaz bir akıntı gelmeye başladı
Merhabalar ben aslinda picoslu yani polistik overliyim ilk cocugumda benim 5 senede ancak oldu. Ona hamile kaldigimda sadece kasik ve bel agrim vardi hic midem bulanmadi 9 ay boyunca insallah sizinde vardir. Rabbim isteyen herkese versin 🙏🏼

Merhabalar ben aslinda picoslu yani polistik overliyim ilk cocugumda benim 5 senede ancak oldu. Ona hamile kaldigimda sadece kasik ve bel agrim vardi hic midem bulanmadi 9 ay boyunca insallah sizinde vardir. Rabbim isteyen herkese versin 🙏🏼
Amin inşallah rabbim herkesin kucağını melekleriyle doldursun evlerine neşe getirsin benim bir oğlum var ama olmayanların rabbim tez zamanda müjdeli haberlerini versin

Güzel duaların için çok teşekkür ederim 🥰az önce bıçak saplanır gibi ağrı girdi yerimden hareket edemedim bu tarz ağrılar oluyor muydu hamileliğin en başında tecrübeli olunca merak ettim

Kızlar merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar kan vericem ama dayanamadim bugün bir idrar testi daha yaptim. Aksam tekrar acilde kan vericem
Screenshot_20230802-115332_e-Nabz.jpg
20230802_122614.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20230802-160437_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230802-160437_e-Nabz.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 70
Back