Hamile miyim sizce

Ay insallah isteyen herkes hayirli haberleri olsun canım simdi adetin kac gun gecti insallah vardie seninde

Merhabalar ben aslinda picoslu yani polistik overliyim ilk cocugumda benim 5 senede ancak oldu. Ona hamile kaldigimda sadece kasik ve bel agrim vardi hic midem bulanmadi 9 ay boyunca insallah sizinde vardir. Rabbim isteyen herkese versin

Merhabalar ben aslinda picoslu yani polistik overliyim ilk cocugumda benim 5 senede ancak oldu. Ona hamile kaldigimda sadece kasik ve bel agrim vardi hic midem bulanmadi 9 ay boyunca insallah sizinde vardir. Rabbim isteyen herkese versin
Amin inşallah rabbim herkesin kucağını melekleriyle doldursun evlerine neşe getirsin benim bir oğlum var ama olmayanların rabbim tez zamanda müjdeli haberlerini versin

Güzel duaların için çok teşekkür ederim az önce bıçak saplanır gibi ağrı girdi yerimden hareket edemedim bu tarz ağrılar oluyor muydu hamileliğin en başında tecrübeli olunca merak ettim

Kızlar merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar kan vericem ama dayanamadim bugün bir idrar testi daha yaptim. Aksam tekrar acilde kan vericem

Eklentiler

• Screenshot_20230802-160437_e-Nabz.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…